Bio apicultorul, imagini

Creat de bio, Ianuarie 15, 2013, 07:16:34 PM

« precedentul - următorul »

balasbebe

Ai 12 pagini, postezi din 15 ianuarie, si eu doar acum am descoperit gospodaria ta.
Bravo d-le, si nu ma mir de ce te ma doare spatele.

captain bee

salutare domnul Nelu,
vad ca ai cam terminat treaba si te-ai apucat de regie film.
pot sa te intreb ceva??? in prima imagine erai "rocker"...crezi ca ai fi câştigat mai mult din muzică decât din albinărit?????? sau macar nu aveai dureri de spate....cred ca nu ai fi dus lipsa nici de admiratoare!!!!
toate cele bune si spor la treaba!!!

bio

Citat din: captain bee din Martie 07, 2013, 08:12:24 AM
salutare domnul Nelu,
vad ca ai cam terminat treaba si te-ai apucat de regie film.
pot sa te intreb ceva??? in prima imagine erai "rocker"...

Sal, Cpt..:)..

..aveam un baiat care ma ajuta acum citiva ani prin curte si era "rocker" si intr-o zi m-a "aranjat putin" si mi-a facut facut o poza .
Din pacate nu prea am poze si ... si cum nu mai aveam decit poza de la avatar am ales sa o postez si pe ceea in care eram "rocker"

Mie imi place orice gen de muzica...manele, pop, tehno, electro, clasica...Rectific, aproape orice gen imi place mai putin rapp-ul.... ma cam irita rapp=ul..:)

pharaonu75

Citat din: bio din Martie 07, 2013, 08:54:21 AM
...
Din pacate nu prea am poze ...

Acum ca stii sa faci poze si ai si cu ce, nu mai ai nicio scuza ca la vara sa te transformi intr-un veritabil Spilberg! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: balasbebe din Martie 07, 2013, 07:14:48 AM
Ai 12 pagini, postezi din 15 ianuarie, si eu doar acum am descoperit gospodaria ta.
Bravo d-le, si nu ma mir de ce te ma doare spatele.

Sa traiesti nea' Bebe...
Este doar o mica parte din gospodarie...

..si tot ce realizezi lasa urme in ceea ce priveste sanatatea atunci cind realizarile sunt bazate pe munca si in apicultura este cam greu fara mult efort fizic in conditii grele de munca.

In apicultura multa lume raporteaza totul la.... "cite kile faci pe familie ?..sau... cite familii ai ??.."  dar totul se face cu munca si sacrificii enorme care sincer, acum spun, ca nu prea merita.

imi aduc aminte de "visele" colegului si din Italia cu 500 de familii si ii daduse Alutus un raspuns plin de adevar, ...care ii spunea cit plateste cu sanatatea un apicultor care vrea sa ajunga la 500 de familii.,.

bio

Citat din: pharaonu75 din Martie 07, 2013, 08:58:45 AM
...

Acum ca stii sa faci poze si ai si cu ce, nu mai ai nicio scuza ca la vara sa te transformi intr-un veritabil Spilberg! =))

Sal, Dane..:)

..imi imprumuta ala mic al meu telefonul lui...fac poze...le grupez si montez apoi pozlee cu ajutorul lui YOUTUBE... 

Asta daca intre timp nu invat sa fac si "filme pline de miscare si sonor".

pharaonu75

Pai aranjezi tu la vara un gratar bogat, in balta, la stupina ta si vin eu cu aparatul foto si camera video.
Tu dai mancare, bautura, informatii apicole, iar eu "asimilez" tot si in plus fac poze/filme!
Pentru mine este echitabil, tu ce zici? =)) =))

P.S. Si ca sa nu vin cu mana goala, mai aduc si vreo 2 prieteni! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: pharaonu75 din Martie 07, 2013, 09:14:42 AM
Pai aranjezi tu la vara un gratar bogat, in balta, la stupina ta si vin eu cu aparatul foto si camera video.
Tu dai mancare, bautura, informatii apicole, iar eu "asimilez" tot si in plus fac poze/filme!
Pentru mine este echitabil, tu ce zici? =)) =))

P.S. Si ca sa nu vin cu mana goala, mai aduc si vreo 2 prieteni! :rotfl: :rotfl:

..in mare ar fi OK..

numai ca daca suntem noi doi, cred ca in loc de inca doi prieteni ar fi mai bine sa aduci doua "prietene"... Cred ca "ele" ar consuma mai putin. decit "ei".. :nudie:

bio

Citat din: bio din Martie 07, 2013, 02:28:08 PM
.....
numai ca daca suntem noi doi, cred ca in loc de inca doi prieteni ar fi mai bine sa aduci doua "prietene"... Cred ca "ele" ar consuma mai putin. decit "ei".. :nudie:

..Pharaoane.>??.ce spui..??. In plus  "domnishoarele" ne-ar putea ajuta  si la curatenie, gatit si...si  alte cele ...??..

pharaonu75

Nu spun nimic! vrei sa ma omoara nevasta? =)) =)) =))

bio

...deoarece la caturi aveam rame diferite ........ am facut un singur fel de rama, o singura dimensiune..

Azi mi-au ajuns acasa ramele ...si dai munca.

Aprovizionare cu rame pentru caturi .

pharaonu75

Nelutule, pozele cu rame cred ca sunt trucate!
In plus, cred ca ai cam tras hidromel la masea toata ziua, pentru ca azi trebuie sa bei 40 de pahare! =)) =))

P.S. Daca platesti bine, vin sa te ajut la incheiat ramele! :wink2:

bio

...au fost 7100 de rame...Pot spune "mobilier" nu rame .

....caram la rame si in tot timpul cred ca d-na aia de la impozitarea albinelor cred ca sughita de mama focului ca tare "o alintam" in gindul meu si impingeam la lisa.

pharaonu75

Doamna aia care a luat in calcul un venit dublu/familia de albine, fata de cel declarat la UE? =))

bio

Citat din: pharaonu75 din Martie 09, 2013, 08:46:33 PM
Doamna aia care a luat in calcul un venit dublu/familia de albine, fata de cel declarat la UE? =))

D-na aia stie ca  noi muncim zi de zi, sa putem realiza ceva..??>.

..miine sa vad ce fac..Am de ales in a aduna propolisul din colectoare--am uitat de propolis cind era vremea mai rece..:((...--sau ma duc sa dau ceva papa la o parte din albine.

Miine seara sosesc cu alt "montaj"..