Eu cu cine votez ??

Creat de D006, Decembrie 04, 2012, 06:05:46 PM

« precedentul - următorul »

mellificus

Citat din: balasbebe din Decembrie 10, 2012, 08:01:45 AM
Ce zapada, ce viscol, numai lapte si miere.
In curand si in cabana apicola o sa am o poza ci Felix.
Nici nu a inceput campania, si ei erau considerati invingatori, in toate sondajele. Nu a fost o lupta dteapta.
Mai vorbim peste patru ani, dar cred ca multi o sa fie dezamagiti. Au promis, au nevoie de bani, si o sa o simtim la impozite.
M-as  bucura sa nu am dreptate.
si eu m-as bucura sa nu ai dreptate dar ......... Domnul stie.

filip

Gresala PDL a fost la REFERENDUM.Pozitionarea alaturi de Traian Basescu a fost fatala.Acum a fost runda a doua de la REFERENDUM cand au participat toti.Daca aveau voie sa voteze si cei plecati in afara localitatii de domiciliu,infrangerea ar fi fost si mai clara.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Alutus

Citat din: Kov iulian din Decembrie 08, 2012, 08:08:58 PM
Citat din: mape 48 din Decembrie 08, 2012, 07:53:10 PM
https://www.youtube.com/watch?v=rokrPCKtJno&feature=player_detailpage
, dar sincer sa fiu imi pare bine ca romani vor primi ce merita  le doresc 22 de ani de USL,.
Romani(i) va multumesc din suflet , don' Fieraru. Va dorim asemenea.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: orbanstefan64 din Decembrie 09, 2012, 01:24:14 AM
nu va fuctiona nicideacum incolo nimic indiferent cine va prinde puterea  :hi: :hi: :hi:
As vrea sa cred ca nu d-voastra ati postat aici. Cu respect.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Decembrie 09, 2012, 09:47:18 PM
:lol:

s-a gatat cu alegerile
ne-am kkt pe noi
cred ca ma apuc sa caut un loc unde sa emigrez cu tot cu albine... poate groenlanda
N-are rost sa emigrati. Toata saptamana se va da hartie igienica la liber celor ce trec prin aceste clipe grele. Ca sa nu va lingeti ranile.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: balasbebe din Decembrie 09, 2012, 10:38:02 AM
Acum dau vina pe starea vremii, si de aceea prezenta este scazuta. Mai bine sa stea in fata oglinzii, decat sa stea in ocii oamenilor.
Uite acilea ceva despre ocii. 
    Очи чёрные, очи страстные
    Очи жгучие и прекрасные
    Как люблю я вас, как боюсь я вас
    Знать, увидел вас я в недобрый час
Nu pot traduce fiindca este scris pe ungureste. Dar sigur este ceva de jale.Ochi Chernye - Ivan Rebroff
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: dragos2006 din Decembrie 09, 2012, 09:56:24 PM
  Lasa Florine ca ne repliem si mergem mai departe !
  dar daca vad un uselist ca se vaita de foame il scuip intre ochi !
Ultima parte a mesajului, face oare parte  din iubirea neconditionata fata de oameni, afirmata in juramantul lui Hippocrates ?!. Incercati d-le sa nu va mai injositi.
Sa nu uiti Darie!

balasbebe

Pdl-ul a fost creat de Basescu. Blaga se pare ca s-a cam plictisit. Slab a fost si slab va ramane. Cum a disparut Petrica, asa va dispare si asta. DD-ul o sa castige si el ceva cu partidul de optimisti. La ce oameni a avut nu ma mir.

Ma bucur pana la urma ca nu am participat la ceva ce era demult stabilit.

Alutus

Bai frate , ce va mai schimbarati in nici 12 ore . La ora 23 suspinati din cauza fraudei antieuropenilor USL isti, iar acum cantati prohodul ARD-eiasilor?! nincs usturoi, nincs gura miroase! Bag sama ca se potoli vantul pe acele plaiuri. Eu iti spun bine ai venit. Avem treaba!. Sa umplem tomberoanele cu rezidurile portocalii. Primul deseu: fostul viitor presedinte al Romaniei. Urmeaza ala de-si tot lingea buzele aseara zicand (gura pacatosului adevar graieste) : ARD a dus o campanie intensa de mistificare. Saracu' Vasilica de la Stei incurca sortimentele de palinca cu cele de whisky si vazusi ce-i iesi din gura.
Sa nu uiti Darie!

filip

Citat din: Alutus din Decembrie 10, 2012, 10:15:33 AM
Citat din: dragos2006 din Decembrie 09, 2012, 09:56:24 PM
  Lasa Florine ca ne repliem si mergem mai departe !
  dar daca vad un uselist ca se vaita de foame il scuip intre ochi !
Ultima parte a mesajului, face oare parte  din iubirea neconditionata fata de oameni, afirmata in juramantul lui Hippocrates ?!. Incercati d-le sa nu va mai injositi.
Dragos  cauta acum porc ecologic,dar acum porcul e in ograda USL.
http://apiardeal.3xforum.ro/post/996/103/Jurnal_apicol/
Mare caracter Batranul,cum le mai spune de bine.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Kov iulian

Ma repet :

Daca aveam mintea nemtilor, a francezilor, traiam si o duceam precum ei, dar din pacate avem mintea pe care o avem, gandim precum gandim si traim precum traim .

