Stupii lui Gabriel26do

Creat de gabriel26do, Noiembrie 25, 2012, 09:30:04 AM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Citat din: tassevasi din Martie 29, 2013, 08:20:35 PM
  Bravo domnilor  a esit ca-n filmulet...

Ce a fost mai greu, a trecut! Ma refer la cotare!
Nu am avut nimic la indemana decat filmuletul de pe youtube. Au urmat sute de vizionari, play/pause, dat inapoi cateva secunde, dat inamine, etc! Si, bineinteles, creionul in mana, apeland la geometria invatata in scoala generala!
Asa au luat nastere, mai intai pe hartie, cutitul si componentele din lemn!

Desi nu suntem de meserie, nici nashu' si nici finu', am avut ambitia sa facem acest dispozitiv, am lucrat impreuna si cred ca am reusit! Vom vedea daca este asa, atunci cand va fi pus la treaba!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

...

Ce a fost mai greu a-ti facut Pharaoane...:)..cu putzina bibileala va merge struna.

bee_lover

Faina scula!  :bravo: , aburi sub presiune cu ce veti produce? daca ati scris si nu am observat imi cer scuze :)  :hi:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bucovineanu

Nu e nevoie neaparat de oala sub presiune. E suficient orice vas care poate fi inchis etans. Eu folosesc un bidon din aluminiu pe care il inchid cu un capac din cauciuc de la bidoanele de lapte si in care am montat o valva auto fara ventil, pentru racordarea furtunului. Nu se face presiune in interior decat foarte mica. Referitor la dispozitiv era bine daca teava era turtita pentru ca suprafata de contact cu cutitul sa fie mai mare.

BODOKI

gabriel26do

Salutare.Ai dreptate domnu Bucovineanu, ar fi fost mai bine, a fost un amanunt care ne-a scapat.
SunPhoto     YouTube

gabriel26do

si am mai avea o problema. nu stim ce culoare sa-l vopsim =)) , nasu vrea mov, eu vreau verde.  =)) =)) =))asteptam sugestii
SunPhoto     YouTube

tassevasi

:)  Dati-l numai cu ulei de in ca nu-i nevoie de vopsea ,pare mai natur .

bucovineanu

Eu as zice ca nu e bine sa fie vopsit, deoarece intra in contact cu mierea si o parte din vopsea va ajunge in miere.

bio

Citat din: gabriel26do din Martie 30, 2013, 06:37:31 PM
si am mai avea o problema. nu stim ce culoare sa-l vopsim =)) , nasu vrea mov, eu vreau verde.  =)) =)) =))asteptam sugestii

ALB..:)

pharaonu75

Citat din: gabriel26do din Martie 30, 2013, 06:37:31 PM

Pana laurma cred ca il facem in dungi, mov cu verde!

Ma, tu n-ai auzit ca nu ai voie sa il contrazici pe Nashu'? =))

uve

e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

bucovineanu

Daca il faceti mov cu verde si mai adaugati si ceva alb,  e posibil ca movul sa devina rosu si o sa aveti probleme.  :smile:

orbanstefan64