Semneaza petitia pentru a se initia o lege numita legea apei .

Creat de Kov iulian, Martie 19, 2012, 10:37:17 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Am descoperit zilele aceste o initiativa laudabila a unor persoane care doresc sa initieze o lege prin care toti cei care ambaleaza  apa plata sau minerala sa specifice pe etichete continutul de nitriti ale acestor ape .

Prin asta se aduce la cunostiinta publicului cat de poluata cu anumite substante e o apa imbuteliata  astfel ne putem feri de a consuma anumite ape inbuteliate care dauneaza sanatatii .

Situl si petitia o gasiti aici - http://www.legea-apei.ro/#

http://www.legea-apei.ro/a_raicu.flv

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

pistol28

Trebuie sa stii sa vezi,
ca sa prevezi
si sa prevezi ca sa previi

ion patrut

prin acest raspuns pot fi catalogat de antiromanism voi aveti impresia ca daca se aproba o astfel de lege o va respecta cineva? se va scrie pur si simplu pe eticheta ce ar trebui sa fie corect dar in pet va fi aceias marie dar cu alta palarie legea  sigur e initiata de cineva care sigur are o linie de inbutliere si are concurenta prea mare parerea mea

Kov iulian

Stiti cum e?

E ca violul chiar daca nu putem face nimic macar sa strigam sa ne zbatem, daca nu zicem nimic inseamna ca suntem de acord cu " violul " asupra sanatati noastre .

KTA-APIDORNA - Ski

004447, asta e,poate va lua in considerare cineva si votul nostru,Pace! :bravo:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

gurauflorin88

NiKoN

Proiect de lege sustinut de Aqua Carpatica. Probabil are cel mai scazut nivel de nitrati si incearca sa isi traga spuza pe turta lor. Totusi am votat! Nr 5473
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Kov iulian

Si eu am stat pe ganduri daca sa o sustin  sau nu, sa o fac cunoscuta sau nu, cand am vazut treaba  cu sigla acelei firme,

Dar apoi m-am gandit  " si daca nu se face nimic ne va fi mai bine,? "   oricum sa le fie rusine ca isi fac reclama pe fata .

Votati petitia totusi ca daca se face ceva pt noi se face, putet evita daca doriti a cumpara apa acelei firme .

Calin Catalin

As vota si eu daca legea ar introduce obligativitatea ca apa SA NU AIBA NITRATI, nu sa impuna o limita, deci sa accepte un anumit nivel de nitrati. Cred ca va fi inca o lege fara efect, data in scop comercial.
Mi se pare o lege facuta cu jumatate de masura.
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

Kov iulian

Am luat o apa plata de undeva, cand ma uit pe sticla vad ca acea apa a fost extrasa din puturi de mare adancime de undeva din zona ilfov .

Cum sa nu aiba nitriti o astfel de apa, cand deasupra sunt culturi agricole care sunt tratate cu tot felul de prostii,

Singurele ape pure sunt alea extrase din creieri muntilor unde nu au ajuns insecticidele .

Are si un lucru bun o astfel de lege se mediatizeaza subiectul se trec pe ambalaje continutul de nitriti iar apele care vor avea prea multi nu se vor cumpara/vinde .

CitatAs vota si eu daca legea ar introduce obligativitatea ca apa SA NU AIBA NITRATI, nu sa impuna o limita, deci sa accepte un anumit nivel de nitrati. Cred ca va fi inca o lege fara efect, data in scop comercial.
Mi se pare o lege facuta cu jumatate de masura.

Vreti ape fara nitriti  curate?

Asta se face prin legi, dar prin legi  care sa interzica substantele chimice foarte toxice cu care se stropesc culturile agricole si care ne ucid albinele .

De unde credeti ca vin nitriti astia din ceruri ?

Nu acele substante sunt cele cu care se trateaza culturile agricole in prezent si care se scurg incet in panza freatica purtate de ploile care se infiltreaza in sol .

Iar poluarea va creste din ce in ce mai mult in viitor .

cristifader

Citat din: Kov iulian din Martie 20, 2012, 10:58:27 PM

De unde credeti ca vin nitriti astia din ceruri ?

Nu acele substante sunt cele cu care se trateaza culturile agricole in prezent si care se scurg incet in panza freatica purtate de ploile care se infiltreaza in sol .

Iar poluarea va creste din ce in ce mai mult in viitor .

Salut, 05615,
Apropos nitrati si nitriti, au si o sursa naturala nu doar chimicale. Adica descompunerea balegii de ex. si infiltrarea substantelor in pamant...   
..oricum e doar o mica precizare, nu inseamna ca nu ar trebui sa stim ce bem, si ce defapt mancam (si mananca albinele noastre). Chimicalelel nu duc la bine.. e clar!!

Kov iulian

Citat din: cristifader din Martie 21, 2012, 12:51:49 AM

Apropos nitrati si nitriti, au si o sursa naturala nu doar chimicale. Adica descompunerea balegii de ex. si infiltrarea substantelor in pamant...   

Stiu ce vreti sa puneti, dejectii de la animale!

Ei bine aici e o mica problema, nu prea mai sunt animale, la mine in localitate numarul de vaci s-au redus cu cel putin 70 la suta, si numarul de oi sa redus .

Nu mai tine lumea animale prefera sa cumpere lapte, branza de la magazin .