CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

cazacu marius

SALUT MARIUS  am 23 de buc ; 10 fam de baza si 13 roi, dintre care au mai ramas 3 matci sa iasa la imperechere plus un roi bezmetic  scuturat pana acum de 3 ori dar cam degeaba.iam bagat ieri o botca , si azi am verificat  si nu au roso.acum sa vedem daca si botca este buna sa aiba ceva in ea.ne mai auzim   BAfta. :-c :-c :-c :beer:
macin-Tulcea

niculita

Citat din: cazacu marius din Iunie 02, 2013, 09:20:38 PM
INCET , INCET,NE INMULTIM :hi: :hi: :hi: :beer:

Frumos Marius.Felicitari si la cati mai multi!!!!Iata-i si pe ai mei in pastoral.. :bzz: :bzz: :-c :-c : sampanie: :coffee:

Marius-ursulakhe

FRUMOASA stupina NICULITA  :yes:   :bravo:   :nod:    :hi:
Sa iti fie sanatoase albiinele la fel si dumneatale sa te poti bucura de viata asta frumoasa
Multa sanatate  :hi:

Marius-ursulakhe

Salutari Marius cum stai cu teiul?A inceput sa infloreasca ?Dar cu roiul bezmetic iai dat de cap?
Multa sanatate tie si fam tale  :hi:

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Iunie 10, 2013, 09:49:11 PM
Salutari Marius cum stai cu teiul?A inceput sa infloreasca ?Dar cu roiul bezmetic iai dat de cap?
Multa sanatate tie si fam tale  :hi:
salut tizule   .teiul este pe cale sa infloreasca  =D>.cu roiul bezmetic nu am facut nimic l=am scuturat de 3 ori, iam bagat si o botca dar degeaba au roso.  maine am sa-l scutur definitiv la 30 m de stupina sa intre culegatoarea pe unde vrea fara sa-i mai pun lada pe vechiul loc.si voua sanatate si bucurii. :bravo: :hi: :hi: :hi: :-c :-c :-c :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

Va salut prieteni ! nu am mai postat de mult pe forum deoarece am fost ocupat cu serviciul si cu stupina in pastoral.Am sa va prezint la inceput de toamna stupina mea , si un vaporizator  facut de mine si ajutat si de un prieten. da un randament foarte bun, in 4 minute am tratat 30 de stupi. va doresc sanatate si o iernare usoara. :hi: :-c :bzz: :beer:
macin-Tulcea

Tamu

Aproximativ aceleasi componente le-am folosit si eu ptr. fabricarea vaporizatorului. Al meu nu e realizat definitiv dar e functional.
Iernare usoara!
Mierea   de   calitate   e   scumpă!    /    Dar   mierea   scumpă   nu   e   întotdeauna   de   calitate!

cazacu marius

Citat din: Tamu din Septembrie 29, 2013, 03:36:18 PM
Aproximativ aceleasi componente le-am folosit si eu ptr. fabricarea vaporizatorului. Al meu nu e realizat definitiv dar e functional.
Iernare usoara!
multumesc Tamu.daca ai neclaritati te ajut cu mare placere. :hi:
macin-Tulcea

SPYKAL

Salut Marius! Interesant ce ai realizat in privinta aparatului. POate il vad si eu cand ajung acolo. Nu stiu daca ne cunoastem dar am un prieten bun in Macin. Adi Cazacu se numeste. Potrivire de nume cumva?

cazacu marius

Multumesc  Spikal cand vii la Macin treci pe la mine :hi: :hi: :hi:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Salutari multe de la un prieten din bihor
Mariusica de mult asteptam eu pozele astea si ma bucur mult ca ai dus la bun sfarit acel vaporizator
Ne auzim la telefon cand am sa ma apuc sa il fabric si eu pe al meu dar pana atuci multa sanatate familiei si sa avem o iernare usoara pt  :bzz:

cazacu marius

salutare tizule .Te ajut cu mare placere.mersi frumos ptr aprecieri.ne auzim :-c    :hi: :hi: :hi: :beer:
macin-Tulcea

Hermannstadt

Salut Marius,
    felicitari pt realizari, as vrea sa te intreb daca ai detaliat undeva despre confectionarea vaporizatorului, si eu sunt interesat sa imi fac unul.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

cazacu marius

Citat din: Hermannstadt din Octombrie 10, 2013, 01:27:01 PM
Salut Marius,
    felicitari pt realizari, as vrea sa te intreb daca ai detaliat undeva despre confectionarea vaporizatorului, si eu sunt interesat sa imi fac unul.

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Multumesc!!!  nu am detaliat nicaieri. :hi:
macin-Tulcea

cazacu marius

macin-Tulcea