Stupina noastra (la inceput de drum)

Creat de obanaru, Februarie 10, 2013, 02:27:40 PM

« precedentul - următorul »

obanaru

Ovidiu

cazacu marius

Frumos  !!!!  Succes in cea ce faceti , si la mai multi  !!! :bravo: :hi:
macin-Tulcea

obanaru

Ovidiu

Marius-ursulakhe

ovidiu  :hi:  bafta in continuare si daca se poate sa ne spui mai multe despre tine  :bravo:

obanaru

De ce nu!!!

Locuiesc in Cornetu, Ilfov, am 43 ani, lucrez in Cercetare la Magurele, Institutul de Stiinte Spatiale si de trei ani am reusit sa reanod o dorinta de o viata.Visul de a detine macar 2 stupi in livada mea.La 7 ani, prin 77, tata a adus acasa doua casute mici.Practic am crescut cu nasul (la propriu) in mirosul stupului.Cu siguranta albinele au ceva misterios, care te face, sa devii dependent, de ele.Imi amintesc ca aveam o masca mult prea mare pentru fata mea,iar podisorul imi ajungea la nivelul barbiei.In acei ani, noi, nu duceam lipsa de "dulce"!!!
Pana in 89 permanent, in curte am detinut 10, 12 familii, stupi orizontali, cu toate vitrejiile vremurilor, stropit, lipsa faguri, medicamente, sau uneori hrana.....
Si peste toate acestea mai pun si alergia mamei........
Anii au trecut, am plecat cu joburi, ca toti oamenii, febra realizarii, etc...
Acum pot sa recunosc ca m-am realizat.Mi-am indeplinit visul si cu siguranta va voi prezenta evolutia, pe multi ani de aici incolo!!!

Ovidiu

silviu

Bine ai venit Ovidiu!Toate planurile sa se implineasca cu brio! :welcome:
                            Cu stima ,
                                 Chis
"Dumnezeu nu ne cere minuni.Acelea le face EL."
     Arhm.Arsenie Boca

bucovineanu

Foarte frumoasa prezentare. Aveti si talent literar. Bun venit si asteptam cat mai multe postari interesante. Se vede ca aveti dragoste pentru aceste fiinte minunate.  Asa este, apicultura e un virus pe care daca l-ai contractat nu mai scapi de el atata timp cat esti in viata.

obanaru

Sunteti prea generosi!!

:thanks:

Va multumesc pentru primire!
Ovidiu

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

obanaru

Ovidiu

Bătrânul

cite scule profesionale  =D>  vezi ca avam printre noi citiva de la doisunsfert  :rotfl: fa-mi si mie rost de un sistem de ghidare pentru o intercontinentala  :wink2:

roi_ag

Razvan HD

Bine ati venit !
Va doresc numai bine si o iernare usoara in continuare !

Razvan HD    :hi: :hi:
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."

orbanstefan64

prezentare de nota 10  :bravo: :bravo:
succes incontinuare si videoclipuri fara numar .
:hi: :hi: :hi:

tassevasi

Bravo  Ovidiu ,usor ,usor vin tinerii cu noi tehnici.
  Numai bine .      :bravo: