Votul din 9 decembrie 2012

Creat de Bătrânul, Decembrie 03, 2012, 10:20:34 AM

« precedentul - următorul »

octav

Citat
In primele minute cand s-a vazut cu sacii in caruta PONTA va spus ca face ce in campanie nu va spus si pentru asta cred ca foarte multi nu iar mai fi votat .
S-auzim de bine :nod:
In primul rand se scrie v-a spus dar eu cred ca va referiti aici la toti romanii deci se cuvenea scris NE-A SPUS pentru ca nimeni nu a stiut de acest lucru, iar
2 AVETI DREPTATE as scrie si cu luminite dar nu pot. Asa ceva nu se face. Daca intr-un stat sunt mai multe etnii acela nu mai este stat national? Atsa ca sa fiu mai la subiect.  Aici trebuie sa spun RESPECT PRIMULUI MINISTRU AL AUSTRALIEI.

Oricum cred ca suntem prea patimasi cu subiecte pentru care aici nu putem face decat sa ne enervam mai tare.
Eu nu am albine useliste sau pedeliste. Desi mi-a placut gluma domnului OrbanStefan  :hi:
http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

octav

Nu am nimic cu nimeni, trebuie sa fim intelegatori, sa ne ajutam, sa ne iubim,  insa.....  pana la branza ( a se citi pamant).

http://www.cotidianul.ro/Nota-10-pentru-demnitate-prim-ministrului-australian-Kevin-Rudd-148248/

http://jimm69.sunphoto.ro

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos

Kov iulian

Citat din: octav din Decembrie 11, 2012, 02:51:03 PM

Fii sigur oricum ca acesta a fost un vot cu URA impotriva ipocritului de BASESCU care ne mai si spune ca ne merge bine, si nu de adulatie pentru gasca asta de retardati si de OAMENI FARA ONOARE.

Stiti cum faceti cei ce simpatizati cu USl ?

Ca un barbat cu care  nevasta sa purtat urat, ia vorbit urat la inselat, la mintit, la furat etc .
Si ce face acest om aduce in casa o prostituata de pe strada pe nevasta o izgoneste zicandui  si razand.

Te-am facut fa ...

Nu era mai corect ca " barbatul" ( tara ) sa zica gata ne-am saturat de cu..ve  sa izgoneasca din " casa" nevasta neloiala  si sa cauta o femeie de casa cinstita sa le tina casa ?

Merita ca din simplul fapt de a ne razbuna sa ne facem rau insine in continuare?

Alutus

Citat din: octav din Decembrie 11, 2012, 02:51:03 PM
Fii sigur oricum ca acesta a fost un vot cu URA impotriva ipocritului de BASESCU care ne mai si spune ca ne merge bine, si nu de adulatie pentru gasca asta de retardati si de OAMENI FARA ONOARE.
Au vrut guvern singuri, il au acum. De ce mai au nevoie de o alta alianta? Iti spun eu: Ca sa fie siguri ca nu vor respecta nimic din ce au spus. Si pentru asta trebuie sa inceapa din ziua aflarii rezultatelor ca timpul e scurt.
Este o contradictie aici.
Reiese ca romanii au votat contra lui Basescu. E clar. Dar ca nu vor respecta nimic? Cine nu va respecta? Este oare o greseala de redactare?  Mi se pare ca s-au dat inapoi banii furati de la pensii si salarii, s-au redeschis niste niste spitale, se face curatenie in achizitiile si contractele  publice, s-a oprit haita Pinalti & sons de la jaful din energie, s-au blocat de la jaf alte haite. Cat timp trebuie pentru redresarea unui stup bezmetic? Dar pentru o tara bezmeticita timp de 67 de ani si procopsita cu un trantor pe tron de regina?
Sa nu uiti Darie!

roi_ag

Citat din: octav din Decembrie 11, 2012, 03:02:02 PM

Citat
In primele minute cand s-a vazut cu sacii in caruta PONTA va spus ca face ce in campanie nu va spus si pentru asta cred ca foarte multi nu iar mai fi votat .
S-auzim de bine :nod:
In primul rand se scrie v-a spus dar eu cred ca va referiti aici la toti romanii deci se cuvenea scris NE-A SPUS pentru ca nimeni nu a stiut de acest lucru, iar
2 AVETI DREPTATE as scrie si cu luminite dar nu pot. Asa ceva nu se face. Daca intr-un stat sunt mai multe etnii acela nu mai este stat national? Atsa ca sa fiu mai la subiect.  Aici trebuie sa spun RESPECT PRIMULUI MINISTRU AL AUSTRALIEI.

Oricum cred ca suntem prea patimasi cu subiecte pentru care aici nu putem face decat sa ne enervam mai tare.
Eu nu am albine useliste sau pedeliste. Desi mi-a placut gluma domnului OrbanStefan  :hi:
BRAVO! stii sa scrii .... M-am adresat celor care au fost interesati de oferta lui,
   Am vrut sa arat ca fac tot ce vor ei .
   Vad ca esti foarte patimas :stop_the_war:

pharaonu75

Citat din: octav din Decembrie 11, 2012, 02:41:14 PM
...
1. Nu cred ca are relevanta, cum nu are relevanta nici cata politica stiai tu in acel moment. Chiar daca ai 4 ani in fata mea.
...
2. Si ca sa-ti faci o parere pot sa-ti spun ca-mi aduc aminte foarte clar acea sedinta in care Base si cu Petre se tineau de maini si Base ii recunostea meritul lui Roman tinand-ui in spate cutitul.

