STIATI CA: MIEREA+ CEAI FIERBINTE= TOXIC?

Creat de Adrian Vasile, Februarie 23, 2013, 11:18:54 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Adrian Vasile

In concluzie Obomo carnea de cal e mai ieftina !si i-ar in concluzie ca de acolo a plecat povestea cu calul ce scrie pe eticheta de foarte multe ori nu e si in borcan de aceea zicea mare grija de unde cumparam si mare grija ce cumparam .Si ajung din nou la ideea mea apicultori din toata tara lasati produsul asa cum e de la albine adica ne-ncalzit si fara sa adaugam nimic in el doar pentru profit maxim.

Obombo

Citat din: Adrian Vasile din Februarie 26, 2013, 11:29:15 AM
In concluzie Obomo carnea de cal e mai ieftina !
Care concluzie, ca eu nu prea o vad?
E cam greu sa demonstrezi ca ai dreptate cand nu ai argumente :wink: .

Adrian Vasile

Esti Toma necredinciosul:)))))). Dar e ok si asa!

Obombo

Exact, ai nimerit in plin. Mie imi place sa vad afirmatii sustinute cu argumente, nu locuri comune repetate la nesfarsit. Cat despre cazul specific, nu poti sa ma convingi ca esti mai informat decat mine despre ce se petrece aici.
Si ca sa te mai informez un pic, din cate imi aduc aminte, ultima oara am platit carnea de cal vreo 14€ chilu' si era in oferta.

Adrian Vasile

Este o vorba nu e .... cel care cere ci cel care da:))))) acum hai ca am glumit,apropo cum se prefigureaza anul asta?Osa fie an bun la miere polen etc?

cristipep

Sa-l intrebam pe profesorul online ce prognoza are  =))  Numai Dumnezeu stie ce va fi anul asta.

romikele

Adrian Vasile

Nu stiu ce e prin tara dar la noi in Baia Mare e primavara azi au fost 15 grade!

cristipep

cristipep

La mine in Delta a fost destul de frig 6 grade.............

Citat din: Adrian Vasile din Februarie 26, 2013, 04:42:21 PM
Nu stiu ce e prin tara dar la noi in Baia Mare e primavara azi au fost 15 grade!

romikele

Citat din: Adrian Vasile din Februarie 26, 2013, 04:42:21 PM
La noi se recita din Bacovia... si la nea` Costica din Buzau, la fel!  :wink2:

Adrian Vasile

Deci o sa fie primavara repede si se preconizeaza un an bun petru apicultori!

Adrian Vasile

cristipep