Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

dan sebastian

În viață, important e de câte ori te ridici, nu câte eșecuri ai. Să ai puterea să revii după o boală gravă chiar dacă medicii îți dau sau nu șanse înseamnă să ai caracter.
Bravo !
Faceti-va bine cât mai repede ca albinele și prietenii au nevoie de dvs.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

mosunick

Citat din: SPYKAL din Septembrie 01, 2015, 04:32:02 PM
Azi, m-am ridicat singur pentru prima data in sezut !  :hi: Stima si respect !!!
Doamne ajuta!!! =D> =D> =D>:hi: :hi: :hi:
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

sandupop

:bravo: :bravo: ...ce sa mai zic.....frumoase versuri. Tie, multa sănătate si Însănătoșire grabnica sa te poti bucura nepoti,...de albine...de toate. Fii tare!
.....si eu am trecut luna trecuta pe langa o grava problema,....inima... si tensiune de peste 200. Deocamdata sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu.
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

bismark

Frumoasa pozie Florine si eu am scris poezii in tinerete asa ca ne asemanam.Cine se aseamana nu se uita. Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

stefan1

Ai progresat nemaipomenit!! Bravo!    =D> 
Sa auzim de tot mai bine!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bismark

Bravo,ma bucur sincer,gindeste pozitiv si totul va fi bine :cu plăcere:.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

sandupop

Nu trageti!! ...Sunt incepator.

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

filip

Vad ca ai benzi de Mavrilrol,de la ele au cazut paduchii?
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

dodo79

Io ti-am zis .........
Multumit de ce ti-am trimis?

pistol28

Cu cine seamănă nepoata ?
Cu bunicu.

Să vă trăiască şi să fiţi sănătoşi.
Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

NYK74

Cu mari eforturi cred, dar important că se obtin rezultate îmbucurătoare  :hi:

dan sebastian

Ați prins vreme bună?
Albinele zburau ?
Eu am reușit duminică să ajung la ele și a fost cald. Le-am văzut la ultimul zbor de curățire pe anul acesta. De atunci doar ceață și frig sub 5 grade.
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.