CAZACU MARIUS

Creat de cazacu marius, Noiembrie 28, 2012, 09:16:51 PM

« precedentul - următorul »

dorindafi

shi banuesc ca eshti statzionar ori pushi pe pavilion primavara shi datzi jos toamna  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

niculita

Citat din: CORNEL V. din Februarie 28, 2013, 01:42:14 PM
Marius,doua chestii la stupii tai
1. urdinisul sa-l faci mai larg...te va ajuta
2. in loc de trei holtzsuruburi la prinderea lateralelor...pune-i patru
Asta la urmatorii care o sa-i faci

Sa-i folosesti sanatos :smile: :hi:

Buna.Multumesc de sugestie.La fiecare laterala am pus cite 5 holsuruburi de  5 cm.Cin i-am fotografiat nu aveau decit 3 iar  fundul l-am prins cu 8 holsuruburi.O zi frumoasa..

niculita

Iata primul abric(cu cutitele de 35 cm) cu masuta de circular la care folosesc freza si al doilea abric(cu cutitele de 25 cm)la care folosesc pinza de circular :hi: :hi: :hi: :bzz: :bzz: :coffee:

cazacu marius

CATEVA ACHIZITII DE LA TARGUL APICOL DE LA BRAILA :hi:  SI PENTRU NEA FLORIN BRAILEANU  O  :beer:
macin-Tulcea

cazacu marius

:hi: :hi: :hi:
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Marius sa iti traiasca ajutorul si sa ai noroc sa ii placa si lui aceasta frumoasa indelatnicire    =D>    :wink:

cazacu marius

Citat din: ursulakhe din Martie 28, 2013, 08:56:50 PM
Marius sa iti traiasca ajutorul si sa ai noroc sa ii placa si lui aceasta frumoasa indelatnicire    =D>    :wink:
multumesc la fel !!! =D> :hi: :hi: :hi: :beer: :beer: :beer:
macin-Tulcea

tassevasi

Mai ,maiii ce om de nadejde ai in casa , :)  deocamdata tine  ochii mici  ,sa nu-l intepe  albina .
  Bravo  ,sa-ti traiasca  ficioru. : :hi: :hi:

cazacu marius

Citat din: tassevasi din Martie 28, 2013, 09:30:28 PM
Mai ,maiii ce om de nadejde ai in casa , :)  deocamdata tine  ochii mici  ,sa nu-l intepe  albina .
  Bravo  ,sa-ti traiasca  ficioru. : :hi: :hi:
Multumesc nea Tase   :hi: :beer: :beer: :hi:
macin-Tulcea

cazacu marius

macin-Tulcea

cazacu marius

VA salut dragi colegi .am o intrebare ;eu am cumparat 5 stupi orizontali, la care ramele, nu sunt rame stas de 47 cm ( letul de sus).ci sunt de 40 cm .eu acum vreau sa le fac o modificare .vreau sa schimb toti stupii din 40 sa-i bag in stupi de 47 cm, modificand ramele, adica rama de 40  sa o bag intr-o rama de 47 goala fara sarma si fagure,prinzandule in holsuruburi.o sami mai ramana un gol intre ele .intrebarea mea este, la golul acela  ii mai pun foita de ceara sau il las asa sa cladeasca ele?  am sa atasez 2 poze sa va dati seama care este problema.
macin-Tulcea

Marius-ursulakhe

Marius eu unul daca as fii in locul tau le-as lasa asa si portiunea aia sa fie ca o particica de rama oarba si colectezi ceara de acolo si numai bine previi sau colectezi varooa din puiet de trantor
Numai sa ai grija pe toamna sa faci in asa fel sa nu bagi astfel de rame in cuibul de iernare
Ps:intercaleaza daca vrei ramele in toti stupi   :wink2:   :hi:

tassevasi

Daca miaduc bine aminte , atunci cind te-ai  hotarit sa  treci pe stas (normal) , m-ai intrebat pe  mp  si aceasta solutie  te-am  spus-o , sa bagi rama in  cea  normala ,  acum pina le topesti si  le inlocuiesti  (de la  cei 10  parca ),  asa la lasi  ca degeaba pui tu acel faguras, au ele grija sa faca .
  E bine cum zice ursulake .

cazacu marius

Citat din: tassevasi din Martie 30, 2013, 11:00:50 PM
  Daca miaduc bine aminte , atunci cind te-ai  hotarit sa  treci pe stas (normal) , m-ai intrebat pe  mp  si aceasta solutie  te-am  spus-o , sa bagi rama in  cea  normala ,  acum pina le topesti si  le inlocuiesti  (de la  cei 10  parca ),  asa la lasi  ca degeaba pui tu acel faguras, au ele grija sa faca .
  E bine cum zice ursulake .

va multumesc  :hi:
macin-Tulcea