nelu68

Creat de nelu68, Februarie 19, 2013, 09:31:08 PM

« precedentul - următorul »

nelu68

Buna seara ! Urmaresc cu interes de multi ani toate site-urile apicole si in sfarsit m-am decis sa ma prezint  in fata d-voastra.Asta pt ca nu prea ma descurc cu scrisul electronic dar ma voi stradui .Dar sa trecem la subiect .Ma ocup cu apicultura de 14 ani ,am 90 de familii de albine si incerc sa ma descurc cu ele muncind cu toti din familie.Am invatat si de la batranii apicultori din zona dar si foarte mult de la dvs.Pe viitor voi impartasi si din experienta mea .

bucovineanu

Bun venit si asteptam cat mai multe postari interesante.

silviu

Bun venit Nelu 68.Din ce zona esti?Ei,ce sa facem,unii ne descurcam mai greu cu scrisul electronic,altii cu apicultura dar cu vointa si rabdare vom invata si unii si altii,si unii de la altii. :welcome:
              Cu stima,
                             Chis

"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

pharaonu75

Cred ca este de pe undeva din comuna Borcea, judetul Calarasi!
Dar ne poate spune el mai bine!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

bine ai venit ! hai cu poze, filmari  :hi: :hi: :hi:

bismark

Chiare asa cum spune Fanuica hai cu poze sa te vedem cit esti de vrednic esti de tagma apicultorilor fie ei profesionisti sau amatori. :thanks: %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

nelu68

Ma bucur sa vad ca intr-un timp atat de scurt  sunt in direct cu voi vrteranii forumului sincer nu ma asteptam la o asa primire , va multumesc

cazacu marius

macin-Tulcea

LUCIAN_DANILA

Bun venit! Dupa ora locala care o arata si ceasul meu sigur este din loc Borcea Calarasi ,are intradevar 90 de famili de albine,vagon apicol, un suflet deosebit, face pastoral, este deschis la nou si pune in practica aducand imbunatatiri, cum nimeni nu este perfect are mania de a vorbi tare pentru a se face inteles.Astept cu nerabdare postari cat mai multe de la tine cu toate ca noi mai vb si fata in fata . :coffee: :beer:

Marius-ursulakhe

Domnu Nelu  :hi: bine ai venit pe acest forum iti ureaza un incepator  :D

bee_lover

Razvan HD

Bine ati venit !
Iernare usoara in continuare va doresc !
Numai bine !

Razvan HD  :hi: :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

LUCIAN_DANILA

Bun venit! Comunitatea de apicultori apiardeal va castiga prin vasta experienta a unui om cu practica multa si in pastoral dar si in folosirea unor echipamente de apicultura executate de propriile maini.Are dupa cum spune 90 de stupi cu familii de albine , este din Borcea Calarasi, un om de o sinceritate deosebita, cu un suflet cald.Ma bucur ca pot sa imi imbogatesc cunostintele despre apicultura cu ajutorul tau si acomunitati Apiardeal !

pharaonu75

La cativa km de el, la Fetesti, se afla un alt Nelu, cunoscut pe forum sub numele de Bio, care are de asemenea foarte multa experienta si un suflet mare si sincer.

Eu i-a provoca la un gratar, la vara, ca sa ii trag de limba! :D
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

LUCIAN_DANILA

Citat din: pharaonu75 din Februarie 21, 2013, 09:46:31 AM
La cativa km de el, la Fetesti, se afla un alt Nelu, cunoscut pe forum sub numele de Bio, care are de asemenea foarte multa experienta si un suflet mare si sincer.
Pe Domnul Nelu (Bio) il stiu mai de prin anii 2005 cand mi-a aratat pavilioanele si ii multumesc si pe aceasta cale.Pe atunci nu faceam diferenta intre laptisor de matca sau de "trantor" CRED CA AI DREPTATE DE GRATAR IL PUTEM FACE SI CU APICULTORI DIN IALOMITA (SI EU AM LUCRAT IN SLOBOZIA 20 ANI )DAR MA BUCURA FAPTUL CA SI JUDETUL CALARASI SA FIE REPREZENTAT PE APIARDEAL  DE CATI MAI MULTI APICULTORI!