Suspendarea lui Basescu !?

Creat de Bătrânul, Iulie 05, 2012, 02:09:34 PM

« precedentul - următorul »

filip

Aseara la OTV presedintele suspendat declara:
"Eu am fost in Piata Universitatii la 3 luni dar nu era nimeni"
Nici macar sustinatorii domnului presedinte suspendat nu au aflat pe surse.
Dar cand e vorba de circ,afla toata lumea inainte

O minciuna care atarna greu in fata cetatenilor,mai sunt si altele.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

G. Iulian

Citat din: balasbebe din Iulie 27, 2012, 07:00:40 AM
Pe mine nu m-au convins sa particip la vot.

Să nu ajungi să te convingi că ai făcut rău că nu ai fost, indiferent ce vrei să votezi.

Mircea77

Alutus iti sugerez prieteneste sa te potolesti cu accesele de constiinta cu care improsti prin jur. Tocmai faptul ca avem un drept inseamna ca avem voie sa-l exercitam sau nu. Nu este prima oara cand observ din partea ta un comportament ce depaseste anumite limite. Cine vrea sa se duca, se duce. Cine nu.
Nu mai da lectii de "democratie" juvenila si imberba, mai ales ca domnul Balasbebe are o varsta aproape dubla fata de tine. Se numeste respect.

Alutus

Citat din: Mircea77 din Iulie 27, 2012, 11:45:47 AM
Alutus iti sugerez prieteneste sa te potolesti cu accesele de constiinta cu care improsti prin jur. Tocmai faptul ca avem un drept inseamna ca avem voie sa-l exercitam sau nu. Nu este prima oara cand observ din partea ta un comportament ce depaseste anumite limite. Cine vrea sa se duca, se duce. Cine nu.
Nu mai da lectii de "democratie" juvenila si imberba, mai ales ca domnul Balasbebe are o varsta aproape dubla fata de tine. Se numeste respect.
Multumesc pentru sugestie! Imi sugereaza ca vechea securitate si procedeele ei sunt inca vii si practicate de ucenicii ei aflati sau nu sub acoperire. Ma bucur ca v-ati reactivat. Sa ne pregatim de un nou canal? Rahova este neincapatoare? Despre constiinta cu care improsc in jur , nu va pot da nici o solutie. Se pare ca unora le trece prin burta , prin buzunare  si prin scaunelul pe care stau. Daca totusi va simtiti rau de tot, puteti citi' Opere alese'' de N Ceausescu, respirati odata  adanc si ascultati in intimitate imnul marilor Impliniri:''Poporul , Ceausescu ,Romaniiiiiia. Vorbiti de un drept al alegatorului dupa ce furara startul cu 50% ? Cat despre  observatie aceasta indeletnicire se potriveste ca o manusa vechii scoli de securitate de la Baneasa supranumita si O&U, iar notiunea de limite regimului pe care aceasta il apara cu orice pret. Doriti iarasi aparare cu orice pret? Va este dor de aliniere?!. Sunteti cumva profesor de constiinta!? In ce calitate imi fixati limitele?. Este drept ca eu nu am studii la facultate. Facura astia si pe la noi un SH dar il inchisera din lipsa de catindati. Asa ca acilea este 1-0. Spre deosebire de cei ce nu accepta confruntarea cinstita va recunosc superioritatea. :bravo:
Despre lectii va asigur ca nu dau nimanui asa ceva. Respect pe toata lumea dar voi prezenta din nou opinia mea de provincial nescolit: daca cineva primeste un dar si-i da cu piciorul acel cineva nu-l merita.
Ps 1 despre barba mea va informez ca am mari probleme financiare deoarece uzez un aparat de ras in fiecare saptamana.
Ps 2 Daca totusi ceva din improscarile mele cu constiinta  v-au afectat si constatati prezenta unor picaturi in preajma d-voastre, recunoasteti ca ceea ce v-a iritat si va irita este cu totul altceva.
Sanatate si sa va exercitati dreptul de cetatean liber!   
Sa nu uiti Darie!

Mircea77

Ai "inteles" tot   :hippo:

Limitele se fixeaza prin ceva care se numeste BUN SIMT si faptul ca facem parte dintr-o comunitate!!!
Sugestiile tale in ceea ce priveste lectura: n-ai tu loc in casa  (doar daca nu detii vreun castel) ca sa poti pune toate cartile pe care le-am citit pana la varsta asta.
In ceea ce priveste alegatiile cu Securitatea: grow up  (in cazul in care nu stii ce inseamna = maturizeaza-te)!!!!
Faptul ca iti expui opinia.......este opinia ta si nimeni nu-ti sare in cap. Cand tu ataci pe cineva ca si-a spus-o, aia cum se cheama ?! Democratie ?! Prima data m-am enervat, acum ma faci sa rad :lol:
Democratia este acea forma de exprimare prin care toata lumea are dreptul sa-si afirme opinia intr-o forma sau alta. Asta este lucrul pe care nu-l intelegi.

balasbebe

Deocamdata este bine. 41 la 43 este ceva. Azi m-am intalinit cu un coleg care-l injura pe Basescu. El spunea ca a pierdut 2000 si ceva de lei la pensie. Eu nu am atat de mult cu tot cu CAS si impozit. El a trecut la CS. Va dati seama ce pensie avea daca a pierdut asa de mult. Ca promotie desi era mai mic ca mine. Pai unu din asta poate sa injure. Ca el sunt multi. I-am spus ca de azi sa ma ocoleasca daca mai da ochii cu mine.

