Cum se schimba viata d-voastra, sub administratia USL?

Creat de NiKoN, Decembrie 10, 2012, 05:59:52 PM

« precedentul - următorul »

cipriene

Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

NiKoN

NU as fi crezut ca in doar 2 ani vor schimba Romania din temelii! Din respect pentru USl, condus magistral de doctor V Viorel Ponta dedic urmatoarea melodie!
http://youtu.be/zKoDCJyxKTo
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Alutus

Intre USL si communism exista multe asemanari dar si deosebiri esentiale. Asemanarile se refera la faptul ca ambele au fost niste utopii . Deosebirea esentiala este ca USL-ul a disparut rapid, atunci cand PNL-ul  si-a dat seama de ipocrizia partenerilor . Cadavrul in descompunere al acestui organism contra naturii, incearca o resurectie, prin implanturi de ADN provenite din cozile de topor ale unui mini partid liberal, compus din traseisti, adica c..ve. Cu scopul de a mai prosti cativa nauci. Jalnica adunatura, ce are drept scop ignorarea proprilor spaime, generate de perspectiva sutului in fund. pe care il vor lua, la 16 noiembrie.  Atunci cand  la referendum 7.4 milioane de oameni, au spus: pleaca , ei nu au spus in schimb,  sa vina PSD –ul cu Ponta, Mazare, Duicu  si ai lor , nu au spus, vrem amistie pentru hotii vostrii, nu au spus ca vreau otrava in Transilvania, de la Rosia Montana, nici pensii speciale , nici alte potlogarii.  Treziti-va tovarasi , USL-ul a murit, Acei 7.4 milioane de votanti s-au risipit. Nu va mai apartin. Veti vedea in16 noi.
Sa nu uiti Darie!

bismark

Deci, totul vine de la greci :rotfl:.Cind noi mincam salam cu soia si oase macinate aveai 12 ani ? de unde ai acumulat atitea, de le stii pe toate.Noi am fost 7,4 milioane, tu unde te aflai? probabil vorba lui Base esti si tu un puit de comunist securist sau nomenclaturist, atfel cu lipitul de afise si pupincurismul nu ajunge nimeni prea departe. Scuze, dar nu m-am putut abtine, vom vedea ce va fi ca tot am pierdut 10 ani, puteam fi macar ca polonezii si noi dar cu cine.Cu respect ))/ :yahoo_cry:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

romikele

Puteam sa fim mai ceva ca polonezii, dar v-a pus Aghiuta sa votati cu trandafiru...  :zzz:

Alutus

Totul pleaca de la Napoleon. Cand incepi cu Napoleon, nu ai cum sa-l confunzi cu Napolion . Si atunci chiar poti stii mai multe. Cand citesti doar ,, Click"si ,,Munca de partid ", in closetul  din fundul curtii, convingerile pe care le afisezi , nu pot avea decat iz de latrina.
Mi se pare o culme a ipocriziei si cinismului   sa-ti trimiti copiii sa munceasca pentru a trai mai bine, tocmai in perfidele tari ale Europei, care se opun impreuna cu Romania lui Basescu  si a altor romani, barbariei asiatic- comuniste a celor pe care ii admirati si sprijiniti. Tocmai pentru ca puii de comunisti travestiti in psd-isti, sa poata muncii acolo in siguranta sau sa studieze la Harvard. Pe banii mei... si ai tai.
P S Nici nu stii cat de multe stiu. Adevarul sta la indemana tuturor. Trebuie doar sa-ti doresti sa-l afli.
Sa nu uiti Darie!

yulian

Citat din: romikele din Septembrie 08, 2014, 07:43:41 PM
Puteam sa fim mai ceva ca polonezii, dar v-a pus Aghiuta sa votati cu trandafiru...  :zzz:
:bravo: Din pacte trandafiru'...Ilici& company ne-au dus la ceea ce este azi RO... Imi aduc aminte cand la inceput eram cot la cot cu Polonia, Ungaria, Cehia...pe urma, incet, incet, au reusit de-au facut sa pierdem trenul...acum suntem raportati la sudistii din Bg. Pacat...de noi  :mad:

TDI

Nu-i numai Ilici, sunt toti!
Problema e ca momentul in care ar putea sa înceapă reconstrucția Romaniei or sa mai fie maxim 4 milioane apti de munca comparativ cu 8 in '89, tara o sa fie vândută. Si cati vor si pot sa munceasca.

yulian

Apoi de aia am zis Ilici & Company... Pentru mine, el este cel dintai responsabil pentru dezastrul Romaniei de azi...acum ca nici restul nu au facut un rahat mai mare...si asta e adevarat. Dar la inceput, el a fost  :qp:

