Faguri de poliuretan

Creat de Andreyu, Februarie 18, 2012, 03:28:44 PM

« precedentul - următorul »

marian sima

Ce sticla sa gauresc omule?
Intrebi daca pot sa lipesc fibra de sticla cu rasina pe tabla fara ca aceasta sa se dezlipeasca la vibratii.
Ti-am raspuns ca nu am probat si ti-am dat un raspuns teoretic .daca aplici fibra peste o tabla cu cateva gauri automat ai puncte de fixare.

Cat despre proiectele dumitale nu ma intereseaza din punctul meu de vedere acest  stup din poliuretan  cu pereti grosi e depasit.

Esti matriter in mare cunosti tehnica fabricari sabiei de samurai care imbina doua elemente unul moale si unul tare .

Asa ca stupul de poliuretan din viziunea mea trebuie sa aibe la exterior o coaja densa realizata prin adaugarea de materiale  care impiedica expandarea solutiei spumei de poliuretan .

Pereti matritei sa fie pensulati cu aceasta solutie peste solutie sa vina o armatura de fibra pe ambi pereti ai matritei si pe urma sa vina spuma de densitate nu prea mare.

Asa ca las-o balta cu schemele ,eu am viziunea mea nu ma intereseaza schitele tale ,nu eu tiam cerut schite  la telefon ci dumneata ,nu eu am captat idei de la dumneata ci dumneata de la mine cu realizarea matritei de faguri de poliuretan.

Nu eu te-am intrebat cum se prinde faguri de plastic si alte chestii.

Asa ca scutestema .

bartosl

Citat din: marian sima din Iulie 10, 2014, 10:14:11 PM
Ce sticla sa gauresc omule?
Intrebi daca pot sa lipesc fibra de sticla cu rasina pe tabla fara ca aceasta sa se dezlipeasca la vibratii.
Ti-am raspuns ca nu am probat si ti-am dat un raspuns teoretic .daca aplici fibra peste o tabla cu cateva gauri automat ai puncte de fixare.

Cat despre proiectele dumitale nu ma intereseaza din punctul meu de vedere acest  stup din poliuretan  cu pereti grosi e depasit.

Esti matriter in mare cunosti tehnica fabricari sabiei de samurai care imbina doua elemente unul moale si unul tare .

Asa ca stupul de poliuretan din viziunea mea trebuie sa aibe la exterior o coaja densa realizata prin adaugarea de materiale  care impiedica expandarea solutiei spumei de poliuretan .

Pereti matritei sa fie pensulati cu aceasta solutie peste solutie sa vina o armatura de fibra pe ambi pereti ai matritei si pe urma sa vina spuma de densitate nu prea mare.

Asa ca las-o balta cu schemele ,eu am viziunea mea nu ma intereseaza schitele tale ,nu eu tiam cerut schite  la telefon ci dumneata ,nu eu am captat idei de la dumneata ci dumneata de la mine cu realizarea matritei de faguri de poliuretan.

Nu eu te-am intrebat cum se prinde faguri de plastic si alte chestii.

Asa ca scutestema .
Am terminat ,ne baneaza adminu,,dicutii in contradictori,am crezut ca am in tine un prieten nu un carcotas. .La revedere .
Numai bine Lucian
oglinda scoate la iveala,....toate defectele din tine,este singurul loc in cara nu te poti mintii

marian sima

Eu nu le cer prietenilor informatii ca pe urma sa le spun ca ma trag de limba.
Intodeauna cand am pus o intrebare de baraj cuiva am stiut sa dau si raspunsul si l-am dat,dv in loc de raspuns a-ti dat cu stangu in dreptu.
La informatiile pe care vi le-am dat puteati sa spuneti un multumesc insa a-ti preferat sa veniti cu aere de mare profesionist si sa o dati in bibilici puf si alte alea.

V-am spus de la inceput sa deschideti un topic cu realizarea dv,nu stiam ca postati ceva si  pe urma stergeti facand in felul acesta varza un topic care nu era al dv.

Rog adminul si moderatori  sa curateasca acest topic si sa ramana doar discutiile despre faguri de poliuretan.
Restul frunze impaiate in rasina ,stilpisori si alte alea nu au ce cauta aici.