Citat
Nu ma linisteste cu nimic faptul ca odata cu schimbarea puterii sunt bagati la racoare capii fostei puteri, ci justitia ar trebui sa isi faca treaba permanent si sa mearga la puscarie fiecare om vinovat, indiferent daca face parte din vreun partid sau nu, daca este palmas sau lider politic aflat la guvernare!

3. Aici nu ai dreptate. Pestele de la cap se impute.
Francezii faceau justite cu exemple.
Nu degeaba se zice ca suntem in urma Europei cu multi ani poate chiar decenii sau secole de civilizatie.
Pe mine ma linisteste sa stiu ca indiferent de functie ta sau a parintilor primesti acelasi tratament ca un om de rand, nu ca te ai omorat pe cineva si apoi te scoate tata mare bancher ca te imbolnavesti daca stai in parnaie. Saracutul de tine nu poti sa dormi ce sa zic.
...

1. Dar eu nu am spus ca stiam/stiu mai multa politica decat tine. Insa atat cat stiu, nu am invatat de la Antena3!
2. Ai vazut tu cutitul? :D Pentru ca spui ca iti aduci aminte foarte clar acea sedinta!
3. Desi ai vrut sa ma contrazici, ai spus exact acelasi lucru ca si mine!

Legea este lege! Nu-i poti cere cuiva sa se comporte cu tine in litera legii, atat timp cat tu nu respecti acea lege!
Toti il acuza pe Basescu pentru ca a incalcat legea si vor sa-l dea jos! Dati-l fratilor, bagati-l si la puscarie, dar faceti treaba asta respectand legea! Nu incalcand-o, pentru ca astfel deveniti si voi delincventi!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: Alutus din Decembrie 11, 2012, 03:21:40 PM

Mi se pare ca s-au dat inapoi banii furati de la pensii si salarii, s-au redeschis niste niste spitale, se face curatenie in achizitiile si contractele  publice, s-a oprit haita Pinalti & sons de la jaful din energie, s-au blocat de la jaf alte haite. Cat timp trebuie pentru redresarea unui stup bezmetic? Dar pentru o tara bezmeticita timp de 67 de ani si procopsita cu un trantor pe tron de regina?

Intrebare : Cand s-au dat bani inapoi, inainte sau dupa ce au capatat de la noi putere deplina ?
Raspuns: Inainte sa fie alesi si doar ca sa fie alesi
Pana cand sa oprit jaful de la energie ?
Raspuns:
Pana dupa alegeri .
Citat din: Alutus din Decembrie 11, 2012, 03:21:40 PM
Cat timp trebuie pentru redresarea unui stup bezmetic? Dar pentru o tara bezmeticita timp de 67 de ani si procopsita cu un trantor pe tron de regina?

Cine a omorat " regina" stupului la propriu dar si la figurat ?

Inainte de 89 o fi fost " bezmeticit " stupul dar macar avea rezerve de miere, avea rame, avea lada buna.
Iar am uitat ca USL nu sunt alti care au venit acum de nu stiu unde ?

Daca ar fi fost unui noi chiar daca greseau le puteam gasi scuze sunt noi acum se acomodeaza si ei cu lucrurile, dar nu astia sunt aia de au mai fost si inainte .

Cei ce ne-au smuls din " tiranie" si ne-au dus pe "culmile" prosperitati in capitalism .

Bătrânul

Este momentul. Nu uitati de acum TOT MAI RAU. Incepind cu noul buget de mai mare austeritate, impozite , amenzi, scumpiri. Ponta fuzioneaza cu UNPR, face pact cu minoritati , se aliaza cu UDMR, si dupa ce modifica constitutia se desparte de Antonescu si pune presedinte ales de el.  :rotfl: :rotfl: Popor Roman?  :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Alutus

Citat din: Kov iulian din Decembrie 11, 2012, 04:38:08 PM
Intrebare : Cand s-au dat bani inapoi, inainte sau dupa ce au capatat de la noi putere deplina ?
Raspuns: Inainte sa fie alesi si doar ca sa fie alesi
Pana cand sa oprit jaful de la energie ?
Raspuns:
Pana dupa alegeri .
Esti ghicitor in bobi sau ai niscaiva gene de la mama Omida, de poti sti ce se va intampla? Acum cteva luni te declarai revoltat ca tatal tau, care a muncit si a facut atatea pentru patrie si si-a mncat sanatatea pe santiere are o pensie de batjocura. Iti pare cumva rau  de suta pe care a primit-o inapoi? Ce este mai grav : sa ti se ia sau sa ti se dea. Suferi de sindromul Stockholm? Sau il cainezi pe tatal robertei atanase care pierdu leafa de 8000 de euroi pe luna.De la stat!
Chiar  nu te inteleg . Este mai vinovat cel ce ar putea fi bandit decat talharul dovedit. Este mizerie in curtea mea ,dar vinovat este vecinul de la a 5-a casa?
Sa nu uiti Darie!