Alutus

Acest Ilici si ciracii sai, nu sunt un caz izolat. Ei sunt intr-adevar si din nefericire, emanatia unor conceptii de viata, majoritare, a romanilor. Conceptie turco bizantina construita in doua milenii de presiuni balcanice, prin intermediul principalului formator de morala nationala , peste care a venit ca o manusa, morala comunista. Impreuna au creat copilul post mortem al lui Ceausescu: omul nou. Nu uitati de duminica orbului din '90, cand 85% din alegatori s-au inghesuit sa-l crediteze pe acest ilici si gasca lui de comunisti reformatori, cand vitejii romani isterizati, alergau dupa rege, scuipandu-si plamanii in strigate de ,,noi nu ne vindem tara" si ,,voi n-ati mancat salam cu soia". Si atunci pe cine acuzam!? Raul nu  trebuie cautat  la un individ sau la un grup restrans, ci la fiecare dintre cei ce-i cautioneaza . Adica in structura morala a poporului. Intre polonezi si romani nu poate exista nici o legatura, in afara celei geografice. Din cauza de formatori.
Sa nu uiti Darie!

dodo79

Nu știu cum o duc polonezii, dar știu ca de câțiva ani buni e plin de ei aici in Danemarca. Oare de ce?

Alutus

Citat din: bismark din Septembrie 08, 2014, 06:40:03 PM
    de unde ai acumulat atitea, de le stii pe toate.
Iote, te prinsăşi. De la nea Mitica Bâzâc, cel mai mare gânditor din Amărăstii de sus, dupa disparitia prematură a lui Geolgău.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: bismark din Septembrie 08, 2014, 06:40:03 PM
  Noi am fost 7,4 milioane, tu unde te aflai?
Am fost unul dintre cei  7.4 mil. Dus de valul justificat de indignare generala, impotriva comportamentului brutal, abuziv si dispretuitor al  lui Basascu. Insa astazi, judecand fara patima , recunosc ca interventiile lui, au fost in foarte multe cazuri necesare si de neevitat. Sic! Iar in privinta politicii externe sunt total de accord cu actiunile sale. Deranjant a fost modul in care si-a implementat politicile. Dar in 29 iulie 2012, eu am votat pentru destituirea lui Basescu, nu pentru inlocuirea lui cu cohortele de PSD-isti infometati de atata post, nici pentru clanul Sarbu-Ponta, nici pentru amnistierea coruptilor de partid si de stat, nici pentru  transformarea Apusenilor intr-un desert, nici pentru transferarea portului Constanta, catre anomalia naturii numita Mazare si nici pentru multe alte matrapazlacuri trandafirii. Tu pentru ce ai votat?
Sa nu uiti Darie!

bismark

Se vede ca de la mina pina la gura e o distanta ca de la pamint la luna.Cind v-au taiat salariile si v-au ciuntit pensiile cu 5,5 la suta a fost bine pentru ei,cind v-au facut TVA 25 % a fost bine tot pentru ei si manglitori,cind vi i-au dat inapoi a fost rau pentru lipitorii de afise,cind Boc (adica marinarul) a dat legea ori salariu ori pensia era rau ca ce sa-i faci unii se imbogateau prin munca avind prea multe gioburi, da cind a fost bine sub Zeus, ca guvernele erau papusile?.In toate tarile Europei poti avea mai multe gioburi ca sa cistigi un ban muncit,la noi era interzis prin lege.De aceea eu nu-i inteleg pe cei care ii mai sustin pe cei care ne-au impus zeciueala.Nu spun ca astia de azi sint mai buni decit cei de ieri dar poate devenim si noi normali la cap si nu ne mai certam intre noi.Si pot sa-i spun si eu vecinului sa-i traiasca capra si o zi buna. Cu respect ^:)^ :hi:
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

Kov iulian

Citat din: bismark din Septembrie 17, 2014, 02:39:00 PM
   Se vede ca de la mina pina la gura e o distanta ca de la pamint la luna.Cind v-au taiat salariile si v-au ciuntit pensiile cu 5,5 la suta a fost bine pentru ei,cind v-au facut TVA 25 %
Problema nu e ca ca a taiat salariile unora cu nu stiu cat la suta.
Intr-o perioada de criza trebuiesc facute sacrificii.

Problema nu e ca sa taiat, problema e ca nu sa taiat peste tot pana sus ca sa se dea un exemplu ca toti participa la acest efort de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Asta i se poate reprosa fostului guvern. Pai fac sacrificii doar unii si pe restul ii doare in basca?
Cat despre partea cu datul înapoi, a dat inapoi pe o parte si au luat iar prin taxe si impozite marite.
De ce nu au dat si tva-ul inapoi daca ii durea asa de tare de romani?