protofil

Creat de orfan.george, Mai 31, 2012, 08:28:46 PM

« precedentul - următorul »

orfan.george

spuneti mi si mie va rog cum sta treaba cu protofilul. mi a spus cineva ca pot sa iau pe PFA cam la jumate de pret. asa este ? imi baga impozit pe ce cumpar? si ce ar trebui sa fac ca sa pot sa cumpar asa si de unde? multumesc

apivasmob

Impozit pe ce cumperi nu se pune niciodata doar pe ce venituri.
De la orice magazin despecialitate gen ACA poti sa cumperi dar nu la jumatate de pret.
Sanatate tuturor apicultorilor

orfan.george

mutumesc.de impozit m am prins si eu dupa ce am postat k nu are cum sa imi puna pe ce cumpar. acum sa vedem cum fac cu pretul am inteles de la un prieten  k ar fi gasit cineva cu 16 lei pe 500 ml dar nu stiu unde sa mai ma interesez

G. Iulian

Citat din: orfan.george din Iunie 01, 2012, 08:27:30 PM
mutumesc.de impozit m am prins si eu dupa ce am postat k nu are cum sa imi puna pe ce cumpar. acum sa vedem cum fac cu pretul am inteles de la un prieten  k ar fi gasit cineva cu 16 lei pe 500 ml dar nu stiu unde sa mai ma interesez

În Galati e ca la cei de la ICDA 27,5 lei

G. Iulian

Citat din: Gheorghevici I din Iunie 02, 2012, 09:13:02 PM
Citat din: orfan.george din Iunie 01, 2012, 08:27:30 PM

În Galati e ca la cei de la ICDA 27,5 lei
Cei de la ICDA il produc, intra pe net la ei, ar fi bun 16 lei pe 500 ml dar mie imi e suspect.

orfan.george

la ICDA bucuresti este 25 de lei.

piti

Cauta reteta lui Dragos pe forum sau pe youtube. Eu o fac de cativa ani si e foarte buna. Pentru mine este foarte profitabila.Alcoolul dublu rafinat se gaseste la 18 lei/ litru, plantele medicinale te costa in jur de 35 lei si in final iti iese protofilul la un pret foarte bun.

jenica67

Unde ai gasit alcool dublu rafinat la 18 lei, ca vreau si eu sa cumpar ??
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

piti

Sincer as vrea sa te ajut dar nu pot acum. Intreba la piata de fructe.

apicraiova

Poti substitui protofilul cu coada soricelului. Este aromata si da rezultate bune, ti-l recomand.

apicraiova

Avantajul este ca nu te costa nimic, se gaseste in toate poienile. Succes!