Florin-braileanul (FlorinI)

stiti de ce se fac alegeri parlamentare la 4 ani?
sa aflam partenerul de guvernare alaturi de udmr
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Alutus

Intelept ,dar intelept . Nici macar nu poate fi un banc, ci un adevar rusinos. Daca romanii ar fi iesit la vot s-ar fi pus capat definitiv acestei situatii.
Sa nu uiti Darie!

tassevasi

Citat din: Bătrânul din Decembrie 11, 2012, 04:51:14 PM
Este momentul. Nu uitati de acum TOT MAI RAU. Incepind cu noul buget de mai mare austeritate, impozite , amenzi, scumpiri. Ponta fuzioneaza cu UNPR, face pact cu minoritati , se aliaza cu UDMR, si dupa ce modifica constitutia se desparte de Antonescu si pune presedinte ales de el.  :rotfl: :rotfl: Popor Roman?  :welcome: :welcome: :welcome: :welcome:

Nu numai atit , o sa vedem o adevarate dictatura in urmatorii ani ,o sa fie antenele tot asa de active , acum au ce au vrut ei ,nu-i mai intereseaza de nimeni si nimic .
   Opozitie  OOO ,sa vedeti  atunci  legi si aranjamente ,dar asa am vrut , asa o sa avem ,e loc si de mai rau .
    Numai bine .

pharaonu75

Citat din: Alutus din Decembrie 11, 2012, 05:35:05 PM
Intelept ,dar intelept . Nici macar nu poate fi un banc, ci un adevar rusinos. Daca romanii ar fi iesit la vot s-ar fi pus capat definitiv acestei situatii.

Ba daca ar fi votat USL propunerea PDL de a se ridica pragul electoral la 10%! Dar cum initiativa venea de la ceilalti, de ce sa voteze ei? Mai bine sa se impotriveasca si sa arunce cu pietre! :rusine:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

MIHAI BALS

acum am inteles de ce a pierdut ard alegerile.
pai daca, inclusiv in sondajul de la voi de pe forum, diferentele intre usl si ard sunt f.mari dar sariti ca hunii pe saracu Alutus, care are mai mult sange, ce deduceti?
asta a facut si basescu,s-a dat prea mare smecher pt popor si la 5 ani l-au demis dar a aranjat cu diaspora!
ce-a mai facut base cu dispretul lui pt MAJORITATE?
a distrus orice urma de opozitie, distrugand pdl, pt origoliul lui de marinar.
deci- 4 ani ciocu mic!

Kov iulian

Citat din: MIHAI BALS din Decembrie 11, 2012, 09:49:13 PM
acum am inteles de ce a pierdut ard alegerile.
pai daca, inclusiv in sondajul de la voi de pe forum, diferentele intre usl si ard sunt f.mari dar sariti ca hunii pe saracu Alutus, care are mai mult sange, ce deduceti?
asta a facut si basescu,s-a dat prea mare smecher pt popor si la 5 ani l-au demis dar a aranjat cu diaspora!
ce-a mai facut base cu dispretul lui pt MAJORITATE?
a distrus orice urma de opozitie, distrugand pdl, pt origoliul lui de marinar.
deci- 4 ani ciocu mic!

Sa zicem acum suntem peste  4 ani, bineinteles suntem satui de USL fiindca ne-au mancat zilele in cei 4 ani de cand au venit la putere, nu au facut nimic din ce au promis, o ducem si mai rau, au majorat taxele pensiile si salariile se dau si nu se prea dau la timp .

SI vin uni si zic ce bine era pe timpul PDL hai sa ii punem inapoi cum ar fi , eu sincer sa fiu la fel as vorbi si despre ei chiar daca PSD a facut mult mai mult rau tari decat astia de la PDL.

Problema e doar ca romanul uita repede .
Dar sa zicem ca cei ce au scris aici ar fi " Basisti "  cumva dupa alegerile presidentiale cand a fost ales din nou Basescu  USL-i au stat in banca lor au avut " ciocu mic " .
Televiziunile de partid de atunci pana in prezent au prezentat informatii politice echidistante si nepartinitoare ?
Nu, nu a fost asa au inceput o manipulare murdara .
Sa inteleg ca nu avem voie sa vorbim despre faptele rusinose din trecut si chiar din prezent  ale PSD ?
Nu e voie asta ?

Nu stiu daca mai tineti minte dar pe timpul celor ce vin acum din nou la putere nu prea se vorbea asa deschis despre corupti de la putere, oare atunci nu erau corupti ?
Sau aveau grija baieti sa blocheze orice stire compromitatoare .

Eu cred ca romania merita mai mult decat acest corupti care revin iar la putere .

Apropo eu sunt membru ( sau am fost ) al unui partid din USL =)) =)) =)) =))