Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

Cea mai frumoasă veste vecine ai putut să îmi dai cu mesajele tale. Mă bucur nespus de mult că ai revenit pe forum şi că te refaci pe zi ce trece. Aşteptam un semn de la tine  =D>  =D>  =D>   :welcome:   :bravo:

stefan1

Bine ai revenit! Tineretea isi spune cuvantul si in refacere. Grija mare la sanatate, ca este cea mai de pret!!!   :hi:
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefanescu

Bine ai revenit. Iti doresc insanatosire deplina
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

Vyktor

Bine ai revenit Florin!
Ma bucur ca esti din nou printre noi.  :hi:

mmacreanu

Salut Florin, am sunat de cateva ori la tine si nu a raspuns nimeni, acum nu mai am nr tau. Sanatate multa iti doresc si numai bine!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

oroles

Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

Cipi

bio

Citat din: SPYKAL din Martie 07, 2015, 08:10:35 AM
E tare greu sa fii prizonier in propria piele.

Cu multa munca si exercitii i-ti vei revenii..

.. incearca sa fii cit mai optimist.... incearca sa nu te consumi psihic in primul rind.

dodo79

dan sebastian

Cand le vezi aducand polen si revenind la viata dupa iarna cea lunga iti creste sufletul de bucurie.
O primavara frumoasa sa aveti !
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

G. Iulian

Sunt sigur că şi ele te aşteaptă, bine că a fost cineva să aibă grijă de ele în toată această perioadă(asta din câte ştiu eu).

dodo79

yulian

Citat din: dan sebastian din Martie 09, 2015, 08:00:39 PM
Cand le vezi aducand polen si revenind la viata dupa iarna cea lunga iti creste sufletul de bucurie.
O primavara frumoasa sa aveti !
Mie cel mai mult mi se umple cand miroase prima data a miere din stup primavara...este ceva unic!  :hi:

mape 48-petru manea

Frumoasa stupina
Multa sanatate iti doresc  :hi:

G. Iulian

Vecine cand consideri ca putem sta de vorba da un beep si te sun eu, imi este dor de discutiile noastre. Sanatate multa!