MIHAI BALS

Creat de MIHAI BALS, Decembrie 02, 2012, 07:37:14 PM

« precedentul - următorul »

ionel07196555

dan sebastian

Veniți la târgul apicol din Tg.Jiu?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

Jimmy2011

Eu da, vin sambata probabil cu alti colegi din Severin.
Ce este mai dulce si mai dulce decat mierea?...Otetul gratis...

MIHAI BALS

Citat din: romikele din Noiembrie 27, 2015, 08:55:19 AM
Deoarece membrul MIHAI BALS a folosit contul de pe Apiardeal pentru a jigni comunitatea Stuparitul, pe Florin Dobre si Pustu, apoi intreaga comunitate de aici, a primit interdictie permanenta de utilizare a acestui forum.

Notă: Apiardealul nu este locul in care sa se verse frustrarile cauzate de comportamentul  necivilizat pe alte forumuri!!!

florin si pustu sunt niste copii nevinovati!
inocenti!
inclusiv in apicultura!
eu sunt mai tare-n clanta,dar sunt un om normal!!!
hai,viata e frumoasa,eu zic s-o traim!
cine se baga?

bio

Sal, Mihai....nu fi rautacios ...

... Pustu, este un apicultor  perseverent cu multe realizari .

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 03, 2016, 10:11:51 PM

sunt de acord cu prima parte!
(adica,ca e perseverent!)

bio

... Mihai, ai fost banat cumva iar pe Stuparitul de esti asa "dragutz" cu Florin Dobre..??...  =))

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 03, 2016, 10:25:01 PM
... Mihai, ai fost banat cumva iar pe Stuparitul de esti asa "dragutz" cu Florin Dobre..??...  =))
bio,ce te f.ute grija?
cine esti tu?
a...tu-mi bagi strambe?
esti APVist,cumva?

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 03, 2016, 10:11:51 PM

ba nebunule,poti sa te iei cu cine vrei tu,da cu mine o dai la pace!
(daca intelegi!)

romikele

Citatul pe care l-ai dat cu rosu, era valabil atunci.
Intre timp m-am razgandit, pentru ca am dat candva mana la Sighisoara si mi-ai parut un tip de treaba, asa ca nu inteleg ce anume ti-a provocat manifestarea...

:welcome: back... eu oricum ma retrag, nu veti mai fi deranjati de persoana mea!!!!!

MIHAI BALS

bio,te recunosc ca bun apicultor,dar ca sa te si respect(ca si apicultor realizat),mai trebuie sa ma convingi.

MIHAI BALS

Citat din: romikele din Martie 03, 2016, 10:44:08 PM
Citatul pe care l-ai dat cu rosu, era valabil atunci.
Intre timp m-am razgandit, pentru ca am dat candva mana la Sighisoara si mi-ai parut un tip de treaba, asa ca nu inteleg ce anume ti-a provocat manifestarea...

:welcome: back... eu oricum ma retrag, nu veti mai fi deranjati de persoana mea!!!!!
stiam eu ca esti un tip simpatic!

MIHAI BALS

Citat din: bio din Martie 03, 2016, 10:25:01 PM
bio,gura pacatosului adevar graieste!
la orice...restrictie,DAU si EU la fel,adica ei imi dau si le-o dau si eu la fel!
15 zile ei...mie,15 zile EU lor!
total...30!
bine-ar fi sa nu se mai incurce cu mine,ca-s om al  dreaku!
sa caute prostavani,ca-s pe toate coclaurile!
asta e capacitatea!

bio

Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 10:50:59 PM
bio,te recunosc ca bun apicultor,dar ca sa te si respect(ca si apicultor realizat),mai trebuie sa ma convingi.

... te astept la birlogul lui nea Bio sa vezi cit sunt "de apicultor realizat" . .... Am reusit sa fac cit m-a dus mintea, spinarea si cheful de munca .

Pot spune ca m-am pregatit destul de bine si  pentru acest sezon apicol.... ~ aproape 300 kg fagure, ...mai am in depozit ~ 7-8 mii de rame Dadant si 2-3mii de rame de magazin 1/2....... ~ 4 tone mincare pentru albine... motorina deajuns sa plimb albinele tot anul .... farmacia plina cu tot felul de tratamente/stimulente si dezinfectanti  pentru albine.....familiile de albine au iesit la munca, ramine ca doar eu sa am indemnare, chef si pofta de munca .  .

bio

Citat din: MIHAI BALS din Martie 03, 2016, 11:50:51 PM
....
bio,gura pacatosului adevar graieste!
la orice...restrictie,DAU si EU la fel,adica ei imi dau si le-o dau si eu la fel!
15 zile ei...mie,15 zile EU lor!
total...30!
bine-ar fi sa nu se mai incurce cu mine,ca-s om al  dreaku!
sa caute prostavani,ca-s pe toate coclaurile!
asta e capacitatea!

... stai 2 secunde,.... uita-te in urma si gindeste . Poate ai cam multe banari .... cine este vina..??
Poate vina este si celor care te-au banat... dar poate ca si tu ai cea mai mare parte de vina .

.... nu te grabii sa-mi raspunzi.... Gindeste-te citeva zile apoi m-ai stam de vorba .