Viitorul PRESEDINTE al ROMANIEI - Mihai Razvan Ungureanu

Creat de pedro, Februarie 07, 2012, 10:52:14 AM

« precedentul - următorul »

jonny_it

Citat din: stefan1 din Februarie 16, 2012, 09:12:51 AM
  Stiti ca tatal lui Ilie Nastase era din Ramnicu-Sarat? Unii zic ca ar fi fost tigan. Eu nu cred. Stie cineva amanunte?

Daca cei din sud sau pe unde sunt campii sunt putin mai arsi de soare nu inseamna ca sunt bruneti  :rotfl:

Alutus

Stiti ca tatal lui Ilie Nastase era din Ramnicu-Sarat? Unii zic ca ar fi fost tigan. Eu nu cred. Stie cineva amanunte?
Este un mesaj subliminal? Se profileaza cumva o candidatura profitabila pentru romani? Daca nu este din Plescoi nu este nici o problema.
Sa nu uiti Darie!

stefan1

Citat din: Alutus din Februarie 16, 2012, 10:59:11 AM
Este un mesaj subliminal? Se profileaza cumva o candidatura profitabila pentru romani? Daca nu este din Plescoi nu este nici o problema.

Nu, era doar pentru 'cultura mea generala'  :rotfl:
  Nastase s-a lecuit de candidaturi de cand a candidat pentru primaria capitalei.
  E acum un scandal, ca el ar fi recunoscut ca este tigan, intr-un interviu dat unei reviste italiene. El neaga vehement ca ar fi spus asa ceva. Spune-mi pe cine sa cred?
  Oricum are o biografie curioasa. Mama lui este din Chisinau si cred ca e rusoaica. Fratele lui cel mai mare se chema Volodea si a murit de mic. Un alt frate, Constantin, juca tenis, a fost chiar component al echipei noastre la Cupa Davis. Sa nu mai spun ca tatal sau a fost anchetat in "furtul secolului", in 1958, cand un grup de evrei au jefuit o masina a Bancii Nationale si totul s-a terminat cu executia a 5 sau 6 autori ai furtului.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Alutus

Germania patita dupa experienta puterii concentrate in mana unei singure persoane, ne arata de doua ori intr-un interval de un an care sunt avantajele republicii parlamentare. Avem nevoie neaparat de un tatuc sau de un voda? Dar pentru ca aceasta sa functioneze bine este nevoie si de .... nemti.
Sa nu uiti Darie!

johnysibiu

Apropo de ....

Era Ionel Teodoreanu in transee in primul razboi. Ordonanta lui, chircita in fundu'gropii, de frica obuzelor:
- Trag nemtii domn' sublocotenent.Ai ha...
-Trag, ca au tunuri.
-Da' noi n-avem?
-Avem tunuri.Da' n-avem nemti !

(Pe vremuri antebelice oamenii de bine aveau o guvernanta frantuzoaica, un italian frizer, un neamt care conducea masina sau ingrijea Junkersul.)

silviubuciuman

D006

Ilie Nastase este din satul Salcioara , com. Ghergheasa , langa Rm. Sarat . Se trage dintr-o familie de tarani romani simpli . Ii cunosc intamplatir unele dintre verisoare si sunt sigur ca sunt romani neaosi si nu alte nationalitati.

stefan1

Multumesc frumos, Dragos! Speram sa intervina oameni care cat de cat cunosc, caci ziaristii astia sunt interesati numai de scandaluri si senzational.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

POSTASUL

A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Alutus

Da de ce? Il meritam din plin caci este dupe chipul si asemanarea noastra.
Sa nu uiti Darie!

POSTASUL

Citat din: Alutus din Februarie 23, 2012, 09:13:09 AM
Da de ce? Il meritam din plin caci este dupe chipul si asemanarea noastra.
Alutus te rog nu generaliza asemanarile personale   :wink2:   nu toti suntem incrucisati si cheii pe cap si in cap  =)) ps nui nimic personal , e doar o remarca  :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Alutus

Ma refeream la majoritate. Vrem nu vrem, ne supunem intotdeauna ei. Intotdeauna ni se pregateste un putz pt a ne clati dupa scaldatul in lac. Sa traim ca sa vedem.
Sa nu uiti Darie!

johnysibiu

Chestia cu majoritatea nu se prea potriveste.A castigat doua mandate la limita. Oricum votam pe cine vrem si iese cine trebuie. Traiasca Petrom - ul adica OMV.

silviubuciuman

mi    se pare foarte bun oare avem unul mai bun ? Va rog sa propuneti alte nume apte a candida la presedintia tari;Sper sa nu veniti cu Crin si Ponta deoarece sau facut de cacao rau de tot .Sansi la te amintim ca au fugit de guvernare sau opus la toti si la toate si acum nu vor sa munceasca cred ca sau lovit singuri cu tifla in cap .Sper ca alegatori sa decida

johnysibiu

Daca maine va trebui sa merg la urna nu as avea nici un motiv sa ma duc.Sa fie oare vorba aia:" este rau cu rau dar este mai rau fara rau"?.