Stupii lui Gabriel26do

Creat de gabriel26do, Noiembrie 25, 2012, 09:30:04 AM

« precedentul - următorul »

stefanescu

Sa ii vedeti pe aia din delta. Aia is altoiti. In cort noaptea parca esti in stup. Daca noaptea lipesti di greseala mana de cort dimineata ai mana ciur.
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

gabriel26do

Stupii mei in data de 11.01.2014, Bucu - Ialomita
SunPhoto     YouTube

gabriel26do

SunPhoto     YouTube

dorindafi

:hi: colegu
dupa cum sunt urdinishele se pare ca familiile nu sunt toate pozitzionate in/ pe aceashi parte a stupului
daca e asha ,carei explicatzia ?
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

apivasmob

Gabi da la stupi umbla altcineva(nasu nu?) :uimit: :bzz:
Sanatate tuturor apicultorilor

pharaonu75

M-ai prins! =)) =))
Avem stupii in acelasi loc, iar cei la care lucram erau stupii mei!

Nu ma ating de stupii finului, ca mi-e frica de bataie! =)) =)) In plus, se pricepe de minune si singur...
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gabriel26do

:rotfl:primii 4 de linga razor sint ai lui. E dreptul omului sa-si umble la stupi
SunPhoto     YouTube

gabriel26do

Salutare. Nu m-am gindit ca o sa ma intrebe cineva de urdininise :yes:. Nu am explicatie pentru asta, eu am "izolat" in stup familia de albine fata de peretele exterior cu o carton (din acela gros de cutie, ambalaj)si o bucata de pfl cit lungimea cutiei iar la flancul celalalt diafragma, carton si iar pfl.Cuibul fiind flancat de izolatie cred ca nu mai conteaza pe ce parte e urdinisul.
SunPhoto     YouTube

gabriel26do

Nashule cineva e cu ochiu pe tine...
SunPhoto     YouTube

apivasmob

Am crezut ca este la ora de lucru practic in stupina (cu tema introducerea turtelor proteice) si lector este NASU :D :D
Sanatate tuturor apicultorilor

gabriel26do

Intr-adevar am pus turte din miere cristalizata, eu le-am pus ceva mai devreme decit nasu cu citeva zile in ideea "ca nu stii ce vreme vine", a fost destul de cald ziua 10 -11 grade, turta proteica am zis sa pun cam dupa 15 februarie dar sa vedem ce vreme o fi.
SunPhoto     YouTube

Hermannstadt

Gabi, am si eu o intrebare: din poze mi se pare ca este polistiren extrudat reductorul la urdinise ?! nu se deterioreaza din diferite motive ( pasari sau albine) ?

Numai bine!
:hi: :hi: :hi:
Cand esti mort, nu stii ca esti mort.Este greu doar pt ceilalti.La fel si cand esti prost. Phillippe Geluck
http://hermannstadt.sunphoto.ro/

gabriel26do

Salutare. Sa stiti ca am observat urmatorul aspect: daca e deranjata albina de polistirenul din urdinis incepe sa-l roada, asa ca atunci cind vad treaba asta ori il scot de tot ori cit consider eu. Metoda este mai la indemana dat fiind ca eu am stupii cu urdinis normal, nu cu bloc de urdinis.
SunPhoto     YouTube

gabriel26do

si nu se deterioreaza ...scuze
SunPhoto     YouTube

dorindafi

Citat din: dorindafi din Ianuarie 12, 2014, 07:48:39 PM
:hi: colegu
dupa cum sunt urdinishele se pare ca familiile nu sunt toate pozitzionate in/ pe aceashi parte a stupului
daca e asha ,carei explicatzia ?
mai gabriel , ai intzeles mesajul greshit shi pt asta puteai sa scri aici
la mine in stupina toate familiile sunt pozitzionate pe aceashi laterala a cutiei pt ca atunci cand rasare soarele primavara, sa incalzeasca ghemul de albine mai repede
prin postarea mea anterioara am intrebat ,,care-i explicatzia"
iar daca postarea mea te-a deranjat , vino sa ne-mpacam  :beer: 
CODUL  e   LEGEA
         0763650092