UN INCEPUT PROMITATOR...

Creat de niculita, Noiembrie 28, 2012, 07:11:08 PM

« precedentul - următorul »

niculita

O dupa amiaza frumoasa sa aveti...Iata ca a venit si iarna.Incetul cu incetul atelierul se umple de utilaje..Numai pofta de munca sa fie..
Iata ca a venit si noul an cu un nou circular cu ghidaje.Avantajul la el este ca masa este fixa si pinza se coboara si urca la cat are ficare nevoie..Taie dulap pina la 8 cm(probata).Motor de 1500 W pe baza de carbuni.Garantie 2 ani.
Si ne pregatim intens pentru vara care va veni indata.. :coffee: :bzz:

petru.atudorei

la capace..daca le-ai pus balamale, nu le pui opritoare?

niculita

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 25, 2014, 05:27:20 PM
la capace..daca le-ai pus balamale, nu le pui opritoare?

Le-am pus si opritoare

Aurelian A.

Frumos atelier...spor la treaba :bravo:
"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj." Ion Creanga

PARINTELE

petru.atudorei

Hermannstadt

Buna dimineata,
    d-ul Niculita ce marca este circularul si daca se poate la ce pret este achizitionat ?

Multumesc si numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

cipik

Un opritor ''smecher" am vazut la cineva de prin TIMISOARA, anume o bucata de sipca cu gauri pe ea care pune intre cat si stup, acestea fiind prevazute cu doua holsuruburi, asa previ si iti cada si pe spate dar peste cuib. Acest sistem se preteaza la stupi care au pe ei balamale si pe cat.
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

Vyktor

Citat din: Hermannstadt din Ianuarie 26, 2014, 10:22:21 AM
Buna dimineata,
    d-ul Niculita ce marca este circularul si daca se poate la ce pret este achizitionat ?

Pare a fi acesta de la Bricostore . Pretul undeva la 540?
Niculita daca nu vrea sa ne spuna de unde l-a luat , macar sa ne zica cum se comporta. 

niculita

Citat din: Hermannstadt din Ianuarie 26, 2014, 10:22:21 AM
Buna dimineata,

Multumesc si numai bine!
:hi: :hi: :hi:

Buna/Circularul este marca GO ON(productie interna BRIFCOSTOR).Se gaseste la BRIFCOSTOR.Pretul este de 540 ron.Merge ff bine.Motorul este de 1500 W.Daca se schimba placuta rosie de pe masa cu alta pe dimensiunile unei freze se poate folosi si o  freza la el.I-mi cer scuze pentru intirziiere.Nu prea am avut timp sa stau pe net,am mult de lucru.Acesta este motivul pentru care nu am spus nu este altul.Dimpotriva arat si spun cu mare placere oricui ceea ce fac si cum fac.

Vyktor

Cutiile din poze le ai facut numai cu el sau mai ai si alte scule? Ma bate gandul sa imi iau si eu unul si nu stiu daca va tine sa fac macar 10 cutii. Ma gandesc ca la banii astia nu trebuie sa ai prea multe pretentii. Tu il ai ce zici?

niculita

Citat din: vyktor din Ianuarie 30, 2014, 06:32:58 PM
Cutiile din poze le ai facut numai cu el sau mai ai si alte scule? Ma bate gandul sa imi iau si eu unul si nu stiu daca va tine sa fac macar 10 cutii. Ma gandesc ca la banii astia nu trebuie sa ai prea multe pretentii. Tu il ai ce zici?

Mai am si alte utilaje.Asta l-am achizitionat acum.O masina de grosime cu cutitele de 50 cm

niculita

Un MUT(masina universala de timplarie) 5 in 1(circular,strung,abrich,dispozitiv ptr freza si gaurit)

niculita

abrich cu cutile de 35 cm cu freza ,la care folosescabricul numai ptr canturi

niculita

dispozitiv ptr gaurit ramele