TARGURI APICOLE 2013

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Octombrie 27, 2012, 05:21:39 PM

« precedentul - următorul »

abeja

Citat din: stefanescu din Noiembrie 16, 2012, 06:53:56 AM
Ieri pe forumul STUPARITUL domnul Sebastian Ciocan anunta urmatoarele:

TARGUL APICOL IASI 2013 VA AVEA LOC IN ORASUL IASI IN DATA DE 09-10 MARTIE 2013
Voi reveni cu amanunte,
Va salut
drd.med.vet Sebastian Ciocan
0740998084

Pai  nu  stiu  dece  mai  fac  targ  la  Iasi ,pt  ca  in  perioada  8-9 Martie se  organizeaza  in  Botosani la  Casa  sindicatelor.

so-ri-pan

Florin,
Nu vad care este problema organizarii la aceeasi data a targului de la Cluj si a celui de la Braila. Am comvingerea ca nici un apicultor din Braila nu merge la Cluj, si nici invers. Este costisitor. In ce priveste expozantii, nu cred ca este problema. Fiecare poate ori sa aleaga unde se duce, pentru cei mai saraci, ori sa fie si colo si colo, firmele cu pretentii. I.C.D.A. sunt sigur ca vine si la Br. si la Cj. chiar daca futiliciul de Fetea face"valuri". Institutul are nevoie de vanzari.
Succes!

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: so-ri-pan din Noiembrie 23, 2012, 02:35:47 PM
Florin,
Nu vad care este problema organizarii la aceeasi data a targului de la Cluj si a celui de la Braila. Am comvingerea ca nici un apicultor din Braila nu merge la Cluj, si nici invers. Este costisitor. In ce priveste expozantii, nu cred ca este problema. Fiecare poate ori sa aleaga unde se duce, pentru cei mai saraci, ori sa fie si colo si colo, firmele cu pretentii. I.C.D.A. sunt sigur ca vine si la Br. si la Cj. chiar daca futiliciul de Fetea face"valuri". Institutul are nevoie de vanzari.
Succes!

chiar nu e nici o problema
daca radu vrea neaparat in 2-3 ca sa pastreze traditia la el in zona eu pot face in 23-24 fara lacrimi
abia atuni o sa poata sa vina si pandrea la braila ca expozant...
sa vedem ce zice vremea pana atunci
se preconizeaza in fe-martie crunt si stit si voi ca babele sunt capricioase
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Pana acum avem

Slobozia: 1-2 (8-9) februarie 2013
Cluj: 2-3 martie 2013
Braila: 2-3 (9-10) martie 2013
Iasi: 09-10 martie 2013
Blaj: 28-29 martie 2013
Galati: 30-31 martie 2013
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Citat din: pharaonu75 din Noiembrie 26, 2012, 10:34:31 AM
Pana acum avem

Braila: 2-3 (9-10) martie 2013

cred ca Braila o voi face pe 23 - 24 martie
deoarece pana azi nimeni nu "a revendicat " aceasta perioada

Faget:
Braila: 23-24 martie 2013

valter

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Noiembrie 16, 2012, 12:37:41 PM
am o intrebare pe care asi adresa-o moderatorilor, administratorilor si celor ce gestioneaza acest forum, dar pot sa raspunda si cei care considera ca stiu raspunsul:

pana mai ieri alaltaieri, acest forum era foarte animat
constat cu stupoare ca din ce in ce mai multi s-au mutat cu activitatea pe stuparitul
acolo apar veteranii, acolo se anunta targurile, oare acolo se da ora exacta in apicultura?
de ce oare????
comunicati-ne si noua ce se intampla aici? nu mai e atractiv? sau sunt ceva "interese" la mijloc

i-mi simti lipsa?
Vin la anul la Braila...daca i-ti este dor de mine.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

romikele

Stimati Expozanti si Paticipantii,
           Prin prezenta va anuntam ca pastram traditia de a organiza Targul de la Faget, in a-3-a saptamana a lunii Martie din fiecare an, in anul 2013 evenimentul va avea loc sambata 16.03.2013 si duminica 17.03.2013.
Va asteptam!
Cu stima,

SC.TeclemProd.SRL
Faget, str.Abatorului, nr.3, jud.Timis
Tel:0256320275
Fax:0256307160

pharaonu75

Cam asta se stie pana acum, orientativ, despre targurile apicole din 2013

Slobozia: 1-2-3 februarie 2013
Câmpina: 22-23-24 februarie 2013
Iași: 09-10 martie 2013
Făget: 16-17 martie 2013
Brăila: 23-24 martie 2013
Galați: 30-31 martie 2013
Buzău: 6-7 aprilie 2013
Sighișoara: 2-3 noiembrie 2013
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Ai omis Câmpina pe 22,23 și 24 februarie 2013.

Citat din: valter din Noiembrie 26, 2012, 08:28:55 PM
Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Noiembrie 16, 2012, 12:37:41 PM
am o intrebare pe care asi adresa-o moderatorilor, administratorilor si celor ce gestioneaza acest forum, dar pot sa raspunda si cei care considera ca stiu raspunsul:

pana mai ieri alaltaieri, acest forum era foarte animat
constat cu stupoare ca din ce in ce mai multi s-au mutat cu activitatea pe stuparitul
acolo apar veteranii, acolo se anunta targurile, oare acolo se da ora exacta in apicultura?
de ce oare????
comunicati-ne si noua ce se intampla aici? nu mai e atractiv? sau sunt ceva "interese" la mijloc

i-mi simti lipsa?
Vin la anul la Braila...daca i-ti este dor de mine.

valteres tata, iricine iti simte lipsa

daca asi avea eu in cap 1/10 din cata apicultura si experienta ai tu, poate nu mai bantuiam pe firumuri sa invat si faceam si eu bani din apicultura

esti binevenit oricand si cu si fara targ
:i_love_you:

romikele

CitatAsociatia Apicultorilor Profesionisti Buzoieni organizeaza, in perioada 6-7 aprilie 2013, Targul Apicultorilor Buzoieni, editia a II a.

Mesaj primit din partea d-lui Mihaila PRAHOVEANU, Presedinte al Asociatiei Apicultorilor Profesionisti Buzoieni.

pharaonu75

Citat din: pharaonu75 din Decembrie 11, 2012, 02:09:46 PM

si sa nu uitam cele 2 ale Bucurestiului

Donbazil

Sal'tare!
Florine  ai toata stima mea!......
Vezi, d'aia n-are ursu' coada!......
Pai cum dreaq sa fie conducerea ACA  pe aceeasi lungime de unda cu ceilalti, cand este TOTAL ignorata?.....
Ce mare greutate era sa se dea,  un telefon la domnul Fetea,  asa de  chestie, sa fie intrebat: domnule noi vrem sa facem asta, ce ziceti ne ajutati?.....Ne sustineti?......Participati?......Am vrea sa va cerem sfatul in problema X.......Am dori sa ne trimiteti pe domnul y sa tina o conferinta.....
Asta-i fratilor......Am uitat sa lasam loc de bunaziua!......
Ne fitilim cum prindem ocazia si dorim sa aratam fiecare cat de cocosi suntem......
...
Totusi vrem-nu-vrem ACA este asociatia cea mai reprezentativa......A constatat-o si ministerul .......Fara ACA nu se poate face nimic.....Si atunci?......
Continuam sa ne dam scule......"Noi, asociatia avantul-prabusirea din  adunatii - risipiti facem si dregem".....Hai sa fim seriosi!.....
Mai de mult postam o parere: ACA este cea mai reprezentativa forma asociativa a apicultorilor din Romania!
Constatam ca unele chestii nu merg cum trebuie; nici o problema, rezolvam prin formele statutare, schimbam ce-i de schimbat si pe cine-i de schimbat. Facem ca totul sa mearga mai bine, dar IN INTERIORUL ASOCIATIEI SI PENTRU ASOCIATIE!.......De-aia avem statut, de-aia avem adunari generale si drept de vot, de-aia avem congres.....SA NE FACEM NOI ORDINE IN ASAOCIAIA NOASTRA!.....
Pai n-o sa fiu nebun, sa permit ca un neica-nimeni dintr-o asociatie concurenta sa-mi faca mie ordine in asociatie!.....
Asociatia este a noastra, a celor ce inca mai credem ca este cea mai reprezentativa si asa va ramane cat timp   vom avea putere sa o mentinem si sa o dezvoltam, sa impiedicam imixtiunile din exterior si smecheriile din interior....
Multa lume nu intelege ce mare victorie au obtinut apicultorii din asociatie cand l-au ales pe Dl. Fetea.....De mult n-a mai fost ales un alogen, numai mitici....
Credeti ca-i putin lucru?......
Poate la urmatorul congres altele vor fi criteriile.....Delegatii din judete vor fi multi.....Stuparii sa aiba grija pe cine aleg ca delegati....La congres totul se voteaza asa ca!.....
Sa nu creada cineva ca ACA-i a lui x sau a lui y.....Nu!....ACA este  cea mai puternica asociatie din tara  asta, - este  a  noastra si va ramane a noastra, oricat s-or zbate unii sa ne bage fitile.....
...
Scuzati  off topicul.

Revin la ideea de baza: facem si faceti targuri dar sa tineti seama de  parerea celor mai mari.......Daca vreti " coabitare" - vorba politicienilor.....
Cei ce vor continua sa faca pe leii, paraleii, sa se dea  scule cu asociatiile lor care lupta contra ACA, vor avea targuri cum au avut anul acesta cei din Buzias......Adica doar anuntul......
Sa fiti sanatosi!.....Si intelepti!....
Sal'tare!
Donbazil - Faget
http://forum.stuparitul.com/viewtopic.php?f=14&t=173

P.S. Intr-o  luare de pozitie domnul Fetea zicea ceva despre chefurile care se fac dupa targurile apicole, probabil sub influenta discutiilor despre targul apicol de la Sighisoara. Pesemne n-a auzit de cheful  la care am participat circa 15o-200 de persoane de la "Padesul" Faget,  organizat - si platit de Dl. Gino......
Socializarea face parte si ea din viata noastra a apicultorilor. Si la congresul ACA am fost omeniti si nu cred ca asta-i motiv de  a fitili pe cineva.......
Am participat de-a lungul vietii la numeroase "concluzii" pentru ca asa-i in firea romanului si cu asta nu-i de facut misto si nici de critica.....Suntem cunoscuti ca un popor ospitalier si vesel, dispus la petreceri si asta nu-i rau, iar apicultorii-s oameni sanatosi, - mai ales ca la un pahar de vorba se dezleaga limbile si se-inmoaie inimile....
Deci astept targul de la Bucuresti cand  o sa fie organizata si o masa festiva......Aduc io' o rachie de Faget!
Hai noroc sefu'!..... =D> =D> =D>

romikele

Donbasile, aici n-ai nimerit-o!

S-a dat telefon, s-au facut invitatii, dar s-au dat la fund!
Intreaba-l pe Orban!
Sfaturi n-avem ce sa le cerem, ca efectiv ar trebui sa le ceara ei.