Completare date la profilul fiecarui user

Creat de pharaonu75, Februarie 11, 2012, 09:23:32 AM

« precedentul - următorul »

romikele

POSTASUL

jonny_it    daca esti vecin cu Romikele si esti asa batran  nu trebe sa mai pui nica la avatar , poate ceva cu soacra    :rotfl:  , ca nu tio fura sigur   =))  =))  :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

jonny_it

Citat din: romikele din Februarie 20, 2012, 08:16:14 PM
Moșule, cu babele cum stai?  :rotfl:

Care babe?! De pe la 60 de ani incolo numai la alea de 18-20 de ani ma uit!  :rotfl:

Citat din: POSTASUL din Februarie 20, 2012, 08:25:20 PM
jonny_it    daca esti vecin cu Romikele si esti asa batran  nu trebe sa mai pui nica la avatar , poate ceva cu soacra    :rotfl:  , ca nu tio fura sigur   =))  =))  :hi:  :hi:

Clar!  :rotfl:

Gata, am completat si eu sa nu ziceti ca eu is mai cumva  :)

romikele

Fiți atenți la POSTASUL: Mesaje postate: 1 111

N-a trecut încă la cifra 2  :rotfl:

jonny_it

Citat din: romikele din Februarie 20, 2012, 08:42:07 PM
Fiți atenți la POSTASUL: Mesaje postate: 1 111

N-a trecut încă la cifra 2  :rotfl:

adica 4 mesaje?  :rotfl:

Nea Costica din Buzau

Citat din: balasbebe din Februarie 16, 2012, 08:18:17 AM
Pentru cine nu ma cunosc anul acesta in septembrie implinesc 56 de ani.
Sa fii sanatos ,,pustiule"!!!  =D>, pai eu in Martie fac 56 din 56, asa ca sa-mi zici nea Costica  :smile:!!. Sunnt de acord cu tot ce ai scris, despre ; a respecta si a fii respectat. C.B.
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

POSTASUL

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 20, 2012, 08:46:59 PM
Citat din: balasbebe din Februarie 16, 2012, 08:18:17 AM
Pentru cine nu ma cunosc anul acesta in septembrie implinesc 56 de ani.
Sa fii sanatos ,,pustiule"!!!  =D>, pai eu in Martie fac 56 din 56, asa ca sa-mi zici nea Costica  :smile:!!. Sunnt de acord cu tot ce ai scris, despre ; a respecta si a fii respectat. C.B.
oooooooo   sa traiesti nea Costica  :hi:  da unde ati lipsit?? ma gandeam ca vam pierdut  cu inzapezirile astea !! da nu =))  =))  =)) :hi:  :hi:  :hi:  ceva canoane  ??

Nea Costica din Buzau

Sa traiesti postasule impreuna cu cei dragi!! :hi:.
1}CANON [ ,,ati lipsit"] 10 minute nu ai voie nici sa te uiti la pahar chiar gol fiind!! :yahoo_cry:  :rotfl: =)). Acuma , sa-ti raspund la intrebarea ta; mi s-a ars sursa de la P.C, am facut  ,,plaja"[ sa traiesti Adi Hodis, din Miami  :hi:] in curte si pe casa, mi-a reamintit unul ca sunt ,, roman", aducandu-mi o ,,masina " de lemne noaptea!! Si ultima ; ai vazut drac mort??  :uimit: D-aia va iubesc eu pe voi ca ma pomeniti si dupa ce ma considerati ,,dus"!!!  :rotfl: =)) :rotfl: :hi:

POSTASUL

orbanstefan64

ne coatica !!! vezi cu absentele nemotivate  ce faci!!!!
:hi: :hi: :hi:

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Februarie 20, 2012, 09:50:54 PM
Canoane, ce altceva sa faca? :nudie:

Trebuie sa scrieti acolo sus pe banda aia sa fie completaten corect datele.
Toata lumea stie ca Romikele si orbanstefan64 mint in ce priveste varsta, au maxim 20 de ani!  :rotfl:

pharaonu75

Pai in cazul asta eu am 18 ani... pe fiecare picior! :rotfl:
Am facut doua majorate!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Nea Costica din Buzau

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 20, 2012, 09:33:22 PM
ne coatica !!! [vezi cu absentele nemotivate  ce faci!!!!
:hi: :hi: :hi:
]
Sa traiesti Fanica!! :hi: Cu absentele, vezi ca am scris mai sus , lu  postasu, si fii atent ca, canonul [ sau canoanea] , l-a facut pe postas fara grai, arata numa niste maimutoi!! :yahoo_cry: :rotfl: =)) Sa fiti sanatosi!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: jonny_it din Februarie 20, 2012, 10:14:28 PM
Toata lumea stie ca Romikele si orbanstefan64 mint in ce priveste varsta, au maxim 20 de ani!  :rotfl:
Bravo jonny!!! S-au demascat, s-au demascat!![ sa traiesti Roman Petre].  :rotfl: =)) :rotfl:, I-a zi, amandoi au 20 de anisori!! :roll: sau fiecare, sa stiu ce cadou sa le trmit??? :yahoo_cry: ^:)^ =D> ps esti un dulce , da nu ti-o lua in cap!!  :zzz: =D> :hi: