Vremea in iarna 2012-2013

Creat de bucovineanu, Decembrie 09, 2012, 01:44:17 PM

« precedentul - următorul »

4unix

Ravnite articulatii ai....  :hi: :hi: :hi: . (sa mai dezmortesc articulatiile de la Hilux)
M-as multumi si cu unele de navara.

Numai bine!

johnysibiu

Cam vechiute da' fac treaba.

Ma bucur nespus de aparitia polenului in natura si ma rog la D-zeu sa ne dea cateva zile caldute pentru ca albinele sa-si poata aduna enzimele necesare.

4unix

Si eu priveam ieri cu bucurie si nerebadare  cateva salcii ce si-au schimbat culoare in acel verde prevestitor de primavara. Cred ca toata lumea este in blocstarturi, eu va urez tuturor o cursa pe cinste in acest seszon.  :hi:

4unix

Pentru anul acesta le-am pregatit apartamente noi.

johnysibiu

Si eu, astept sa se mai incalzeasca vremea sa purcedem la vopsit.

4unix

La vopsit si dat cu ulei nu particip, le are doamna trecute in fisa postului...   :D

Mult spor!

bucovineanu

Citat din: 4unix din Februarie 24, 2013, 09:35:43 PM
Pentru a realiza unghiul la colturi nu e nevoie de sablon la 90 de grade. E suficient ca diagonalele sa fie egale. Bineinteles daca si peretii sunt egali 2 cate 2.

4unix

Citat din: bucovineanu din Februarie 24, 2013, 09:52:34 PM
Citat din: 4unix din Februarie 24, 2013, 09:35:43 PM
Pentru a realiza unghiul la colturi nu e nevoie de sablon la 90 de grade. E suficient ca diagonalele sa fie egale. Bineinteles daca si peretii sunt egali 2 cate 2.

Asa este, nu am inteles de ce acel cat s-a deformat usor dupa ce l-am asamblat asa ca am fost nevoit sa-i corectez pozitia pana la uscarea aracetului, in plus am promis sa nu mai lucrez sambata dupa ora 16.

Multumesc pentru sfat.

bucovineanu

Dupa ce s-a incheiat corpul se masoara diagonalele si unde diagonala este mai mica se pune o sipca ceva mai lunga decat diagonala, se trage de sipca pana diagonalele sunt egale. Sipca ramane acolo pana se usuca cleiul.

johnysibiu

4unix

Citat din: bucovineanu din Februarie 24, 2013, 10:14:39 PM
Dupa ce s-a incheiat corpul se masoara diagonalele si unde diagonala este mai mica se pune o sipca ceva mai lunga decat diagonala, se trage de sipca pana diagonalele sunt egale. Sipca ramane acolo pana se usuca cleiul.
Imi cer scuze ca nu inteleg, sipca o pun in interior intre colturi sau cum? Cu ce o fixez, si daca este mai lunga decat diagonala normala cum voi obtine unghiuri de 90?

4unix

Citat din: johnysibiu din Februarie 24, 2013, 10:17:27 PM
Educata bine doamna!
Deh, microbul asta face ravagii si-n randul dumnealor... :)

bucovineanu

Corpul fiind in plan orizontal sipca fiind cu putin mai lunga decat diagonala si asezata la interior pe diagonala mai scurta, va fi oblica. Se incearca sa fie adusa in plan orizontal pana diagonalele devin egale.

4unix

Citat din: bucovineanu din Februarie 24, 2013, 10:37:31 PM
Corpul fiind in plan orizontal sipca fiind cu putin mai lunga decat diagonala si asezata la interior pe diagonala mai scurta, va fi oblica. Se incearca sa fie adusa in plan orizontal pana diagonalele devin egale.

Mi-a luat ceva timp, dar cred ca am inteles. Voi experimenta si sper sa iasa, daca nu,  poate o sa va mai sacai cu intrebari.

Multumesc pentru sfaturi.

albinasebes

astazi pe la Blaj au fost 15 grade la soare
"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)