Din pacate nu am invatat nimic in toti acesti 22 de ani, tin sa va reamintesc ca dupa revolutie tara avea datori zero, aveam fabrici si uzine in functiune, aveam CAP-uri aveam instalatii de irigat, tot ce aveam de facut era sa trecem de la sistemul comunist la cel capitalist toate acele structuri .
Daca nu sa putut face nimic atunci din tara asta, cand totul era aranjat cum trebuie si sa furat cum se va mai face acum ceva cand toata tara e un jaf.

Daca ar fi fost un razboi si niste dusmani de afara ne-ar fi distrus tara, poate am fi gasit in noi puterea sa o recladim am fi avut acea mandrie in noi sa nu ne lasam sa luptam sa ne rafacem .
Dar la noi ce se intampla dusmani din tara au distrus tot, iar tineri se uita cum munca parintilor si bunicilor lor a fost rispipta si niciodata nu nu isi vor mai sacrifica tineretea ca sa mai recladeasca ceva .

Cei care nu pot pleca din tara e fiecare pt el. isi baga piciorul in tot muncesc doar pt ei si gasesc metode sa nu isi imparta munca cu putorile sau cu cei grei de cap .
Cei care au reusit sa se integreze in societati normale civilizate s-au lipit cu sufletul de acele tari si tot la fel nu dau doi bani pe aceasta tara condusa de tradatori si lichele.

Toti cei care au condus tara si in special Iubiti nostri USL-isti  care au condus cel mai mult se se fac vinovati de un rau si mai mare .
Au distrus sentimentul patriotic al tinerilor, nici un tanar nu va mai dori sa fie generatie de sacrificiu pentrut ca peste "n" ani sa isi bata iar alti joc de munca lor cum si-au batut cei de acum joc de munca parintilor si bunicilor lor .

Kov iulian

Citat din: filip din Decembrie 10, 2012, 10:56:18 AM
[size=78%]Dragos  cauta acum porc ecologic,dar acum porcul e in ograda USL.[/size]

Se pare ca exista o problema cu vechiul apiardeal .

filip

Citat din: Kov iulian din Decembrie 10, 2012, 11:15:17 AM
Citat din: filip din Decembrie 10, 2012, 10:56:18 AM
[size=78%]Dragos  cauta acum porc ecologic,dar acum porcul e in ograda USL.[/size]

Se pare ca exista o problema cu vechiul apiardeal .
dragos2006 a scris:

Chiar dorem sa spun odata povestea porcului   
  Eu nu am cumparat pur si simplu carne de porc , eu am cumparat TRADITIE  , daca nu ai in curte sange de porc si miros de sorici parca nu vine Craciunul
  Daca este sa te gandesti strict la bani este mai avantajos sa cumperi carne de porc de la magazin decat sa cumperi de la taran care cand te vede la poarta mai face si talente la pret.
  Sunt si avantaje si dezavantaje , in viu  ai sorici , mate , toba , carnati , gust bun la carne dar in schimb carnea este plina de colesterol plus ca porcul a fost foarte mare si a avut gtasimea de patru degete.

Dar ca o concluzie sa consideram ca banii ii dam pe TRADITIE  si nu pe carne de porc .

Batranul a scris;

Nu ai cumparat "TRADITIE " ci ai platit pretul PROSTIEI TALE  !!! Felicitari taranului care a observat din timp ca i-a venit in curte un tip care are "ce nu vor avea altii niciodara " (citat a la Dragos) adica cu bani , fudul si mai era ceva... care ii cumpara scroafa de 3 ani reformata    Eu in noaptea de revelion cu "vorbele mele mestegiugite si fatarnic mincinoase am PACALIT NOROCUL si AM CISTIGAT LA TOMBOLA UN PURCEL VIU de vreo 25-30 kg  de sa bucurat dimineata si taximetristul ca transporta purcelul de noroc a revelionului. Si uite asa am devenit crescator de porc pentru 60 de zile     
Dragos spune:
Si referitor la povestes porcului  , daca stiai toata faza  ai fi zambit si nu-ti mai umflai muschii la mine. Eu am promis la un prieten ca nu mai mananc carne de porc si in consecinta a trebuit sa caut o femela ca sa ma tin de promisiune ...       plus ca la femela si carnea si soriciul sunt mai gustoase decat la mascul.  .  Oricum vreau ca de acum carne de porc sa mananc doar la Craciun si in perioada sarbatorilor de iarna iar apoi pauza .

cristian87

da alegerile au aratat ce stiam majoritatea
romanii sau saturat de marinarul chior si de gasca lui de vaporeni harsiti in rele
unde sunt acum oare trompetele basiste
ce vor mai linge ei patru ani de acum inainte?
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău