Rarescyp

Creat de rarescyp, Aprilie 08, 2012, 08:33:57 PM

« precedentul - următorul »

rarescyp

azi le- am pregatit pt transportul la rapita...am vrut sa le duc in seara asta, dar s- a racit foarte tare la noi (6°C)...am hotarat sa le duc maine dim, cant temp va ajunge pe la vreo 10 °C...
ALBINA - o afacere 'zburatoare'....

dodo79

drum bun si caturi pline iti doresc. :hi:

dany 1

Drum bun!
Caturi pline  si  sa  te  intorci cu  albinutzele  sanatoase. :hi:
Doar adevaratii  campioni  au  puterea  de  a  se  ridica  si a  merge mai  departe. Daca  ai  cazut  ,  ridica-te si  vei  castiga!!!

Marius-ursulakhe

rarescyp

rarescyp

ieri am reusit sa le duc in tabara... la rapita...din pacate vremea nu prea le ajuta...

yulian

:happy_birthday:

Foarte fain, sa fie intr-un ceas bun! Cantar de control, nu-ti pui?

rarescyp

cantar nu am pus...ma gandesc la o metoda de a le cantari...tre sa caut, poate gasesc un model de cantar care sa intre sub lada, la dimensiunea fundului lazii...
familiile nu sunt foarte bune...am cateva lazi care sunt pline pe 10 rame, dar am si pe 7...pana la salcam sper sa inchei toate lazile pe 10 rame, iar la cateva voi pune si magaziile...asta daca ne ajuta vremea

Multa sanatate si voua si multumesc pt urari....

yulian

Apoi mai usor, pui un stup cu cantarul sub el langa platforma, ca sa nu te chinui.  :wink:

fiug1970

pune niste placi cu suprafata mai mare la suportii de sub stupii suspendati...pot veni ploi si se ingroapa de greutate suportii in pamant si poti avea o mare neplacere..zic si eu.... ^:)^ ^:)^ ^:)^

Vyktor

La Multi Ani!
Sa fii sanatos si succes in toate planurile initiate. : sampanie: :birthday:

NiKoN

La multi ani sarbatoritilor!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

rarescyp

Va multumesc pt urari...un an bun va doresc si voua...

dodo79

Mihai Sergiu

Frumoasa platforma, eu am inceput sa dau din nou sirop cu vremea de afara :(
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!