CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

Aurelian A.

Nu sunt asezati cam la inaltime?cand pui  un cat,doua lucrezi comod la ei? :hi:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

cazacu marius

Citat din: Aurelian A. din Decembrie 28, 2013, 04:04:21 PM
Nu sunt asezati cam la inaltime?cand pui  un cat,doua lucrezi comod la ei? :hi:
Aici numai iernez apoi din primavara plec cu ei in pastoral. :hi: :thanks:
macin-Tulcea

Aurelian A.

Asa daa,iernare uscata si un an nou fericit! : sampanie:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

cazacu marius

Citat din: Aurelian A. din Decembrie 28, 2013, 09:01:29 PM
Asa daa,iernare uscata si un an nou fericit! : sampanie:
Multumesc la fel !!! :thanks: :bravo: : sampanie:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Mariusica tata de anul acesta sun nevoit sa trec si eu la 10 rame ca am cumparat o remorca padis 500 facuta la Salonta cu o latime de 140cm si lungimea de 200cm si asa cu modelul asta de stup voi putea transporta 17 stupi pe doua randuri plus mai inca 4-5 in masina si cred ca imi mai fac un atasament la remorca sa aiba 2,40 lungime sa mai pot adauga inca 6 stupi la transport.Atasamentul respectiv va fi telescopic cu montare si dezmontare numai la transportul stupilor

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Decembrie 28, 2013, 10:29:21 PM
Mariusica tata de anul acesta sun nevoit sa trec si eu la 10 rame ca am cumparat o remorca padis 500 facuta la Salonta cu o latime de 140cm si lungimea de 200cm si asa cu modelul asta de stup voi putea transporta 17 stupi pe doua randuri plus mai inca 4-5 in masina si cred ca imi mai fac un atasament la remorca sa aiba 2,40 lungime sa mai pot adauga inca 6 stupi la transport.Atasamentul respectiv va fi telescopic cu montare si dezmontare numai la transportul stupilor
Bravo tizule incet dar sigur progresam.Tocmai vroiam sa postez 2 filmulete cu ce am relizat pana acum si eu .succes !!! :bravo: :beer:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Brazo tata hai sa le vedem punele pe forum

cazacu marius

macin-Tulcea

cazacu marius

macin-Tulcea

roi_ag

BRAVO!!!  Scule ai familii ai pune burta pe carte si invata  fineturi ,tehnici apicole !!!Succes!!! :hi:

cazacu marius

Citat din: roi_ag din Decembrie 28, 2013, 10:52:21 PM
BRAVO!!!  Scule ai familii ai pune burta pe carte si invata  fineturi ,tehnici apicole !!!Succes!!! :hi:
Multumesc roi-ag incet mai invatam de la altii mai buni . este primul an prin munca si rabdare le facem pe toate  :nod: ,numai sa vrei.Sarbatori  Fericite !!! :hi: :beer: : sampanie:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Asa asa ceartane si pe mine si pe el domnule  roi_ag ca parca nu avem putere sa ne apucam si noi de traslazare
Mariusica foarte frumos tata ai de toate (abrict, freza, circular si ceea ce e mai important ideii sa iti usurezi munca)felicitari tie ca te-ai apucat de treaba si rusine mie ca nu am facut nimic in aceasta toamna din cauza unor probleme de sanatate ale copiilor si a sotiei nu am facut chiar nimic pt la anul pt albine  :yahoo_cry:
Multa sanatate atat tie cat si intregi familii si un sincer la multi ani si sa ne ausim la telefon sanatosi si voiosi

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Decembrie 28, 2013, 11:05:26 PM
Asa asa ceartane si pe mine si pe el domnule  roi_ag ca parca nu avem putere sa ne apucam si noi de traslazare
Mariusica foarte frumos tata ai de toate (abrict, freza, circular si ceea ce e mai important ideii sa iti usurezi munca)felicitari tie ca te-ai apucat de treaba si rusine mie ca nu am facut nimic in aceasta toamna din cauza unor probleme de sanatate ale copiilor si a sotiei nu am facut chiar nimic pt la anul pt albine  :yahoo_cry:
Multa sanatate atat tie cat si intregi familii si un sincer la multi ani si sa ne ausim la telefon sanatosi si voiosi
Tizule pe primul loc este familia   apoi albinele.Las ca incet o sa-ti  faci si tu ce-ti trebuie. :nod:  Ne auzim cu bine. :-c  La multi ani cu sanatate si mult succes la albinute ptr la anul!!! :bzz: :bzz: :bzz: :beer: :beer: : sampanie:
macin-Tulcea

cazacu marius

Dragi colegi va doresc un an nou cu bucurii sanatate si impliniri  :thanks:        si la anul care vine                                                                                               
sa ai harnice albine,
ca s-aduca pentru tine,
butoaie cu miere pline,
sa iei roi din creanga vara,
pana te apuca seara
si polen ca sa faci bani
de sa dai si la dusmani,
La anul si la Multi Ani.
macin-Tulcea

SPYKAL

Multa sanatate, bucurie si numai impliniri in anul care vine alaturi de familia ta. La Multi Ani!!!  : sampanie:
P.S. Nu am reusit sa ajung inca la Macin dar am sa o fac cat mai curand si am sa te sun atunci. Sper ca nu deranjez. Stima si respect!!!