Stupii mei.

Creat de G. Iulian, Decembrie 15, 2012, 06:58:38 PM

« precedentul - următorul »

G. Iulian

Comparația la roiuri este între datele 29.07.2013 prima poziție și azi 19.08.2013 a doua poziție.

sandupop

Felicitari frumosa evolutie pentru intervalul mentionat.... si recolta este excelenta.  :bravo: :bravo: :bravo:
Nu trageti!! ...Sunt incepator.

G. Iulian

Mulțumesc! Împreună cu Lucian și Dan mă faceți să râd de unul singur, să fiți sănătoși toți și voi și copiii.  :hi:

G. Iulian

Azi am început să bag etajele sub cuiburi la roiuri și la familii am pus folie să își tragă mierea de la etaj în cuib.  :hi:

G. Iulian

Pe două rame clăditoare am primit un cadou. Poftă bună!

dorindafi

are zahar in ea  :)   :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

bismark

Sa nu se supere,ca-i prietenul si vecinul meu da se vede zaharul pe deasupra,vrea sa faca impresie =)) Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

G. Iulian

Cadoul sunt fagurii căpăciți.
Nu este zahăr ( ar fi zahăr dacă au găsit o modalitate să îl procure singure de la supermarket ), în acel borcan este miere de rapiță - un borcănel din cele 5kg extrase la rapiță. Și celelalte  borcane sunt pentru decor.
Poza este pentru prietenii mei nonapicultori. În poză lipsește mierea de salcâm doar, dar am zis să o postez și aici.

Fane

G. Iulian

G. Iulian

G. Iulian

G. Iulian

Au plecat și berzele(cele mai multe văzute de mine) :

stefan1

Prin Dobrogea trece unul din cele doua mari culuare de migratie a pasarilor migratoare, de aceea se vad acolo mai multe pasari ca in alte parti.
  La noi inca mai vad randunici, dar nu stiu daca sunt cele autohtone sau cele care se indreapta incet spre sud din zone mai nordice. Anul acesta, cel putin la noi, au fost mai putine randunici ca in alti ani, desi nu stiu cauzele. Sper sa nu fie din cauza chimicalelor din agricultura.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bucovineanu

Randunicile  pleaca de la noi in jurul datei de 14 septembrie. Dupa aceasta data nu am mai vazut randunici in nici un an.