22-23 martie 2012: Sarbatoarea Mierii, in Blaj

Creat de forum_iulian, Martie 12, 2012, 09:21:57 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

si

orbanstefan64

spectacol si masa festiva

orbanstefan64

si

orbanstefan64

si

jonny_it

Citat din: orbanstefan64 din Martie 23, 2012, 10:15:34 PM
si

Din ce vad eu gasesti cate o doamna/d'soara pe la fiecare targ apicol. Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine!  :rotfl:

:hi:

Donbazil

Sal'tare!
Bine mai!....
Dapai la Faget, - Batranul n-o venit, Pisti  a lipsit, Skipi s-a scuzat....Dila, Alt stupar si ......altzi stupari s-au grabit....Si.....Seara am stat la beute cu niste  "necunoscutzi"....
Ma bucur totusi ca v-am vazut impreuna la Blaj si crap de ciuda ca n-am putut veni si io....

Si iacata ce scrie un manz " Justi"

"Targ adevarat! Blajul ramane "fruncea" targurilor apicole. Standuri pe 200 m de o parte si alta; lume la greu; oferte de tot felul... 
Reusita probabil se datoreaza faptului ca organizatori sunt: Primaria Blaj, Consiliul local si Consiliul Judetean Alba."

Pai bine ficioru dubii, da pe DOMNUL MATES de ce l-ai omis?.... :nono: :nono:
Ca fara dumnealui.....

Ia baga 25 de flotari!..... :yellowcard:

Sal'tare!
Donbazil - Faget :thanks:

P.S. Corect spus "DOAMNA" draga colega.....Este una dintre putzinele Doamne ale apiculturii romanesti si cred ca orice stupar s-ar mandri sa fie in tr-o poza  cu domnia-sa.....Uite iar mii ciuda pe Pisti..... :nebun:

orbanstefan64

Citat din: jonny_it din Martie 23, 2012, 10:24:37 PM
Citat din: orbanstefan64 din Martie 23, 2012, 10:15:34 PM
si

Din ce vad eu gasesti cate o doamna/d'soara pe la fiecare targ apicol. Cand ma fac mare vreau sa fiu ca tine!  :rotfl:

:hi:

Donbazil:
P .S. Corect spus "DOAMNA" draga colega.....Este una dintre putzinele Doamne ale apiculturii romanesti si cred ca orice stupar s-ar mandri sa fie in tr-o poza  cu domnia-sa.....Uite iar mii ciuda pe Pisti..... :nebun:

adevarat Donbazile!!!!!  :hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

continuare ........

orbanstefan64

si

orbanstefan64

si

orbanstefan64

si

orbanstefan64

si

orbanstefan64