CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Felicitaripentru frumoasa stupina si pentru vaporizator
As avea o intrebare daca se poate : de unde ai procurat pompita care dozeaza  ?

cazacu marius

Citat din: mape 48-petru manea din Octombrie 12, 2013, 08:57:02 PM
Felicitaripentru frumoasa stupina si pentru vaporizator
As avea o intrebare daca se poate : de unde ai procurat pompita care dozeaza  ?
Multumesc frumos !!! Pompita am cumparat-o de la un magazin de drujbe husqvarna.se numeste pompita ptr ulei de uns. :hi:
macin-Tulcea

mape 48-petru manea

Multumesc Marius si sa ai spor in  :bzz: :bzz: :bzz: :bzz: :hi:

cazacu marius

macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Mariusica frumoasa filmare si ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne faci si noua o demonstratie cu aparatul de facut fum .Multe salutari din bihor

romikele

Citat din: cazacu marius din Octombrie 12, 2013, 09:06:13 PM
Pompita am cumparat-o de la un magazin de drujbe husqvarna.se numeste pompita ptr ulei de uns.

Cam la ce preţ e acea pompiţă?

:bravo: :hi: :thanks:

Marius-ursulakhe

Marius mi-a spus ceva in genul 7 lei dar daca gresesc sama corecteze  :hi:

balasbebe

Marius, neaparat trebuie sa cumperi si o masca de gaze. Esti tanar si mai trebuie sa traiesti sanatos.
La magazinul de piese auto, se gaseste pompita, mai ales la cele de piese de camioane, sau tractoare.

cazacu marius

Citat din: romikele din Octombrie 13, 2013, 03:27:56 AM
Citat din: cazacu marius din Octombrie 12, 2013, 09:06:13 PM
Pompita am cumparat-o de la un magazin de drujbe husqvarna.se numeste pompita ptr ulei de uns.

Cam la ce preţ e acea pompiţă?

:bravo: :hi: :thanks:
Multumesc frumos!Pompita este la pretul de 6 lei. :hi:
macin-Tulcea

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Octombrie 12, 2013, 10:40:22 PM
Mariusica frumoasa filmare si ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne faci si noua o demonstratie cu aparatul de facut fum .Multe salutari din bihor
Multumesc frumos! numai bine :hi: :bzz: :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

Citat din: balasbebe din Octombrie 13, 2013, 08:33:27 AM
Marius, neaparat trebuie sa cumperi si o masca de gaze. Esti tanar si mai trebuie sa traiesti sanatos.
La magazinul de piese auto, se gaseste pompita, mai ales la cele de piese de camioane, sau tractoare.
Asa am sa fac nea Bebe am sa procur si o masca , sa o folosesc.  pompita am luat-o de la un magazin de drujbe husqvarna ,la pretul de 6 lei. :hi: :bzz: :bzz: :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

macin-Tulcea

bismark

Face fum parca prea mult,ce contine acest fum,adica nu-i prea toxic daca-ti trebuie masca de gaze.Explica un pic sa vedem daca se merita sa murim  si noi si albinele :razz:.Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

SPYKAL

Bravo Marius. Felicitari pt aparat. Nu am ajuns inca la Macin dar, daca nu deranjez, am sa te sun cand voi ajunge cu prima ocazie. Stima si respect!!!

niculita

Felicitari Marius...Buna treaba... :hi: :coffee: