Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: Aurelian A. din Decembrie 08, 2013, 11:30:08 AM

O camera video sa ii luati acum de Mos Craciun la junior :cool:

..Luasem acum vreo 4-5 ani in urma o camera de filmare--naiba stie cumii spune exact-- avea card de memorie sa pot filma ore...dadusem multe parale pe ea... dar juniorul meu in vara urmatoare dorind sa se fimeze cum "inoata" in piscina a scapat-o in apa si naiba a luat-o...si alta camera nu am m-ai luat..:(

...

istodorescu vasile

baiatul o fi incercat sa o invete sa inoate :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bio

Citat din: istodorescu vasile din Decembrie 20, 2013, 06:48:49 PM
baiatul o fi incercat sa o invete sa inoate :rotfl: :rotfl: :rotfl:

.. =))..

..imi aduc aminte cum m-a luat juniorul ca sa i-mi dea vestea.

"Tati am doua  vesti pentru tine.
-Una foarte buna si alta mai putin buna.
--Vestea foarte buna este ca mi-am facut tema de vacanta... iar cea mai putin buna este ca nu stiu ce are camera, ca nu mai functioneaza....:(.."

.... dupa ceva timp mi-a spus si din ce motiv nu mai functioneaza camera...

bio

Vorbind la telefon cu un coleg de aici dupa forum fac o precizare in ceea ce priveste prepararea turtei cum am facut ieri la betoniera .

Trebuie "tinuta" compozitia pe mijlocul betonierei....si avut grija sa nu se lipeasca de pereti.

Cu ceva exercitiu este simplu.

dan sebastian

Folosesti 2 betoniere diferite? Pe ultimele poze m-am tot uitat si nu am reusit sa vad paletele care invart compozitia. Poate e iluzie optica de la rezolutia fotografiilor...
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

bio

este aceeashi betoniera..dar pozele sunt facute cu betoniera in plina actiune.

..se invirte si poate din aceasta cauza nu se vad prea bine paletele din interiorul betonierei..

Incerc o alta imagine...nu se vad chiar exact paletele...

dan sebastian

Multumesc ! E suficient raspunsul scris. Nu mai e nevoie si de poza. Oricum ar trebui sa patentezi folosirea betonierei pe post de malaxor. E o idee foarte buna. In plus poti sa te duci linistit sa vezi ceva la tv si cand revi, eventual in pauza publicitara, turta e gata, amestecata in intregime.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Kiwi Bee

Bio, camera Go Pro cu carcasa precis este buna. Si eu visez la una, dai cam scumpa.

mape 48-petru manea

Dupa cum arata amestecul din betoniera ,cred ca estealuat de cozonac ---pentru albine  :birthday: :hi:

romikele

Citat din: mape 48-petru manea din Decembrie 21, 2013, 02:11:33 PM
Dupa cum arata amestecul din betoniera ,cred ca este aluat de cozonac ---pentru albine  :birthday: :hi:

Asa e... cand nu scrie prostii pe forum, bio face niste cozonaci BETON!  =))

istodorescu vasile

pai da albinele te transforma in patiser  =)) =)) =)) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bio

Citat din: dan sebastian din Decembrie 21, 2013, 01:04:50 PM
Multumesc ! E suficient raspunsul scris. Nu mai e nevoie si de poza. Oricum ar trebui sa patentezi folosirea betonierei pe post de malaxor. ....

Am cautat in " Garantii utilaje"-- dosarul unde am garantiile de la ce utilaje am cumparat de-a lungul timpului-- si in februarie fac 10 ani de cind am luat betoniera si o folosesc pe post de malaxor.

..ma ajuta mult betoniera .

un OM

Zic si eu... nu este cam devreme pentru turte?
Daca -i bai, dam si la -40, dar totusi nu-i putin cam devreme, oare nu uzam prematur?
Doar pregatiti turta pentru mai tarziu?
Va rog dati detalii.

bio

Citat din: romikele din Decembrie 21, 2013, 03:08:29 PM
.....
Asa e... cand nu scrie prostii pe forum, bio face niste cozonaci BETON!  =))

Nea' Romikele, apicultura a atras si atrage multe "muste" ... apicultura, era si inca este poluata de interesele unora care nu prea stiu ce inseamna intepatura de albina .

Eu spun, ce vede un apicultor care acum ~ 15 ani a inceput cu banii luati pe o Dacie si am ajuns aici dupa ani de munca .
Sunt destui apicultori care nu inghit toate "galustele" aruncate de pseudo-apicultori ....sunt destui apicultori, care simt cum bate vintul in lumea apicola a anului 2013... :wink:

Traim intr-o Romanie unde "hotia institutionalizata"  este considerata virtute.... iar adevarul este toxic.. :sad:

bio

Citat din: un OM din Decembrie 21, 2013, 06:09:08 PM
Zic si eu... nu este cam devreme pentru turte?
Daca -i bai, dam si la -40, dar totusi nu-i putin cam devreme, oare nu uzam prematur?
Doar pregatiti turta pentru mai tarziu?
Va rog dati detalii.

.. nu o dau acum... doar am pregatit-o .

Este o turta cit o "gogoasa mica", care contine cite 1.5 grame de Fumidil / familia de albine pe care o dau preventiv, deoarece in zona in care am stupina i-si face de cap mierea de mana.

Am dat cite 1.5 grame Fumidil/ famile in toamna si trebuiau 3 grame/familie....am pregatit sa suplimentez.
Si ca sa fie tratamentul complet ar mai trebuii inca 2 grame/familie... sa dau spre sfirsitul iernii.

..