Ce faceti cind....?

Creat de Bătrânul, Februarie 29, 2012, 03:57:08 PM

« precedentul - următorul »

Bătrânul

Voi ce faceti cind sinteti amagiti ? Cind va doare sufletul? Cind va simtiti singuri ? cind nu mai vedeti rostul existentei? Cind ........ ?

pharaonu75

Caut compania persoanelor apropiate, dragi mie.
Incerc sa stau cat mai mult in sanul familiei.
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Bătrânul

Citat din: pharaonu75 din Februarie 29, 2012, 03:59:54 PM
Caut compania persoanelor apropiate, dragi mie.
Incerc sa stau cat mai mult in sanul familiei.
Mai citeste odata intrebarea. :sad:

NiKoN

D-le Batranul, v-as sugera sa dati ultima "dalta apicola" achizitionata in custodie.
P.S. Stiu ca aveti simtul umorului si am  convingerea ca veti trata postarea in consecinta.:D
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: Bătrânul din Februarie 29, 2012, 03:57:08 PM
Voi ce faceti cind sinteti amagiti ? Cind va doare sufletul? Cind va simtiti singuri ? cind nu mai vedeti rostul existentei? Cind ........ ?

lasa batrane, ca nu ramai fara damigeana...
nu am avut cum sa ajung la campina, desi asi fi dorit
deci nu te-am amagit si sa nu te doara sufletul dupa ea, ca va intra in posesia ta

sa fii sanatos, sa vii la un peste la targul de la braila la sfarsitul lunii martie...
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Kov iulian

Eu unu intru in " safe mode "  sa ma explic .

Incerc sa ma " dresez " si sa imi spun singur ca trec printr-o stare temporara , incerc sa ma privesc cumva din afara si sa incerc sa gasesc soluti pt a iesi din acea stare .

Nu ma mai bazez pe propriile ganduri pt ca stiu ca acestea sunt corupte de starea deprimata a minti mele .

Imi revin si ma inviorez iar stand in natura, meditand in natura privesc la fiecare vietate ce ma inconjoara, furnica gargarita, privesc cerul albastru .

Si imi las inundat sufletul  de simtamintele primite din mediul inconjurator .

Nu cred si nu practic prostiile alea de yoga sau alte tampenii .
dar ma simt cumva legat de natura .

Apropo , vedeti ca acea stare se poate datora si consumului exagerat de carnuri, si dezhidratari .

Consumati fructe , beti mai multa apa, eventual mergeti si la o sala de sport, transpirati si dati afara toate toxinele acumulate peste iarna in trup .

iunicu

Nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar putea insemna mesajul asta.
Invitati pe cel mai bun prieten la un restaurant, comandati felurile preferate de mancare, si cea mai buna bautura, intrebati-l si pe el ce ne-ati intrebt pe noi. Sunt sigur ca dupa desfatarea trupeasca gandurile si sfaturile prietenului drag va vor pica altfel.
O sticla de vin contine mai multa filozofie in ea decat orice alta carte din lume.

dorindafi

hm , simplu ca buna-ziua
dai restart shi mergi mai departe  :hi:
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

cristi ciuc

Ascultăm Aurelian Andreescu sau Zambo Jimmy, doi interpreţi care au găsit calea cea mai scurtă către spirit.

tassevasi

Sper din suflet ca nu sunte-ti in aceasta stare acum .
  Bine nu e ,.....dar daca constientizati  ca ave-ti aceasta stare si se rapeta ,parerea mea , e bine sa intrebati pe alcineva de specialitate .
   Sunt momente dificile  in viata  cind te confrunti cu asa ceva , dar daca ai persoana  caruia sa-i povestesti  si sa te inteleaga ,se va  depasi  situatia .
    Numai bine si speram ca nu sunte-ti  dvs  persoana . :hi:

MIHALACHE

Cred ca este din cauza acestei IERNI care nu se mai termina si ne tine an tensiune nu avem activitatea cu care eram anvatati si nu putem ajuta ALBINELE CUM AM VREA NOI.

Florin-braileanul (FlorinI)

indiferent prin ce pasa proasta ai trecut, indiferent cine a fost vinovat, revino-ti, ca ai un an apicol in fata
sa traiesti
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

johnysibiu

Imi inchipui ca sunt o mica albinuta din acest mare stup numit Romanica si, cand ma uit de departe la stup, realizez ca problemele mele sunt dea dreptul neinsemnate fata de problemele reale ale stupului. De fapt noi suntem cei care facem ca treaba sa mearga si trebuie sa ne luptam cu viata pana cand intr-o zi o sa iesim pe urdinis pentru ultima data...

mape 48-petru manea

Citat din: johnysibiu din Martie 03, 2012, 09:19:33 PM
Imi inchipui ca sunt o mica albinuta din acest mare stup numit Romanica si, cand ma uit de departe la stup, realizez ca problemele mele sunt dea dreptul neinsemnate fata de problemele reale ale stupului. De fapt noi suntem cei care facem ca treaba sa mearga si trebuie sa ne luptam cu viata pana cand intr-o zi o sa iesim pe urdinis pentru ultima data...
Frumos spus  ^:)^

Kov iulian

Ce facem cand vedem ca toate se duc de rapa, ca nu avem nici o putere sa schimbam tara in bine, coruptia prea mare, romani prea delasatori pe principiul " laso ma ca merge asa "  .

Din ce ince mai mult incep sa ma conving ca nu mai are rost implicarea  incep sa ma conving ca cel mai mai bun lucru e plecarea afara, chiar renuntarea la cetatenie pt cetatenia altei tari mare putere mondiala .

Nu vedeti ce grija au alte tari de cetatenii lor ? chiar si vionvati de crima fiind pe teritoriul tari noastre scapa basma curata .

Iar un roman care trage de pe net un film sau un mp3 vin mascati lor dupa el si il iau sa il judece si sa il pedepseasca la ei .

Pt cetatenii unei super puteri calcarea unui roman  in tara noastra cu masina e nimic ca si cum ai calca un caine, scapa bazma curata .

Dar ce zic eu aici, in tara lor chiar daca ucizi un caine e posibil sa intri putin pe la inchisoare cativa ani .

Ce sa inteleg eu din asta, ca eu ca roman in ochi strainilor valorez mai putin ca un caine in tara mea ? .

De asemeni mai vad ca acei cetateni sunt tratati omeneste in tara lor, au mancare ieftina , carburant ieftin, cand muncesc munca lor e recunoscuta, ii trage inima sa munceasca pt ca sunt multumiti de rasplata munci lor .

As cam vrea si eu asa ceva, si cred ca daca as avea posibilitatea, plec si nu ma mai uit in urma, renunt la orice legatura care mi-ar mai aminti de traiul asta .

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: