Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

bio

Sa lasam salcia ca in 2-3 zile infloreste ulmul...

Eugen B

Sa fie vreme buna, ca si aici incepe sa infloreasca tot felu de chestii, dar degeaba ca vremea nu ne ajuta.
Mai cateva zile cica se mai incalzeste

bio

.. ar mai fi bune cit mai multe zile insorite si caldute ... dar abia suntem la inceput de martie si vremea rece si umeda poate revenii oricind in forta .

Mai apar perioade cu zile reci, cu zile umede .... :sad:...dar pe zi ce trece ne apropiem de inceputul primaverii astronomice si apoi se vor indesii zilele bune pentru albine. :bzz:

yulian

Se vede ca-s babele. La noi a fost de dimineata senin, senin...niciun norisor, pe la 10 s-a facut negru, vant, a picurat putin, pe la 11 jumate iar s-a inseninat, pe la 13, iar o negura de numa, acum iar e senin, dar vin niste nori (din nou) dinspre TM...  :nebun:

bio

Citat din: yulian din Martie 03, 2015, 03:41:46 PM
Se vede ca-s babele. La noi a fost de dimineata senin, senin...niciun norisor, pe la 10 s-a facut negru, vant, a picurat putin, pe la 11 jumate iar s-a inseninat, pe la 13, iar o negura de numa, acum iar e senin, dar vin niste nori (din nou) dinspre TM...  :nebun:

capricioase babele in acest an. Ieri dimineatza a plouat slab apoi a fost soare si albinele au zburat destul de intens..

..azi dimineatza ceva soare ca apoi sa ploua bine de tot ca dupa ora 14 sa iasa soarele nu a mai fost asa cald ca ieri dar albinele au zburat destul de binisor.

yulian

Colac peste pupaza la ziua de 3 martie, cand am plecat de la servici -> 8 grade. Am ajuns acasa 8 grade, am mers pana la stupina...a inceput sa ninga de nu vedeam la 2 metri in fata...tulai Doamne... :mad:

andrei_georgian

Nu mai este nimic de surprins cu vremea asta... la mine ieri 14-15 grade, zbor de voie toata ziua au adus si polen..aerul foarte cald si linistit, azi ploua de dimineata intr-una foarte frig iar acum spre seara deja vorbim de lapovita... ))/
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

dan sebastian

Si in Gorj la fel ploaie burnita si a nins azi noapte.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

relutu

claudiugj

A inflorit ulmul ?
La noi s-au uscat toti in urma cu 10 ani.

bio

..Sal Claudiu... nu am mai ajuns la ferma de dinainte de ploaia de zilele trecute... Miine s-ar putea sa ajung si i-ti voi da un raspuns exact.

Si eu am observat ca de citiva ani tot mai multi ulmi se usuca cu toate ca nu sunt pomi  batrini..... cred ca sunt uscati jumate din ulmii care erau acum 4-5 ani in urma .

RazvanTi

nelule nu ai mai zis nimic. mai traiesti?!?!?
cum stai cu albinele?
ti-am terminat incubatorul  :hi:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Vyktor

Nea Nelu creste matcile la incubator? =))
In loc de oua de gaina pune oua de o zi.

bio

Citat din: RazvanTi din Martie 19, 2015, 05:30:36 PM
nelule nu ai mai zis nimic. mai traiesti?!?!?
cum stai cu albinele?
ti-am terminat incubatorul  :hi:

Am avut programul incarcat zilele acestea.

..albinele par a fi OK. Nu am luat nici o familie sa vad cum stau cu puietul . Doar ridicat podisorul si care au consumat  turtele proteice sau siropul le-am dat alte turte proteice si am umplut iar hranitoarele cu sirop .

In ultima perioada  am fost ocupat mai mult cu plantatul de pomi .

RazvanTi

Citat din: Vyktor din Martie 19, 2015, 07:33:59 PM
Nea Nelu creste matcile la incubator? =))
In loc de oua de gaina pune oua de o zi.

nota 3! stai jos....

Incubatorul nu este doar pentru pasari....
Ia uite AICI
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro