TARGUL MIERII- CAMPINA 2013 ,editia a VIII-a

Creat de viorel55, Noiembrie 16, 2012, 06:23:36 PM

« precedentul - următorul »

viorel55

TARGUL MIERII -CAMPINA  2013, editia a VIII-a ,se va desfasura in zilele de 22, 23  si 24 februarie. Voi reveni cu amanunte, ca de obicei....

PACO

viorel55

Citat din: PACO din Ianuarie 20, 2013, 09:44:50 PM
vreau amanunte: se mai tine sau nu ?

TARGUL MIERII -CAMPINA 2013 se desfasoara in perioada 22-24 feb. 2013,asa cum am anuntat in urma cu doua luni.

viorel55

TARGUL MIERII -CAMPINA 2013 se extinde !

Dati pe www.aavph.ro si vedeti cum este organizat in acest an.Atentie: site-ul este nou si google nu-l recunoaste inca.

viorel55

viorel55

Ultima varianta a PROGRAMULUI  Târgul Mierii Câmpina 2013
Asociaţia Apicolă Valea Prahovei, asociaţie profesională a apicultorilor din zonă,
reunind 180 de persoane și circa 10.000 familii de albine,membră a
Federației Asociaților Apicole din România-ROMAPIS,
organizează în perioada 22-24 februarie 2013,în parteneriat cu Primaria
Municipiului Campina, LEM'S-înfrumuseţează casele românilor şi  FIBEC
METALGLASS
Târgul  Mierii Câmpina 2013
        La 8 ianuarie 2013 s-au împlinit 510 ani de la primul târg
apicol ,,organizat" de un câmpinean şi consemnat documentar.
     Continuăm la Câmpina o tradiţie apicolă de jumătate de
mileniu!
Loc de desfăşurare în Municipiului Câmpina - Casa Tineretului interior şi
exterior.
Sunt invitaţi să participe toţi producătorii apicoli sau firmele ce sunt interesate
de vânzarea şi promovarea produselor apicole.Vor fi organizate ateliere de
creaţie,vor fi prezenţi artizani şi meşteri populari .
Evenimentul se adresează pasionaţilor de apicultură,apicultorilor din întreaga
ţară, locuitorilor din zonă şi turiştilor de weekend foarte numeroşi pe Valea
Prahovei.
Sunt aşteptate la această sărbătoare cca.10-12 mii de persoane din înteaga ţară.

viorel55

Vor fi prezenti mai multi producatori si comercianti de produse si utilaje apicole decat anii trecuti,astfel ca am fost nevoiti sa gasim solutii pentru marirea spatiilor de expunere si vanzare. Dupa ce anul trecut am extins prin folosirea etajului 1 de la Casa Tineretului,anul acesta "ne intindem" si in parcarea din spate,unde se vor "aseza" toate autovehicolele cu faguri ,cutii de stupi si alte produse voluminoase.

viorel55

Duminica 24 feb. ora 10 ,la inceputul simpozionuluiva avea loc lansarea  cartii d-lui ELEODOR BISTRITEANU cu titlul " APICULTURA ",2 volume,peste 1700 pagini,o lucrare deosebita.

Bătrânul

Unde  CISTIGAREA DE BANI  devine scopul principal al organizatorilori de tirguri acestea vor deveni de nu vor mai fi..... :rusine: :rusine: :rusine:

D006

Acum ce crezi ? doar organizatorii nu sunt institutie de caritate , hai sa fim seriosi ! :D
  Tu expozant vii si faci afaceri de "j-demii de euro iar cel care organizeaza sa nu castige nimic ? oricum 100 de euro taxa pt. trei zile e putin.

Bătrânul

Citat din: dragos2006 din Februarie 25, 2013, 10:38:37 AM
  Acum ce crezi ? doar organizatorii nu sunt institutie de caritate , hai sa fim seriosi ! :D
  Tu expozant vii si faci afaceri de "j-demii de euro iar cel care organizeaza sa nu castige nimic ? oricum 100 de euro taxa pt. trei zile e putin.
Ai dreptate dar Exceptiile intaresc regula !!!! Vezi tirgul de la BLAJ   =D> =D> Mates stie , de unde si cind trebuie cistigati banii . Numai mirlanii au impresia ca din taxa de participare vor deveni fericiti pe veci.   :nod: :nod: :nod: :nod:

gore

Curios, e prima data cand dupa un asemenea mare targ, nimeni nu pune poze sau filme pe forum de la Campina, sau eu nu le gasesc?
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

SPYKAL

Citat din: gore din Februarie 27, 2013, 10:35:07 PM
Curios, e prima data cand dupa un asemenea mare targ, nimeni nu pune poze sau filme pe forum de la Campina, sau eu nu le gasesc?

Cine sa puna  si ce sa pozeze ? Aiurea......Doua, trei standuri....mai "rasarite"? Am batut si drumul degeaba. Nu mi s-a parut atat de mare targul...oferta ????????...... vax! Aveam anumite pretentii de la acest targ. Am fost acolo.....slabuta prezentare.....parerea mea!!! Unde este traditia domnilor organizatori????!!!!! :blah: :blah:

dumstan

Varul meu din Pitesti a fost si anul asta la Campina, si zicea ca lumea era cam pe ganduri, nu mai era veselia de ani trecuti. El a luat doar cateva pachete de rame.
De mirare ca se mai pun taxe de taraba, cu impozitul au bagat frica in oameni.

stefy.costea

Nu fiti rautaciosi! Incercati si voi carcotasilor sa organizati un astfel de targ in orasul dv-tra. Nu este obligatoriu sa si reusiti. Dupa primii cinci pasi obligatorii in organizarea unor astfel de manifestari:
1. stabilirea datei;
2. contractarea locatiei;
3. organizarea programului;
4. convingerea potentialilor expozanti si vizitatori de eventuala reusita a manifestarii;
5. formarea echipei de organizare si asumarea sarcinilor;

Incercati! Indrazniti nu va sfiiti!

Dupa parcurgerea fiecarui pas  (dintre cei  cinci pasi ,ordinea lor este aleatoriu pusa de mine) va rog sa puneti cat de aproape sau de departe sunteti de organizarea unui astfel de eveniment.

Eu nu reusesc sa ma odihnesc cu cel putin o luna inainte de targ. Oboseala si stresul se estompeaza dupa inca o luna de la incheierea targului. Abia am finalizat cea de a IV a editie a targului ca deja conturez editia cu nr. V.
Poate ati ghicit este vorba de Targul Apicol de la Slobozia.   Personal particip de sapte ani ca si vizitator la targul de la Campina.
Acesta este intr-adevar un targ cu traditie. Are ca orice manifestare complexa si plusuri si minusuri. Sunt sigur ca echipa de organizare va analiza minusurile mai atent si vor avea grija ca anul viitor sa fie corijate.

Cat priveste noutatile apicole eu am vazut cateva: bancul de lipit fagurii pe rama, aparatul de intins sarma pe rame, apivirolul, fagurii din plastic, dar cel mai important lucru a fost intalnirea cu prietenii apicultori din toate colturile tarii.
Poarta-te cu aproapele tau asa cum ai vrea sa se poarte el cu tine