Sunem multi dar nu si prosti.

Eu nu ma duc la vot.

Alutus

1. Grow up; 2. Alegatie; 3. Stiva de carti! Eeeeeee! Eto  strasnii intelectual! Imi aduce aminte de musiu Gulita Barzoi ot Barzoiesti cu ale sale maniere si cunostinte de frantzuzastii : furculition si alte cuvintii dulshi.
Si nea Mitica Bazac avu o stiva de carti , dar i-o puse nevasta-sa pe foc azi iarna cand fura alea zapezi. Salvai una de-i zice Levantul de-o mai citeste un alt intelectual de fo 8 ani.
Stiu ca va roade , ca va racaie, dar  Va rog nu ma lasati! Va implor nu va retrageti! Va astept in continuare cu argumentilii . Nu de alta dar sunt in concediu , nevasta nu-i acasa si daca ma apuca somnul ,nu mai pot dormi la noapte.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: balasbebe din Iulie 27, 2012, 01:32:58 PM
Sunem multi dar nu si prosti.
Aici este vorba despre doua categorii: neinformati si interesati. Depinde unde se incadreaza fiecare. Necazul cel mare este ca Lapusneanu avea dreptate.
Si  eu am niste ... sa le zicem....cu pensii de 7000 de lei. Inainte erau comunisti devotati partidului , in 90' au fost sutinatorii lui Iliescu, acum sunt vajnici sustinatori ai celui mai bun fiu....
Aceasta consecventa  a simpatiilor imi demonstreaza ca au dreptate in privinta dreptei : se pare ca se fura mai bine cu dreapta.
Sa nu uiti Darie!

happy

Citat din: balasbebe din Iulie 27, 2012, 01:32:58 PM
Azi m-am intalinit cu un coleg care-l injura pe Basescu. El spunea ca a pierdut 2000 si ceva de lei la pensie. Eu nu am atat de mult cu tot cu CAS si impozit. El a trecut la CS. Va dati seama ce pensie avea daca a pierdut asa de mult.

Eu nu ma duc la vot.
Pensiile si salariile nesimtite au fost facute de dobitocul de Tariceanu cand era prim ministru.Asa stiau liberalii sa conduca tara spre dezastru.A fost nevoie sa intervina Basescu sa le aduca acolo unde ne putem permite.Inca nu suntem o putere economica!Acum este normal sa scada din popularitate pe cand Tarceanu da lectii de demiocratie!!Sa le fie rusine! :finger:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

Alutus

Citat din: happy din Iulie 27, 2012, 01:58:26 PM
Pensiile si salariile nesimtite au fost facute de dobitocul de Tariceanu cand era prim ministru. :finger:
[/quote]
Apreciez finetea, delicatetea si bunul simt(#79) al preopinentului.Imi exprim adanca admiratie pentru nivelul sau de civilizatie si pentru cel al grupului pe care-l reprezinta. Despre deget?! La mai mare! strict pentru uzul personal.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: Mircea77 din Iulie 27, 2012, 12:58:57 PM
Sugestiile tale in ceea ce priveste lectura: n-ai tu loc in casa  (doar daca nu detii vreun castel) ca sa poti pune toate cartile pe care le-am citit pana la varsta asta.
Si presedinte al atator comitete si comitii.....
Unde dadui si unde pirai!
Sa nu uiti Darie!

apivasmob

Voi cei care va contraziceti  am o intrebare pentru voi .
Ce castigati sau ce pierdeti daca il elimina pe BASE.....?
Iar apropo Tariceanu in 2007 parca a spus raspicat ca nu sunt bani la buget pentru cresterea cu 50% a salariilor profesorilor pe cand BASE.... si ai lui sustineau ca sunt si ati vazut unde sa ajuns.
De furat fura toti indiferent de umbrela (politica).
Din 1989 si pana mai ieri s-a platit in romania NEMUNCA (bani frumosi si multi) si poate de aceea nu sunt bani pentru drumuri,spitale,scoli si altele .
Voi va enervati si suparati degeaba.
Era un proverb dar nu imi aduc aminte cum suna dar ideea era. "Dai poporului paine si circ" .Am gasit cu ajutorul lui Gooagal
"Din Roma antica. Scriitorul Juvenal (†130 d.Hr.) a reprosat contemporanilor sai ca acestia nu mai cereau statului decat sa le umple burtile si sa le distraga atentia cu circenses (luptele gladiatorilor din arena) de la treburi mai importante."
Numai bine tuturor.
Sanatate tuturor apicultorilor

alvo

toata lumea la vot pe 29 iulie!
votam da pentru demitere si trimiterea corciturii bisnitaro-securiste acolo unde-i este locul!
locul lui este langa fostul vecin de pe aviatorilor!
ps: ati vazut cum si-a pregatit locul de veci la vila dante?

alvo

bta

Citat din: alvo din Iulie 27, 2012, 06:05:29 PM
toata lumea la vot pe 29 iulie!
votam da pentru demitere si trimiterea corciturii bisnitaro-securiste acolo unde-i este locul!
locul lui este langa fostul vecin de pe aviatorilor!
ps: ati vazut cum si-a pregatit locul de veci la vila dante?
un securist pur sange este voiculescu!!!! sa-i votam gasca lui????