Completare date la profilul fiecarui user

Creat de pharaonu75, Februarie 11, 2012, 09:23:32 AM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Februarie 16, 2012, 08:42:39 PM
Citat din: Kov iulian din Februarie 16, 2012, 08:37:22 PM
Deci dragi " intreprinzatori " care cititi randurile astea si ati aflat ca am bani aflati ca suntem 3 barbati la domiciliul unde locuiesc .

Faraonul ma vazut, sunt bine facut fratele meu e un pic mai bine facut ca mine,
( nu veti avea nici o sansa cei care veniti cu ganduri necurate ) :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oare i-am speriat Faraoane ?  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Pai eu si Postasul suntem mai "bine facuti" decat tine! =))

pot sa ma alatur si eu.... celor "mai bine facuti" ?

http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

orbanstefan64

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 16, 2012, 10:58:28 PM
de acum va spun :pe mine sa nu va bazati =)) =)) =))
fanica, de fapt de cine iti e cel mai frica?
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

orbanstefan64

absolut de nimeni si de nimic in afara de DUMNEZEU :nod: :nod:

mechenici

Salut.Vad ca va laudatzi ca suntetzi musculoshi DAR TRECEM SHI NOI la SUBIECTUL TEMEI? :yellowcard:.Am incercat sa pun avatarul shi nu merge data imi apare 12/01/2012 CE  SAIT ESTE ACESTA?
ai cishtigat-continua--ai pierdut-continua

mechenici

Am complectat la profil localitatea shi nu apare sub avatar.De ce?MULTZUMESC

romikele

Citat din: mechenici din Februarie 20, 2012, 08:28:40 AM
Salut.Vad ca va laudatzi ca suntetzi musculoshi DAR TRECEM SHI NOI la SUBIECTUL TEMEI? :yellowcard:.Am incercat sa pun avatarul shi nu merge data imi apare 12/01/2012 CE  SAIT ESTE ACESTA?
Ar trebui sa-ti dai singur  :yellowcard:
Mesajul de sub avatar se completeaza la Modificare Profil > Profil pe Forum > Text personal

Citat din: mechenici din Februarie 20, 2012, 08:47:51 AM
Am complectat la profil localitatea shi nu apare sub avatar.De ce?MULTZUMESC
Vezi acum! :lol:

mechenici

Salut.OK multzumesc  -scuze domnu romikele ma luat valul

pharaonu75

Salut.Vad ca va laudatzi ca suntetzi musculoshi ...

Acum, ca te-ai mai linistit, spune-mi si mie unde a fost vorba de muschi. =))
Ne-ai vazut macar in poze? Sigur NU, pentru ca nu mai discutai despre muschi, ci despre burta! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Februarie 20, 2012, 01:15:53 PM
Salut.Vad ca va laudatzi ca suntetzi musculoshi ...

Acum, ca te-ai mai linistit, spune-mi si mie unde a fost vorba de muschi. =))
Ne-ai vazut macar in poze? Sigur NU, pentru ca nu mai discutai despre muschi, ci despre burta! :rotfl: :rotfl:
Paharaoane si el trebe sa fie  mare si musculos din moment  ce se plange ca nui incape poza la avatar   =))  si un pic nervos , sau mi sa parut
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

mechenici

Salut.In primul rind sa ma scuzatzi de postarile mele de azi,  :yellowcard:.2dupa zeci de incercari sa ma conformez cerintzelor afishate pe ecran ,dupa logare imi aparea data de 12/01/2012,era scris in englezashi sa ne fie cu iertare CITITZI postarile de la 1-20 care se discuta despre subiectshi cititzilepe ultimile.SCUZE shi MULTZUMESC ptr.intzelegere shiajutor.

pharaonu75

Atunci, ca sa nu fim off-topic, propun sa scriem sub avatar si cate kg avem! =)) =))
Unora s-ar putea sa nu le incapa . :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

daca bagi optiunea cu kg mele la vatar , eu ma retrag de pe forum, ca altfel ma fac de kk =)) =)) =))

jonny_it

Doamna educaatoareee!? la mine e completat bine?  :nebun:

De ce vreti sa stergeti membrii care nu isi completeaza datele? Apiardealul este renumit pentru ca este putin mai "pasnic" si chiar daca nu are utilizatori/mesaje cat "forumul concurent"  :) are farmecul lui si este foarte util. Poate un apicultor intra mai rar, odata in ianuarie si odata in mai .. daca nu a vazut mesajul vostru din februarie trebuie dat afara?

In alt subiect tot aici pe forum urlati  :) ca sunteti spionati/monitorizati si ca vi se incalca drepturile, totusi cand obligi pe cineva sa isi completeze niste date si sa le afiseze public pe internet faci acelasi lucru ca si omuletii aia de vin cu idei gen ACTA.
Daca e sa o luam in detalii si aici pe forum exista aplicatii pentru monitorizarea traficului care ofera foarte multe detalii celui care le controleaza; este suficient o adresa IP si poti afla o multim de lucruri interesante. Prin Germania de ex au fost interzise aplicatiile gen Google Analytics, Piwic si altele, dar noi mai avem mult pana acolo.
Imi spuneam si eu parerea ...  :hi:

jonny_it

A fost si pe la stiri ca niste romanasi plecati prin Anglia stateau toata ziua pe facebook si alte retele de socializare si urmareau cand pleaca in vacanta(de obicei victimele incepeau sa incarce poze cu ce vizitau si alte nimicuri) si mergeau si le cam goleau casele.
Peste tot sunt si oameni mai mult sau mai putin civilizati si corecti. Deci si aici pe forum chiar daca nu este membru poate exista cineva care vazand adresa si cateva imagini sa ii vina idei ...

PS: Eu sunt din Maramures si am 83 de ani, sa imi ziceti sarumana de acum!  :rotfl: