dispozitiv de gaurit rame si introdus capse

Creat de uve, Februarie 22, 2013, 05:49:59 PM

« precedentul - următorul »

Dan Mindru

Am primit dispozitivul de gaurit rame si este excelent. Multumesc Uve

ioanardelean55

Nu stiu de unde ideea de a prinde minerele cu holsuruburi , minerele  se prind cu cuie iar in lada cuiele se intorc .,e mai greu decit sa infiletezi un holsurub dar nu mai ai probleme pina la casare ..

dodo79

salutare.as dori si eu un dispozitiv de gaurit rame si introdus capse.aveti pe stoc d-le vasile sau doar la comanda se produce?

uve

Mai am 3 bucati pe stoc pentru insarmare orizontala si o bucata pentru insarmare verticala (360 mm de la prima la ultima rola de perforare- 14 mm adancime de perforare)
e-mail : [email protected]
tel : 0744-595231

dodo79

as dori una orizontala.se poate folosi si la 1/1,1/2 si 3/4 din cate am inteles.va sun maine sa stabilim. acum e tarziu si nu vreau sa deranjez.

uve

Clarificari si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra, in legatura cu dispozitivul de gaurit si introdus capse ,  puteti gasi in filmuletul urmator :
Dispozitiv de gaurit si introdus capse - instructiuni de folosire.

ciucur

UVE, esti tare! Ai facut un dispozitiv cu multiple posibilitati de reglare.
Probabil multi care l-au cumparat inca nu il folosesc la adevaratul potential.
Filmuletul e foarte explicit, insa nu stiu daca iti va face bine.
Multi vor avea tentatia sa copieze si sunt sigur ca nu vor folosi materiale de calitate, implicit si rezultatele vor fi pe masura.

Oricum ma bucur ca te-am cunoscut, si iti doresc 'La multi ani!' ca tot mai e un pic pana in 2014.
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

uve

Citat din: ciucur din Decembrie 31, 2013, 05:53:37 PM
Ai facut un dispozitiv cu multiple posibilitati de reglare.
Probabil multi care l-au cumparat inca nu il folosesc la adevaratul potential.
Filmuletul e foarte explicit, insa nu stiu daca iti va face bine.
Multi vor avea tentatia sa copieze si sunt sigur ca nu vor folosi materiale de calitate, implicit si rezultatele vor fi pe masura.

Oricum ma bucur ca te-am cunoscut, si iti doresc 'La multi ani!' ca tot mai e un pic pana in 2014.
Tocmai asta am vrut :o imbunatatire permanenta a performantelor acestui dispozitiv. Acele canale sunt foarte utile iar cei care nu le au (la dispozitivele cumparate )sunt convins ca le vor face. Canalul nu se mai infunda ca si gaura, resturile se degajeaza mult mai usor iar daca o rola nu se strange si ramane in rama , extractia ramei din dispozitiv este mult mai usoara.
Ceea ce conteaza este ca eu sa fac ceva bine pentru cei care au crezut si cred in ideea mea.
Ceea ce copiaza altii si fac nu comentez. (oricum sunt in termenul legal de depunere la OSIM)
Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, ma bucur pentru faptul ca am cunoscut atatia oameni minunati in familia apiardel. De Craciun , la Timisoara, am avut marea bucurie si onoare sa-l cunosc personal pe BANATEANU : un om deosebit din toate punctele de vedere. Intalnindu-l am si uitat ca-i seara de colindat. Ne-am intins la povesti pana cand ne-au aduc cu picioarele pe pamant reginele noastre. Tuturor le doresc multa sanatate !

banateanul

Aceeasi bucurie mi-a fost data si mie legat de cunoasterea pe viu a Dlui UVE,ce sa spun este un OM deosebit si dialogul dintre noi pentru mine prin zicerile dumnealui,au auvt valoarea unui concert de colinde.
Multumesc Dle UVE

Radulescu Emil

Felicitari d-le Uve pentru tot ceea ce faceti in apicultura si nu numai! Un incepator ,Emil Radulescu.

uve

La targul de la Craiova am avut ocazia sa intalnesc foarte multi utilizatori ai dispozitivului. Cum clientul este cel mai bun proiectant, am cules multa informatie. Si le multumesc tuturor in mod deosebit .O bucata ce "muncea "din vara anului trecut a fost inlocuita si dusa in atelier pentru "disectie" si constatari (multumesc domnului Valsan care m-a sprijinit in acest demers ). Un aspect remarcat a fost ca , in urma gauririi, raman aschii la iesirea cuiului din rama. Ieri am reusit sa inlatur acest neajuns astfel incat perforarea sa arate substantial mai bine .Toate dispozitivele , chiar si cele montate si impachetate , au fost dotate cu aceasta piesa suplimentara. Consider ca s-a facut un salt calitativ (doar pretul a ramas acelasi).

justy

cum arata aceasta piesa? puteti incarca o fotografie cu ea pentru cei care avem modele de anul trecut?

mitiy_bot

Am si eu o intrebare la acest dipozitiv ,pentru buna functionare depinde  de materialul folosit (densitatea fibrei plus grosimea letului) spre exemplu una ii teiul de 11 mm grosime si alta-i plop sau molid sau brad moale la 9mm!,sau....
Astept raspuns  , eu spre exemplu folosesc tei si grosimea  de minim 11mm grosime la let, si am dubii ca n-o sa-l pot folosi ptr 5 gauri si introdus niturile.

istodorescu vasile

Citat din: mitiy_bot din Februarie 13, 2014, 09:03:29 PM
Am si eu o intrebare la acest dipozitiv ,pentru buna functionare depinde  de materialul folosit (densitatea fibrei plus grosimea letului) spre exemplu una ii teiul de 11 mm grosime si alta-i plop sau molid sau brad moale la 9mm!,sau....
Astept raspuns  , eu spre exemplu folosesc tei si grosimea  de minim 11mm grosime la let, si am dubii ca n-o sa-l pot folosi ptr 5 gauri si introdus niturile.
am si eu dispozitivul de la domnul uve, si va asigur ca nu conteaza esenta lemnului din care sint facute ramele. eu dau gauri cu acest dispozitiv si prin noduri de brad care sint foarte tari, si nu este nici un fel de problema. acele de gaurire sint din otel tratat[ bile de rulmenti ] si in anumite noduri se mai rupe cite unu , dar odata cu dispozitivul am primit si ace de rezerva.

uve

La Targul Mierii de la Campina am prezentat noul dispozitiv de gaurit si introdus capse, cu numar variabil de ace si distante reglabile intre axele de gaurire. Varianta comerciala va fi finalizata in aceasta saptamana , astfel incat , saptamana viitoare (dupa targul de la Cluj) sa pot expedia comenzile primite . Detalii pe privat. :-c