Stupi de polistiren

Creat de murarudumitru, Decembrie 14, 2012, 01:47:10 AM

« precedentul - următorul »

murarudumitru

Am gasit aceste videoclipuri ce ziceti se merita ?Eu am luat materialele si vreau sa fac vreo 10 nuclee .

murarudumitru

murarudumitru

murarudumitru

codrin br

anul viitor voi incerca si eu sa fac cativa stupi din polistiren (sa vad cum se comporta) , numai ca as vrea mai degraba sa fac caturile din polistiren..... la stupii care sunt . Toate cele bune!

pop alin daniel

salut nu se merita sa te apuci de facut daca ai pasari la curte lasale  o bucata de politren si ai sa vezi ce se intampla

tassevasi

Crezi ca numai pasari de curte??

pop alin daniel

in plus cred ca si soarecii ar aavea un cuvant de spus

murarudumitru

Citat din: pop alin daniel din Decembrie 14, 2012, 05:08:08 PM
salut nu se merita sa te apuci de facut daca ai pasari la curte lasale  o bucata de politren si ai sa vezi ce se intampla
Cu pasarile am patito dar acu nu are aces undes stupi oricum multumesc

murarudumitru

Multumesc la toti de sfatur asa leam luat eu ca niste sfaturi, dar o sa ancerc totusi cativa numa bine

adriann

murarudumitru

Citat din: adriann din Decembrie 15, 2012, 10:22:01 AM
arunca o privire si prin topicul despre stupii din poliuretan
http://forum-discutii.apiardeal.ro/index.php?topic=76.0
Adrian eu am zis ca fac din polestiren espandat nu poliuretan nam eu bani de aia aia sunt buni stiu oricum multumesc

adriann

nici eu nu am bani pt. poliuretan..... nici macar pt. lemn nu prea am
am inceput sa imi fac cativa... 1 e deja in productie din toamna... restul (5-6 cat ies dintr-un bax de polistiren) cand oi avea timp si chef
polistirenul il tai cu un fir incins de o sursa de pc.... o sa pun niste poze... se taie destul de bine daca lucrezi cu atentie, lipirea cu spuma si holsuruburi de 5(6) x 80 (la ochi)
la partea de sus sprijinul pt. rame o sa il fac din lemn cu coltar de tabla.... mai trainic, fundul AV tot din lemn (f greu sa fixezi sita AV de polistiren).... in rest polistiren

gore

Referitor la stupi din polistiren, eu am inceput sa confectionez nuclee pe 4 rame cu rame de 1/2 din polistiren extrudat culoare roz, are densitate mai mare, nu am gasit albastru deoarece e putin mai tare. Am 8 bucati terminate dar fara capace. Aerisirea se face prin fund cu un orificiu prevazut cu sita. Cand merg la tara am sa fac poze si voi reveni.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

murarudumitru

Citat din: gore din Decembrie 17, 2012, 09:46:52 PM
Referitor la stupi din polistiren, eu am inceput sa confectionez nuclee pe 4 rame cu rame de 1/2 din polistiren extrudat culoare roz, are densitate mai mare, nu am gasit albastru deoarece e putin mai tare. Am 8 bucati terminate dar fara capace. Aerisirea se face prin fund cu un orificiu prevazut cu sita. Cand merg la tara am sa fac poze si voi reveni.
Astept pozele multumesc