Viitorul PRESEDINTE al ROMANIEI - Mihai Razvan Ungureanu

Creat de pedro, Februarie 07, 2012, 10:52:14 AM

« precedentul - următorul »

Alutus

Citat din: pedro din Februarie 26, 2012, 10:23:11 AM
Ce sanse are Razvan Ungureanu sa-i ia locul lui Traian Basescu
Premierul Mihai Razvan Ungureanu are un drum profesional asemanator cu cel al lui Putin,
background-ul profesional si moral par a fi cele doua caracteristici care il califica pentru scaunul de presedinte.
"Rolul lui Putin este acum luat de catre Mihai Razvan Ungureanu, sef SRI, destinat pentru o cariera prezidentiala.
Ionel Blanculescu, pentru Business24.
o vanzare a unei parti din Transelectrica
"Avem venituri de 33% din PIB, sub media europeana de 40%. Va cer ca, in termen de 60 zile, actiunile dumneavoastra de combatere a evaziunii fiscale in zonele alcool si produse vegetale, cu respectarea prevederilor legale, sa aduca venituri la buget de cel putin 1,5% din PIB. Aveti sprijinul meu neconditionat pentru aplicarea masurilor necesare obtinerii acestui rezultat", afirma Ungureanu cu cateva zile in urma.
anului. Nu-l vad pe Mihai Razvan Ungureanu ca fiind votabil", a declarat Niels Schnecker pentru Business24.
directie gresita a scazut pana la 74%.
Este firesc  ca intr-o tara in care memoria istorica este scurta si are drept unic  reper un individ dislexic, impuscat doar pentru ca un alt individ dornic de putere sa-i ia locul, majoritatea oamenilor- nascuti dupa izgonirea Regelui- crescuti in internate si avand drept obiectiv  promovarea in functia de secretar de UTC si obtinerea unui apartament intr-un bloc din prefabricate din beton , sa aiba o perspectiva limitata asupra evolutiei tarii. Ni se ofera drept tinta falsa aceasta functie de presedinte atotputernic care isi are radacinile in raposatul PCR.  Ea nu este necesara . Romania are nevoie in ordine de : o constitutie noua care sa prevada regimul parlamentar al statului, o justitie cu adevarat independenta si verificabila .
Sa nu uiti Darie!

Florin-braileanul (FlorinI)

INCREDIBIL...

cate pareri si opinii pentru o intrebare.... ciudata

ce ati spune daca viorel lis ar candida la presidentie din partea lui becali?
ar avea sanse sa il invinga pe oprescu  la primarie?

:ok:
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

silviubuciuman

Revin cu aceiasi intrebare .Care ar fi cea mai potrivita persoana ptr a conduce destinele tuturor rominilor ?Rog nume concrete si oarecum motivate Jos Ungureanu jos Base jos jos jos jos dar cine urca ?Promit celui care va ghici numele viitorului presedinte un borcan cu miere si doi trintori

jonny_it

Citat din: silviubuciuman din Februarie 27, 2012, 06:42:45 PM
Revin cu aceiasi intrebare .Care ar fi cea mai potrivita persoana ptr a conduce destinele tuturor rominilor ?Rog nume concrete si oarecum motivate Jos Ungureanu jos Base jos jos jos jos dar cine urca ?Promit celui care va ghici numele viitorului presedinte un borcan cu miere si doi trintori

Sa ii vedem pe astia plecati la mamele lor si dupa aia vedem cine candideaza.

Ce este interesant este ca tot am avut la conducerea tarii(presedinte/prim-ministru) de la marinari, geologi pana la istorici dar nu am vazut nici un economist sau orice alta meserie care tine de organizare, economie si ceea ce ne doare pe noi defapt. Nu este obligatoriu, la fel de bine si unul care este istoric ar putea face asta dar cu conditia sa isi aduca langa el oameni care au cunostiintele necesare, vorbim de consilieri. Stiti cu ce se ocupa consilierii de pe la noi; stiu 2 care nu au terminat liceul si care ar trebuie sa "consilieze" :zzz:

1. Nenea asta de il dezbatem mai sus a fost comunist si este numit politic de alti comunisti, asta este clar.

2. Alti candidati gen Ponta(mi se pre un papa lapte, capabil sa ia decizii dificile dar cu prea multe legaturi dupa el), Antonescu ok, fara dosare de coruptie si alea alea dar vorba multa si 0 fapte.

3. UDMR-isti .. nu au sanse, mai mult de 6% nu ia nici unul indiferent daca este sau nu capabil de ceva. Si daca ne uitam putin la evolutia economica a judetelor cu peste 50% maghiari ne dam seama ca sunt o alegere proasta. Hargita si Covasta erau pe locul 3 si 4 in '89 ca nivel de trai, Mures pe 6. Au au HR si CV au ajuns sa se compare cu Vaslui-ul(judet care a cam ramas fara locuitori).

4. Dan Diaconescu - probabil o sa il voteze niste babe care se uita la OTV, sau care si-au uitat ochelarii acasa si o sa puna stampila aiurea.

5. Becali - Nu imi plac oamenii prefacuti sau care sunt religiosi si duc asta catre extreme si in plus Romania nu este o tara de agricultori ca sa alegi un sef de stana presedinte.

