Faguri claditi sau foita?

Creat de edy_mh, Aprilie 13, 2012, 08:57:12 PM

« precedentul - următorul »

happy

Adevarul este ca acum le dau dulcofruct pt. prima oara(l-am cumparat de la targ,m-a convins sotia lui Florin :wink2:)in rest le-am dat sirop invertit cu protofil .Ceaiul de menta si alte plante.Revin cu o mentiune,ducofructul nu are nevoie de protofil,are in compozitia sa substanta pentru stimularea matcii! :bzz:
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

pharaonu75

Citat din: happy din Aprilie 17, 2012, 10:54:33 PM
...Revin cu o mentiune,ducofructul nu are nevoie de protofil,are in compozitia sa substanta pentru stimularea matcii! :bzz:

De unde ai tras aceasta concluzie?
Despre ce substanta este vorba?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

... ducofructul nu are nevoie de protofil,are in compozitia sa substanta pentru stimularea matcii! :bzz:

si inca ceva... matcile hranite cu dulcofruct nu au nevoie de trantori, pentru ca el are in compozitia sa substanta pentru fecundarea matcii!  :rotfl:

ion patrut

buna asta cu fecundarea cum se incalzeste merg sa cumpar DULCOFRUCT si trec la sacrificarea trantorilor mama lor sa nu mai consume degeaba =)) =)) =))

edy_mh

Citat din: romikele din Aprilie 17, 2012, 11:15:44 PM
... ducofructul nu are nevoie de protofil,are in compozitia sa substanta pentru stimularea matcii! :bzz:

si inca ceva... matcile hranite cu dulcofruct nu au nevoie de trantori, pentru ca el are in compozitia sa substanta pentru fecundarea matcii!  :rotfl:
Asta inseamna ca pot sa incep sa fac roi sa imi dezvolt stupina :nudie:
Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca ai rabdare cu bobocii.
Totusi sa nu uiti.. si bobocii cresc.

http://edymh.sunphoto.ro/Apicultura

mape 48-petru manea

Citat din: ion patrut din Aprilie 18, 2012, 10:51:03 AM
buna asta cu fecundarea cum se incalzeste merg sa cumpar DULCOFRUCT si trec la sacrificarea trantorilor mama lor sa nu mai consume degeaba =)) =)) =))
.Si cand te gandesti ca o albina slaba duce in spate doi trantori grasi  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ion patrut

trebuie sa traiasca si ei saracii

pharaonu75

Citat din: mape 48 din Aprilie 18, 2012, 02:58:13 PM
.Si cand te gandesti ca o albina slaba duce in spate doi trantori grasi  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nea Petrica, esti PDL-ist!!!
Afirmatia ta imi suna cunoscut... tatuca Base afirma ca bugetarii sunt omul gras dus in spate de saracul, amaratul, plapandul om slab.
Sa nu spui ca la inceputul verii te apuci de impartit galeti portocalii! =)) =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

happy

Citat din: pharaonu75 din Aprilie 17, 2012, 11:05:42 PM
...Revin cu o mentiune,ducofructul nu are nevoie de protofil,are in compozitia sa substanta pentru stimularea matcii! :bzz:

Am incurcat itele,are in compozitie stimulent adjuvant in combaterea varozei, folosit in alimentatia albinelor, obtinut prin HIDROLIZA ENZIMATICA (NU chimica), din porumb nemodificat genetic. Cu gandul ca trebuie sa cumpar protofil am dat de lucru carcotasilor de pe forum :hippo:

sorinma

Si-a schimbat lupu "paru"acum sunt verzi galetile :D
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

edy_mh

Citat din: happy din Aprilie 18, 2012, 08:45:09 PM
Citat din: pharaonu75 din Aprilie 17, 2012, 11:05:42 PM

Am incurcat itele,are in compozitie stimulent adjuvant in combaterea varozei, folosit in alimentatia albinelor, obtinut prin HIDROLIZA ENZIMATICA (NU chimica), din porumb nemodificat genetic. Cu gandul ca trebuie sa cumpar protofil am dat de lucru carcotasilor de pe forum :hippo:
E atat de scurta viata ca e pacat sa nu te amuzi cand prinzi momentul  :beer:
Nimeni nu s-a nascut invatat, asa ca ai rabdare cu bobocii.
Totusi sa nu uiti.. si bobocii cresc.

http://edymh.sunphoto.ro/Apicultura

mape 48-petru manea

Citat din: pharaonu75 din Aprilie 18, 2012, 04:45:58 PM
Citat din: mape 48 din Aprilie 18, 2012, 02:58:13 PM

Nea Petrica, esti PDL-ist!!!
Afirmatia ta imi suna cunoscut... tatuca Base afirma ca bugetarii sunt omul gras dus in spate de saracul, amaratul, plapandul om slab.
Sa nu spui ca la inceputul verii te apuci de impartit galeti portocalii! =)) =)) =))
Nu sunt PDL-ist ---afirmatia de mai sus a vrut sa fie satirica ---sa-i loveasca ciuma de nesatui

happy

Ai vazut vre-un politician satul :nono:

ion patrut

verificatile declaratiile de avere si sa vedeti ce necajiti sunt :P

eucondruz

Citat din: edy_mh din Aprilie 18, 2012, 10:56:23 AM
Citat din: romikele din Aprilie 17, 2012, 11:15:44 PM

Asta inseamna ca pot sa incep sa fac roi sa imi dezvolt stupina :nudie:
Daca familia nu are matca ,sigur cu dulcofruct, se vor fecunda cateva (mai multe) lucratoare si atunci sa vezi productie. Daca se mai fac si hraniri sau stimulari cu apiinvert , apifondia si alte api-uri , albina va fi cat vrabia sau cioara si va aduce in stup floarea soarelui cu radacina cu tot. =D> :nudie: