Primii nostri stupi din poliuretan

Creat de hoinaru_06, Ianuarie 05, 2013, 02:43:34 PM

« precedentul - următorul »

bismark

Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

dodo79

Citat din: stefan1 din Iunie 05, 2014, 12:40:40 AM
  Pentru albine era mai bun macul cu flori normale, dar pentru frumusete mai facem rabat de la eficienta.
sau cel alb-violet,ptr ......tras pe nas =)) =)) =)) =))

dodo79

Citat din: SPYKAL din Iunie 08, 2014, 03:41:12 PM

Măi, măi măi!!! De unde ain informația asta prietene?!!! Ai folosit cumva asa ceva??!!!!!!!!  :D :D :D :P :P :nudie: :nudie:
nu prietene.in afganistan sunt hectare cultivate,ptr americani bineinteles  :wink:

rarescyp

Macul e o sursa importanta de polen, in perioada cand infloreste... grauncioarele de polen sunt de culoare neagra...eu vorbesc de cel salbatic...nu stiu nimic despre cel din pozele tale, care e foarte frumos....
:hi:
ALBINA - o afacere 'zburatoare'....

dodo79

Citat din: rarescyp din Iunie 09, 2014, 06:12:24 AM
Macul e o sursa importanta de polen, in perioada cand infloreste... grauncioarele de polen sunt de culoare neagra...eu vorbesc de cel salbatic...nu stiu nimic despre cel din pozele tale, care e foarte frumos....
acum am aflat si eu de ce polenul e negru in stup. :hi:

mmacreanu

Citat din: dodo79 din Iunie 09, 2014, 05:17:18 PM
Citat din: rarescyp din Iunie 09, 2014, 06:12:24 AM
acum am aflat si eu de ce polenul e negru in stup. :hi:

credeai ca este de la poluare? :D :lol:
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

la inceput era mai cenusiu.am creut ca a mucegait =)) =)) =))
chiar nu stiam.cel rosu de la ce e?

stefan1

Citat din: dodo79 din Iunie 09, 2014, 10:34:40 PM
Cel rosu nu-i de la mac, poate de la urzicuta, daca nu vorbesti de cel caramiziu, din vremea asta, care poate fi de amorfa (daca ai in zona ta).
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

dodo79

Citat din: stefan1 din Iunie 10, 2014, 02:24:14 AM
Citat din: dodo79 din Iunie 09, 2014, 10:34:40 PM
Cel rosu nu-i de la mac, poate de la urzicuta, daca nu vorbesti de cel caramiziu, din vremea asta, care poate fi de amorfa (daca ai in zona ta).
am vazut cateva grauncioare de un rosu aproape rosu ferrary.
cel de urzicuta stiam ca e un portocaliu ca si in poza.

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Iunie 12, 2014, 08:00:48 PM
Prima mea ceara topita. C-am asta a iesit!!! :D :D :P

cum ai topit? am si eu cateva rame ... nu am topitor solar!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

dodo79

asa mi sa topit si mie ceara noua la soare.

dodo79

Citat din: SPYKAL din Iunie 15, 2014, 04:46:03 PM
  Singurul inconvenient este ca trebuie sa ai grija sa nu puna doamna ta mana pe coada de matura dupa ce ii umpli toata bucataria cu ceara.... =)) =)) =)) =)) Spor la topit. Stima si respect!!!

trebuia sa pui o poza cu tine sa iti vedem ochiul  :hippo: =)) =)) =)) =)) =))

dodo79

nu stiam de ce au aratat la stiri :Braila in furtuna de praf  =)) =)) =)) =)) =))

dodo79

acuma astept sa vedem partea a doua.ori Braila in praf ep 2 ori pe macreanu cu ochiu umflat  =)) =)) =)) =)) =)) =)) :hi:

mmacreanu

Citat din: SPYKAL din Iunie 15, 2014, 06:09:16 PM
Citat din: dodo79 din Iunie 15, 2014, 05:22:20 PM
acuma astept sa vedem partea a doua.ori Braila in praf ep 2 ori pe macreanu cu ochiu umflat  =)) =)) =)) =)) =)) =)) :hi:
=)) =)) =)) =)) =)) =)) nu ai toti "boii" acasa  =)) =)) =)) =)) =)) =))

din experienta stiu ca miroase cam urat ...