Tărgul apicol "Zille Apicultorilor Râmniceni" Rm. Sărat, 15-16-17 februarie 2013

Creat de romikele, Ianuarie 23, 2013, 08:27:27 AM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

FELICITARI  APICULTORILOR  care  au fost  prezenti la  sesiunea de  comunicari

felicitari organizatorului
targ reusit,  vreme   cam.... cainoasa

aaaaa

sa  nu  uit...

VA  ASTEPT  LA BRAILA  in 28-29 martie !
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

stefy.costea

Felicitari Danute, tie si echipei tale de la Ramnicu Sarat! Desi imi propusesem sa stau la targul vostru doua zile, un eveniment importan din famile mi-a dat planurile peste cap. Cu toate astea am reusit sa ajung astazi sa fiu alaturi de voi la acest minunat si important eveniment. Chiar daca conditiile meteo (frigul) v-au fost un pic impotriva, organizarea standurilor si prezenta numeroasa si deja consacrata a expozantilor merita felicitata cu nota 10 !!!!!!!!!!!!!! Felicitari de asemeni distinsilor oaspeti ce au sustinut simpozionul apicol, impartasind apicultorilor ramniceni, dar si din localitatile si judetele invecinate, ultimile noutati si informatii menite sa ne imbogateasca bagajul de cunostinte.
MULTUMESC pentru diploma de merit primita din partea apicultorilor ramniceni!

Tine-o tot asa!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

stefeug

Citat din: pngflorin din Februarie 16, 2013, 06:29:20 PM
Maine ajung si eu pe la 11, sper sa mai prin ceva din targ..... :bzz:
azi, aproape de ora 17 ... nu mai era nimeni pe acolo. am intrebat si pe cei de la hotel si nu mai stiau nimic ... noroc ca am insistat si l-am prins pe Rascanu, chiar cand pleca acasa, asa ca am luat niste faguri, cel putin.
marturisesc ca eram in drum de la bucuresti, deci daca m-as fi dus special, atunci as fi fost dimineata.
cred ca ora 10 ar fi mai buna de ajuns acolo.
bafta!

stefy.costea

Romikele nu te lasa asteptat! Pune pozele si filmarea din primele 2 zile. Sa se dumireasca si cei ce nu au putut fi alaturi de voi fizic!
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine

romikele

As vrea eu, dar e mult de lucru si inca n-am timp, sa treaca si aceasta zi, a 3-a, si... trecem la treaba!
Singurul nostru inamic, frigul, n-a putut sa ne doboare, dar ne-a cam pus la incercare.
Daca prima zi a inceput timid, cu organizarea "din mers", deoarece locatia a fost ocupata de ziua indragostitilor pe stil american, a doua a fost peste asteptari, mai ales ca si firmele intarziate si mult asteptate au ajuns.
La mare cautare au fost fagurii, Etta Bistrita de ex. epuizand stocul si fiind nevoita sa plece acasa cu o zi mai devreme.

Sa incercam si niste poze facute la primele ore din ziua I...

romikele

ȘI...

romikele

și...

relutu

romikele

bee_lover

exarhu

da