CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

cazacu marius

Citat din: bismark din Octombrie 13, 2013, 09:53:36 AM
  Face fum parca prea mult,ce contine acest fum,adica nu-i prea toxic daca-ti trebuie masca de gaze.Explica un pic sa vedem daca se merita sa murim  si noi si albinele :razz:.Cu respect
nu este toxic ptr albine ptr ca este a treia oara cand fac tratament.ptr orice eventualitate este indicat sa purtam o masca.stii proverbul cu popa legat...  :nod: :rotfl: :hi: :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

macin-Tulcea

RazvanTi

mie imi pare ca nu functioneaza corect....
face prea mult timp fum dupa ce ai luat mana de pe coada pompei.
ar trebui sa faca tot acel fum in hai sa zicem maaaaxim 1 secunda dupa actionare...
dupa umila mea parere teava nu e suficient de incinsa.
bafta!
spun toate astea deoarece mi-am facut si eu unul si am facut tratament si la ai mei si la ai lui pharaonu si ai lu fina-su si asa functioneaza al meu.
cum ai tras de coada pompitei face o data foarte puternic pff si gata, SCURT.
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

mape 48-petru manea

Citat din: cazacu marius din Octombrie 13, 2013, 02:32:41 PM
Citat din: bismark din Octombrie 13, 2013, 09:53:36 AM
  Face fum parca prea mult,ce contine acest fum,adica nu-i prea toxic daca-ti trebuie masca de gaze.Explica un pic sa vedem daca se merita sa murim  si noi si albinele :razz:.Cu respect
nu este toxic ptr albine ptr ca este a treia oara cand fac tratament.ptr orice eventualitate este indicat sa purtam o masca.stii proverbul cu popa legat...  :nod: :rotfl: :hi: :beer:

este f.toxic pentru varooa  :cool:

bismark

Ce substanta este cea cu care faci tratamentul?.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

cazacu marius

Citat din: RazvanTi din Octombrie 14, 2013, 08:58:02 AM
mie imi pare ca nu functioneaza corect....
face prea mult timp fum dupa ce ai luat mana de pe coada pompei.
ar trebui sa faca tot acel fum in hai sa zicem maaaaxim 1 secunda dupa actionare...
dupa umila mea parere teava nu e suficient de incinsa.
bafta!
spun toate astea deoarece mi-am facut si eu unul si am facut tratament si la ai mei si la ai lui pharaonu si ai lu fina-su si asa functioneaza al meu.
cum ai tras de coada pompitei face o data foarte puternic pff si gata, SCURT.
Sa faci si tu o filmare sa ma conving....   Eu nu prea cred
macin-Tulcea

cazacu marius

Citat din: bismark din Octombrie 14, 2013, 05:41:07 PM
    Ce substanta este cea cu care faci tratamentul?.Cu respect
Tactik :hi:
macin-Tulcea

iulian61

Salut!Este eficient,am si eu unul de cativa ani.Se poate si cu Scabatox care este produsul romanesc caree inlocuieste Taktic

RazvanTi

Citat din: cazacu marius din Octombrie 14, 2013, 08:42:42 PM
Sa faci si tu o filmare sa ma conving....   Eu nu prea cred

este o filmare facuta de Gabriel26Do.
la final dupa tratament chiar zice sa dau un fum in aer sa se vada ce si cum...
acum sunt plecati la albine dar ii zic sa il puna aci sau la el pe topic.
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

niculita

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.Craciun fericit tuturor,iernare usoara ptr albinute si multe butoaie pline cu miere ptr anul 2014!!!! =D> :bzz: :coffee: : sampanie: :birthday:

Marius-ursulakhe

Multa sanatate iti doresc fericire si multa liniste sa putem munci in continuare pt familiile noastra
Un sincer la multi ani si sa ne auzim cu bine in anul care vine

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Decembrie 26, 2013, 11:53:44 AM
Multa sanatate iti doresc fericire si multa liniste sa putem munci in continuare pt familiile noastra
Un sincer la multi ani si sa ne auzim cu bine in anul care vine
Niculita si Ursulake   va multumesc la fel sa aveti si voi pace sufleteasca sanatate si un an nou imbelsugat.Iarna uscata la albinute!!! :bzz: :bzz: :beer: :hi: :bravo:
macin-Tulcea

cazacu marius

27 - 12 - 2013  Zbor curatire la Tulcea  :hi:
macin-Tulcea

bismark

Frumos,Mariusica le-ai pus bine acolo in spatele casei, au protectie ca stiu ca la voi cam bate vintul.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

cazacu marius

Citat din: bismark din Decembrie 28, 2013, 02:13:17 PM
    Frumos,Mariusica le-ai pus bine acolo in spatele casei, au protectie ca stiu ca la voi cam bate vintul.Cu respect
multumesc da stau bn ,dar sa vedem cand o ploua daca apa dupa casa sa nu-mi intre in ei.Dar iarna nu ploua .daca este vreo problema ii mut mai in fata putin. :thanks: :hi:
macin-Tulcea