6. Vadim - nu cred ca il voteaza cineva; chiar daca din cei enumerati mai sus el ar fi suficient de nebun incat sa se ia de unii nu cred ca ar avea sanse sa faca ceva pentru ca are si el "omuletii" lui; am ajunge oarecum in situatia de astazi a Ungariei dar poate si mai rau(ma refer politic, economic au un nivel de trai mai ridicat decat noi, chiar daca per total nu sunt diferente foarte mari)

7. Nastase - buna gluma...

Oare nu gasim altii?
In situatia de acum cand majoritatea populatiei nu mai vrea pe actualii politicieni orice nou aparut credibil are sanse, cu conditia sa nu aiba legaturi cu partidele deja existente.

.. parerea mea  ^:)^

mape 48-petru manea

Teodor Melescanu

jonny_it

Citat din: mape 48 din Februarie 27, 2012, 07:32:50 PM
Teodor Melescanu

Cu toate ca nu l-am vazut implicat prin scandaluri de coruptie si etc nu mi se pare genul de om care sa vrea si sa fie ales sa conduca o tara. Pararea mea este ca ar fi mult mai bun ca ministru de externe/interne sau ceva ce necesita calm, organizare si atentie la ce faci/zici.

silviubuciuman

Pina acum am retinut un nume VIOREL LIS mai sint si alte pareri va rog sau nu avem singe in trintori va rog frumos nume concrete ptr seful tari

Alutus

Bai frate! Misogini mai e romanii astia. La madam Bamboi nu sa gandi niminea.
Sa nu uiti Darie!

Alutus

Citat din: Florin-braileanul (FlorinI) din Februarie 27, 2012, 03:19:32 PM
INCREDIBIL...
cate pareri si opinii pentru o intrebare.... ciudata
ce ati spune daca viorel lis ar candida la presidentie din partea lui becali?
ar avea sanse sa il invinga pe oprescu  la primarie?
Asa este . Este incredibil ca in Romania mai traiesc si oameni care au  renuntat la ochelarii de cal. Pt cei multumiti de situatia  de la ISU ,din invatamant, din agricultura , din justitie din vami si garda financiara, din politie, de armata fara arme, de drumurile cu vesnice probleme , de jaful din energie, de averile colosale facute de tineri scoliti prin cluburi de noapte si universitati ascunse prin subsoluri , de pensiile de mizerie, de lipsa de perspective a copiilor lor si mai ales de situatia din sanatate se recomanda largirea podetului de peste santul din fata casei pt a putea bate tablele cat este ziua de lunga. Cu toate acestea nu  indraznesc sa le doresc nici macar  acestora sa aiba nevoie de tratamentele medicale din Romania.
Sa nu uiti Darie!

johnysibiu

Viitorului presedinte inca nu i s-a creat imaginea. Parerea mea, candidatii la presedintie sunt ca ouale de albine, le zace dosarul intr-un sertar, dar nu pe malul Dambovitei. Acum, inca nu este deschis sertarul. Cu trei luni inainte de alegeri va fi hranit unul cu "laptisorul de matca". Si noi votam :"Ei , in sfarsit asta e omul care ne trebuie"

Uitati-va in lumea asta larga (a treia), asta este procedura.

bucovineanu

Asa e, noi doar avem impresia ca iese cine vrem noi.  "Daca votul ar schimba ceva, ar fi fost demult interzis."

Alutus

Unu , doi, trei .......proba de.... Mai functioneaza. Nici un eveniment?!
Sa nu uiti Darie!

Calin Catalin

Citat din: bucovineanu din Martie 04, 2012, 10:32:04 AM
Asa e, noi doar avem impresia ca iese cine vrem noi.  "Daca votul ar schimba ceva, ar fi fost demult interzis."

Votul nu schimba nimic, pentru ca romanii trebuie sa aleaga dintre variantele care li se pun in fata de catre partidele politice, iar acestea au mereu grija sa scoata in fata doar PE CINE TREBUIE.
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa"- Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/

Kov iulian

Citat din: clncatalin din Aprilie 27, 2012, 01:46:33 PM

Votul nu schimba nimic, pentru ca romanii trebuie sa aleaga dintre variantele care li se pun in fata de catre partidele politice,

Nu nu e asa, nu partidele politice ci televiziunile , stam ca momaile in fata tv-ului si nu votam pe cine credem noi ca ar fi bun ci votam ce ne prezinta televiziunile ca ar fi mai bun .

Mama lui de tv a ajuns sa ne controleze vietile .

Multi vor spune sa pe ei nu ii influenteaza tv-ul, vreti sa pariem ca nu asa ?

Chiar daca nu esti usor influentabil de canalele media, ai prietenii apropiatii cu care discutii si sunt indoctrinati de tv iar aceia te influentaza cate putin in fiecare azi .

Cel mai bun exemplu de influentare a publicului e acea iesire a presedintelui in care a spus ca Geoana l-a vizitat pe Vantu, acel moment a influentat total votul.

Nu spun ca geoana ar fi fost mai bun, din contra .

Alutus

Citat din: pedro din Februarie 07, 2012, 10:52:14 AM
Faceti o comparatie cu cei doi "tineri" ai Opozitiei!
Tocmai ma pregateam sa fac comparatia cand obiectul ei disparu. Disparu si pace!
Cheis clost ,cum spunea antzartz un distins intelectual de la poalele Pietricicai.
Sa nu uiti Darie!