Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

jenica67

Azi la Resita 10 gr si ploua de rupe, avem cod galben.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

johnysibiu

La Sibiu 12gr, soare pana pe la ora 15 dupa care a inceput sa ploua.

Surprinzator ca zburau si prin ploaie.

Mare foame de polen.

bee_lover

Azi la noi vreme frumoasa, carau polen, faceau coada la apa, asta pana pe la ora 16...

Marius-ursulakhe

aceste poze sant de ieri in zona beiusului

bee_lover

La noi azi a fost a treia zi in care au venit cu polen  :hi:

johnysibiu

La Sibiu 10 gr, soare, zbor anemic mai mult sacagitele.

RazvanTi

azi noapte aici au fost sub zero grade.
in drum spre scarbici lacurile erau cu pojghita de gheatza
maxima se anunta de 8 grade azi si de 11 maine.
or fi bune or fi rele... nu stiu (schimbarile bruste de temperatura)
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

G. Iulian

Și la Galați noaptea trecută au fost -2 grade dar se anunță azi 9 grade și mâine 12, sunt semne de primăvară.  :bravo:  :yes:

C@T@LIN

:hi: a inceput cineva afumare cu varachet,sau e prea devreme?

vranceanul

Astazi 28 feb. 15 grade, soare, zbor intens :yes: . Verificare: condens-fara, mucegai-1 putin la un colt, hrana-ok, turte proteice 200gr. la fiecare, 2 suspecti diaree, in rest asteptam floarea. :hi:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

pop alin daniel

:bzz: :bzz: la cluj ii cam 10 grade,la tarabele stradale ii plin de albine pe flori, am vazut asta la mai multe tarabe ca tot caut sa cumpar martisoare si nu ma pot hotari!  :bzz: :bzz:

Marius-ursulakhe

C@T@LIN eu stiu ca iti cam trebuie in jur de 18 -20 grade asa ca lasal pana mai incolo ca vremea nu se stie a fi stabila iar cu tratamentele mai este vreme
eu anul trecut in primavara daca nu ma insel le-am facut la sfarsitul lui martie (nu mai stiu numai daca ma uit in caietul apicol)

C@T@LIN

Citat din: ursulakhe din Februarie 28, 2013, 10:33:10 PM
C@T@LIN eu stiu ca iti cam trebuie in jur de 18 -20 grade asa ca lasal pana mai incolo ca vremea nu se stie a fi stabila iar cu tratamentele mai este vreme
eu anul trecut in primavara daca nu ma insel le-am facut la sfarsitul lui martie (nu mai stiu numai daca ma uit in caietul apicol)
sa notat.merci  :hi: :thanks:

mugur_c

:yes: Toplita, Harghita, 26 februarie, 8-9 grade celsius cu soare intens, fara vant. Zbor de curatire la toate familiile ramase in viata (caci 4 dintre ele...in raiul albinelor). Celelalte 26 destul de vivace (am luat si primele "injectii" de care sincer sa fiu, m-am bucurat tare mult). Miere cam putina, le-am ajutat cu placi de zahar candi, preparat dupa reteta regretatului nea Gica Romanescu.
As dori sa va intreb daca pot sa le mai pun zahar candi sau trebuie sa trec pe turte proteice. Cu multumiri. :thanks: