• Welcome to Forum discuții Apiardeal. Please login or sign up.
 

rusia nu se dezminte,a inceput sezonul

Creat de amazon66, Noiembrie 11, 2012, 09:46:02 p.m.

« precedentul - următorul »

amazon66


dorindafi

CODUL  e   LEGEA
         0763650092

stefan1

  Ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile din SUA continua.

"S-a putut observa că conturile false sunt legate de organizația din Petersburg, asa-zisa fabrica de troli, cunoscută pentru promovarea pozițiilor guvernului rus utilizand conturi false în rețelele sociale. În perioada iunie 2015 - mai 2017, de pe aproximativ 470 conturi au fost publicate circa 3000 de reclame în valoare totală de 100.000 de dolari."

  http://www.paginaderusia.ro/facebook-a-dat-in-vileag-fabrica-de-troli-din-st-petersburg-a-fost-implicata-in-alegerile-din-sua/

  Nu numai in SUA s-a documentat amestecul rusilor ci si in Franta:

  http://www.paginaderusia.ro/agentii-rusi-foloseau-facebook-pentru-a-spiona-campania-electorala-a-lui-macron/
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

tinumaftei

Citat din: stefan1 din Septembrie 08, 2017, 07:02:01 a.m.
100.000 de soldati rusi fac manevre in apropierea granitei cu Ucraina.

http://www.paginaderusia.ro/porosenko-persista-riscul-unei-invazii-ruse-la-scara-larga-in-ucraina/

N-ar fi rau deloc!
Ukraina sa ramana un teritoriu populat de ucrainieni! Nu de rusi, unguri, polonezi, slovaci, romani. Oricum, este o structura politica artificiala!

stefan1

  Dar si mai bine ar fi daca Rusia ar ramane doar teritoriul populat majoritar de rusi si nu sa ocupe cu forta teritoriile atator popoare care au fost cu forta anexate si tot cu forta sunt mentinute. Ati uitat ce au patit cecenii, sau cum sunt tinuti chiar azi sub ascultare prin niste practici nemaintalnite in lumea moderna? Crimeea a fost cucerita cu forta de rusi si daca rusii au pretentia ca le apartine ca au ocupat-o acum cateva sute de ani, atunci de ce Polonia sa nu aiba dreptul sa ceara teritoriile pe care le ocupa chiar inainte ca Rusia sa detina Crimeea? Daca pacea mondiala se tine printre altele prin renuntarea la pretentii teritoriale obtinute prin forta, de ce Rusia sfideaza aceste intelegeri la nivel mondial?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

  "Hackerii susținuți de guvernul rus au furat secrete cibernetice americane în 2015 de la Agenția Națională de Securitate.
Furtul a inclus informații despre rețelele de calculatoare străine care protejau reţelele americane de atacurile cibernetice și este considerat unul dintre cele mai importante încălcări ale securității până în prezent."

   http://evz.ro/hackerii-rusi-lovitura-sua-nsa.html
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

bismark

    Gogosi pentru prosti, vindute de o agentura securista EVZ infiintata de Cristoiu care azi este desteptul -desteptilor in frunte cu Basescu si Iohanis care a locuit in casa unui rus pe timpul campaniei si sustinut de securistii vechi si noi.Azi unii ca Basescu, Iohanis si altii care nici usturoi nu au mincat si nici gura nu le miroase dau lectii de democratie dupa ce au facut din tara o puscarie politica mai ceva decit pe timpul lui ceasca si au vindut-o agenturilor americao-germano-rusesti-unguresti se dau de ceasul mortii ca sint patrioti.Asa ca mai lasa-ne cu Agenturile SRI.Scrie ceva de albine,plante si ce ne mai intereseaza la care se pare ca va pricepeti.Cu respect  ^:)^ :bzz: %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

roi_ag

Citat din: bismark din Octombrie 08, 2017, 01:06:43 p.m.
     dau lectii de democratie dupa ce au facut din tara o puscarie politica

Sunt de acord că numai unii hoți au făcut pușcărie dar cred că nu este cazul să-i plângi pe cei care au făcut. Militează pentru o justiție puternică nu una îngenuncheată, cum sigur se vrea și se pare că le va reuși. Cum crezi că e mai bine, când totuși din ei mai fac și pușcărie și se dau in gat unii pe alții sau toți te fură și e liniște deplină și ție îți este tot mai greu? Cum îți este cu pensia mărită?

bismark

     Cine a furat, nu sa faca puscarie, ca nu merita, sa i se ia tot cea a furat si sa-l lase cu cea mai mica pensie sau salariu sa traiasca la fel ca cei pe care i-a furat.Ca  nu m-a furat numai pe mine ci pe noi toti.Cine crede in propaganda unora sau altora si nu judeca cu mintea lui sa nu se mire cind va ajunge sa nu mai creada in cei care azi spun ca-i bine si miine spun ca-i rau, ca altii sint de vina.Nici Basescu,Iohanis,Dragnea, Ponta sau altii care au jmenuit aceasta tara vor plinge pe umerii saracilor ci tot poporul va face ordine cind va veni timpul sa se trezeasca.Ei traiesc bine-mersi si in 27 de ani si-au facut buget gras.Asa este in momentul acesta se trimit la puscarie unii pe altii iar noi ne uitam la ei ca la Sfintii Apostoli, iar despre justitie este cum spunea Tudor Vladimirescu,, tagma jefuitorilor,, numai cine a umblat prin tribunale stie cit esti de jumulit pentru ati afla dreptatea.A facut cineva public averile avocatilor,procurorilor sau judecatorilor, NU ei sint Dumnezeii natiunii cu drept de viata si de moarte si ce salarii si pensii au???. Cu respect ^:)^ :bzz: %%-
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

vulpea

mai bismark ... 'ma mai lasi' ? la cata dreptate ai,ai devenit o paguba si o 'cobe' pentru noi toti,pe acest forum !!!si zic asta DIN PROPRIA MEA EXPERIENTA (tribunal).am fost la un avocat,cunosccut personal de mine intr-o anumita situatie de servici,care,la rugamintea mea de a ma ajuta intr-o situatie de tutela,n-a catadixit sa-mi spuna decat ca .... daca ai luat-o pe drumul tribunalelor ESTI MANCAT(se referea la bani).si te asigur ca face parte din mafia retrocedarilor si a reprezentat numai 'somitati' gen PINALTI si altii asemenea.

stefan1

  "Dacă Mattis admite evidenţa - aceea că Kremlinul a autorizat un atac direct asupra unei baze întreţinute de americani, de către trupe fără uniformă - acest lucru riscă să ducă la o spirală a escaladării situaţiei din Siria. Aşa că mai bine ne exprimăm uimirea și îi dăm președintelui rus, Vladimir Putin, şansa să dea înapoi şi să-şi nege vinovăția, lucru pe care l-a şi făcut, în ciuda pierderilor grele suferite de mercenarii săi".

Asta, în contextul în care, subliniază Bloomberg, dovezile că acei contractori ruşi operau la comanda Kremlinului sunt copleşitoare, după cum limpede este şi faptul că ruşii ştiau că în baza de la Deir Ezzor există personal militar american, iar zona şi personalul de acolo erau parte a unor acorduri anterioare menite să separe forţele care luptau în Siria unele împotriva celorlalte.

În acest context, Bloomberg atrage atenţia că atacul mercenarilor de la compania rusească Wagner asupra forţelor americane şi aliaţilor acestora din urmă nu avea cum să fie un accident şi dintr-un motiv legat direct de Wagner: unul dintre conducătorii companiei este Dmitri Utkin, fost locotenent-colonel în GRU (serviciul militar de informaţii), iar Utkin şi Wagner au legături strânse cu oligarhul Evgheni Prigozin, cunoscut drept "chef-ul lui Putin", întrucât controlează firma care se ocupă de servicii alimentare la Kremlin."

  Se zice ca in acest atac ar fi murit cca 100 de atacatori dintre care o buna parte sunt rusi, dar nerecunoasuti oficial, spunand ca sunt mercenari. De asemenea sunt 2-300 de raniti. Parte din acestia sunt acum internati in spitale din Moscova sau Petrograd. Ca si in Ucraina, rusii nu recunosc nimic.

  https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/bloomberg-nu-va-lasati-pacaliti-rusia-a-atacat-trupe-americane-in-siria-879666
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

stefan1

      https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia/ancheta-internationala-impotriva-rusiei-7-agenti-inculpati-in-sua-4-spioni-expulzati-din-olanda-1008325
  "Implicarea Rusiei în atacuri cibernetice globale este ţinta unei anchete internaţionale de amploare. Departamentul american de Justiţie a anunţat inculparea a șapte agenţi ruşi participanţi în acţiuni împotriva unor instituţii şi companii din State. Olanda a expulzat, la rândul ei, patru spioni vinovaţi de un atac cibernetic asupra unei organizaţii internaţionale cu sediul la Haga. UE, NATO, Australia, Canada şi Noua Zeelandă acuză, la rândul lor, amestecurile Kremlinului prin operaţiuni de hacking.
Şi România a fost vizată, experții IT ai SRI susțin că atacurile cibernetice asupra ţării noastre s-au înmulţit, iar complexitatea lor a crescut de patru ori în ultima vreme."*

  * Oare rusii nu au exploatat situatia lui Ghita, fugit in Serbia, daca tot sunt atat de interesati de sistemele noastre de securitate? Si de la ala are ca afla, ca a foet principa;ul furnizor de programe IT pentru ministere si chiar pentru SRI!
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)