• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

www.apibio.ro

Creat de cristipep, Noiembrie 29, 2012, 03:53:15 a.m.

« precedentul - următorul »

cristipep

www.apibio.rowww.apibio.ro/Videoteca
Am lansat oficial sa zic asa situl www.apibio.ro in cere veti gasi si o galerie foto video despre apicultura si nu numai unde puteti sa va postati filmele voastre  fara a fi urcate mai intai pe YouTube, pozele
din stupina, sa va creati propria galerie,comunitate (nu forum) si multe multe alte chestii interesante .......fisierele video pot fi pana la 128MB zic eu destul de acceptabil deocamdata ,intentionez sa maresc in cel mai scurt timp pana la 300MB ,la poze nu exista limita.Eu zic a este destul de interesant , astept si parerile voastre sincere.

Multumesc!                 

Mihai Sergiu

 am intrat pe site dar din pacate nu pot sa vizualizez nimic chiar daca m-am logat
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Calin Bondaru

mare atentie la continutul site-ului!
cu drepturile de autor...probabil stiti!
si eu lucrey de 6 luni la propriul site si sper sa il termin anu asta!

cristipep

Cradle ce nu poti vedea pe situl meu?

Mihai Sergiu

Citat din: cristipep din Noiembrie 29, 2012, 03:02:06 p.m.
Cradle ce nu poti vedea pe situl meu?
acum merge eu mi-am facut cont pe apibio video
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

cristipep

Trebuie sa ai ultima versiune de FlashPlayer instalat in PC pentru playerul video si inca cateva apicatii din site.In rest cum ti se pare?

Mihai Sergiu

Am vrut sa citesc din subiectul legistatie dar se pare ca nu merge legatura in rest videoclipurile sunt minunate ,sper ca pe viitor tot mai multi apicultori sa posteze lucrari din stupina , ai putea face un fel de calendar. Toate cele bune si bafta in continuare!
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

cristipep

Linkul Legisatie merge dar sa folosesti legaturile din meniu stanga momentan nu am uploadat si celelalte legi ca nu vreau sa il fac repede si prost.
Multumesc de aprecieri

cristipep

Aveti acum la dispozitie si o sectiune "DESCARCA" unde gasiti tot felul de lucruri interesante.

cristipep

Echipa ApiBio va ureaza un sincer La Multi Ani!


pop alin daniel

pentru cristipep sa inteleg ca acest site iti apatine .te rog nu mai da curs solicitarilor venite din partea mea pt.a activa nu stiu ce incarcari video pe siteul apibio,mentionez nu am nici o filmare video personala cu referire la albine ,nu ma pricep la luarea unor filme de pe you tube si incarcarea lor pe alte siteuri asa ca nu eu am facut acele incarcari pe siteul apibio si nici alta persoana din jurul meu.Mam inscris pe acel site doar din dorinta de a vedea cat mai multe filme despre apicultura pentru a ma documenta cat mai bine.daca tu esti administratorul acestui site te rog sa stergi acele postari care apar cum ca le-as fi incarcat eu ma refer la filmele lui marin (mmlm64) eu doar le-am urmarit pe you tube si i-am dat like.

cristipep

Acele video au fost incarcate de pe contul tau , nu este nici un fel de problema ca sunt incarcate numai sa ai mare grija la cine mai stie datele tale de logare.Dupa IP este exact orasul in care locuiesti.

bee_lover

Eu nu am nimic cu nimeni, fiecare are loc sub soare, insa sunt multe greseli de scriere, ar fi mult mai serios si mai ok daca ar fi corectate.

cristipep


romikele