eu si albinele mele

Creat de ion patrut, Martie 23, 2012, 07:46:01 AM

« precedentul - următorul »

ion patrut

cateva fotografii de anul trecut si cateva de anul asta

ion patrut

si alte poze cu activitati de-ale mele

whiser

Frumos,si ce matinal sunte-ti cu postariile :hi:
Tot ce veti cere cu credinta,prin rugaciune,veti primi.

KTA-APIDORNA - Ski

Felicitari pentru poze,si eu am sa-mi pun cateva pe aici,dar nu prea am avut timp din cauza zapezii :) ski,ski si iar ski ;)
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

ion patrut

sunt matinal cu postarile ca a venit caldura si la noi cei care lucram in agricultura acum timpul e pretios umblu un picut pe forum dimineata la cafea apoi mai intru seara dupa lasarea intunericului asta e viata dar e bine

tassevasi

Sa-ti traiasca albinutele si sa le maresti numarul ,  dar cel mai tare > o  ai cu nicovala <
Numai bine  =D> :hi:

ion patrut

stii vorba aia  romaneasca "romanu are 99 de meserii mai are nevoie doar de una pentru a muri de foame" meseria mea de baza e lucru cu fieru(impropriu zis fier)practic  o meserie cam pe cale de disparitie "fierar potcovar" iubesc enorm sa lucrez cu animalele de fapt iubesc tot ceea ce fac acea nicovala din poza are 250kg si o vechime de aproape 100 de ani am cumparat-o acum 8 ani cand ma-m apucat de aceasta frumoasa indeletnicire platind pe ia 8 milioane pe atunci cu acesti bani cumparai o vaca multumesc de apreciere

tassevasi

Si forja  unde-i  ca nu o vad .
  Cind eram mic ,mergeam si admiram  atelierul de forja pt confectionat potcoave cai si boi ,dar cea mai mare admitratie o aveam pt rotar ,cel care facea caruta ,nu ma mai saturam admirindu-i si cautam sa ajut cit puteam , la foale si la celelalte accesorii ale atelajelor .
  Numai bine  :hi:

ion patrut

cu forja nu am poza dar promit sa pun am forja electrica cea cu foi  nu mai functioneaza de a intervenit electricitatea

bismark

Eu vreau sa stiu daca la stupina ai o potcoava facuta de tine, nu una de cai morti :rotfl: :rotfl:Cu respect
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ion patrut

stiam ca potcoava poarta noroc dar sincer nu mia venit in minte sa agat una de un stup  dar mai bine potcovesc o albina si norocul mi l-am asigurat =))

POSTASUL

Citat din: ion patrut din Martie 23, 2012, 09:39:20 PM
stii vorba aia  romaneasca "romanu are 99 de meserii mai are nevoie doar de una pentru a muri de foame" meseria mea de baza e lucru cu fieru(impropriu zis fier)practic  o meserie cam pe cale de disparitie "fierar potcovar" iubesc enorm sa lucrez cu animalele de fapt iubesc tot ceea ce fac acea nicovala din poza are 250kg si o vechime de aproape 100 de ani am cumparat-o acum 8 ani cand ma-m apucat de aceasta frumoasa indeletnicire platind pe ia 8 milioane pe atunci cu acesti bani cumparai o vaca multumesc de apreciere
Ioane eu nu pot decat sa te felicit     :bravo:  pentru meseria pe care o practici inafara stuparitului _ FIERAR _  o meserie din ce in ce mai rar practicata de tineretul din ziua de azi ca sa zic asa ,  dar ca sa fii si tu sincer  , destul de bine platita , daca zici ca o practici   trebuie sa fii un bun meserias  ceia ce denota ca esti un baiat istet  :)   :hi:  :hi:  :hi: eu ati doresc familii  de albine  sanatoase , si sa ai comenzi multe ca fierar , sa faci bani    :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

ion patrut

ce sa zic multam pentru cuvintele frumoase intrdevar sunt mandru de ceea ce fac iubesc albinele iubesc meseria de ferar pe langa astea cultiv si capsuni am 30 de ari pe rod am sa pun si cu capsunaria poze mai multe cand or incepe sa infrunzeasca deci aceste lucruri le fac cu drag pentru ca se si castiga bine pe urma muncii mele in fine placutul merge mana in mana cu castigul asta e viata

POSTASUL

Citat din: ion patrut din Martie 24, 2012, 07:54:25 PM
ce sa zic multam pentru cuvintele frumoase intrdevar sunt mandru de ceea ce fac iubesc albinele iubesc meseria de ferar pe langa astea cultiv si capsuni am 30 de ari pe rod am sa pun si cu capsunaria poze mai multe cand or incepe sa infrunzeasca deci aceste lucruri le fac cu drag pentru ca se si castiga bine pe urma muncii mele in fine placutul merge mana in mana cu castigul asta e viata
:bravo:  :bravo:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: ion patrut din Martie 24, 2012, 07:54:25 PM
Felicitarile mele D-l Ion Patrut se vede ca sunteti un om policalificat si ca imbinati utilul cu placutul,Sanatate! :hi:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/