Viitorul PRESEDINTE al ROMANIEI - Mihai Razvan Ungureanu

Creat de pedro, Februarie 07, 2012, 10:52:14 AM

« precedentul - următorul »

pedro

Într-un interviu acordat revistei ,,Kamikaze" în decembrie 2011, Neagu Djuvara a ghicit că Mihai Răzvan Ungureanu ar fi un premier potrivit.
Sursa: Sorin Antonescu
Istoricul le spunea atunci jurnaliştilor că, dacă ar fi preşedintele ţării, l-ar pune premier pe diplomatul român. ,,Aş avea încredere să-l pun premier pe Mihai Răzvan Ungureanu. E după părerea mea cel mai bun ministru de externe pe care l-am avut. Deştept, avea o uşurinţă de reprezentare a ţării foarte bună...", a răspuns Djuvara.

În acelaşi interviu, istoricul a susţinut că, ,,dacă Europa funcţionează din ce în ce mai bine,(...) în cincizeci de ani preşedinte al Uniunii Europene ajunge un român".
,,(...) Nu va fi o supremaţie a celor mai mari puteri, Germania, Franţa, Marea Britanie. Va putea fi ales preşedinte sau premier al UE tocmai cineva dintr-o ţară mică. Franţuzul n-o să vrea să fie un neamţ, neamţul n-o să vrea să fie un franţuz, italianul n-o să vrea să fie un spaniol. Dar un românaş, un ceh, un polonez va fi mai admis.(...) Dar ce vă spun acum, aceste speranţe nebune, nu sînt posibile decît dacă încetează hemoragia creierelor din România. Dacă tinerii care pleacă în străinătate, la doctorate în Germania, Franţa, Statele Unite, stau acolo, nu se întorc, atunci ţara este pierdută definitiv", nuanţa răspunsul reputatul diplomat şi istoric.

In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

jonny_it

Citat din: pedro din Februarie 08, 2012, 10:55:55 AM
Într-un interviu acordat revistei ,,Kamikaze" în decembrie 2011, Neagu Djuvara a ghicit că Mihai Răzvan Ungureanu ar fi un premier potrivit.
Istoricul le spunea atunci jurnaliştilor că, dacă ar fi preşedintele ţării, l-ar pune premier pe diplomatul român. ,,Aş avea încredere să-l pun premier pe Mihai Răzvan Ungureanu. E după părerea mea cel mai bun ministru de externe pe care l-am avut. Deştept, avea o uşurinţă de reprezentare a ţării foarte bună...", a răspuns Djuvara.

În acelaşi interviu, istoricul a susţinut că, ,,dacă Europa funcţionează din ce în ce mai bine,(...) în cincizeci de ani preşedinte al Uniunii Europene ajunge un român".
,,(...) Nu va fi o supremaţie a celor mai mari puteri, Germania, Franţa, Marea Britanie. Va putea fi ales preşedinte sau premier al UE tocmai cineva dintr-o ţară mică. Franţuzul n-o să vrea să fie un neamţ, neamţul n-o să vrea să fie un franţuz, italianul n-o să vrea să fie un spaniol. Dar un românaş, un ceh, un polonez va fi mai admis.(...) Dar ce vă spun acum, aceste speranţe nebune, nu sînt posibile decît dacă încetează hemoragia creierelor din România. Dacă tinerii care pleacă în străinătate, la doctorate în Germania, Franţa, Statele Unite, stau acolo, nu se întorc, atunci ţara este pierdută definitiv", nuanţa răspunsul reputatul diplomat şi istoric.

Tara condusa de ghicitori ...

jonny_it

Cel putin am vazut ca nenea asta stie ceva engleza, adica vorbeste cu accent si chiar stie engleza nu doar balbaie 2 cuvinte cum face B.

"za esec"  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Alutus

Incontestabil este o persoana culta. Ar fi fost foarte potrivit la cultura sau la educatie. Ar fi fost foarte potrivit si aici daca nu ar avea o asemanare functionala  cu boculete: sforile car-i ies de sub mansete si de sub guler . Legitimitatea nu este conferita de forta manuitorului  din spatele sau,  ci de votul popular exprimat si nedeturnat. Procedeul numirii este mostenit de la raposatul . Cat despre domnul Giuvara, probabil a fost  indus in eroare de ambalaj. Scuzabil.
Ala Aitmatova povestea ca a cunoscut KGB-isti care mergeau la  Bolsoi teatr si lacrimau la moartea lebedei dupa care se duceau la Lubianka unde schingiuiau si omorau oameni nevinovati .
Goering era de asemenea  un mare familist, iubitor de animale si de arta . Mai putin de oameni.
Solutia inca o data : Republica parlamentara + vot proportional+ eliminarea traseismului printr-o noua lege electorala.
Sa nu uiti Darie!

cristian87

Citat din: dragos2006 din Februarie 08, 2012, 09:47:18 AM
  Cu voi nu se poate duce o polemica eleganta sau o disputa boiereasca . Voi sunteti cunstruiti pe un anumit calapod si nimeni sau minic nu va poate schimba . Orice incercare de dialog cu voi este sortita esecului . Cum nu mai aveti argumente incepeti cu jigniri gen spaga neimozitata . Voi daca ati plati macar in jumate taxe si impozite cat platesc eu , bugetul Romaniei ar avea excedent !
  NU are rost sa mai pierd timp cu astfel de dispute , voi sunteti cei mai buni !

1.  saraca "curva virgina"
pe ce platesti oare taxe?Si de unde?
Ai un angajat cu carte , mare lucru pariu ca are salarul minim si restul ii dai la negru.
2.   Dialogul la tine inseamna sa te aprobam si eventual periem.
AI putea avea insa minima decenta sa nu uiti ce ai scris si sa nu te contrazici singur.
Mai daunazi nu gaseai pe nimeni vrednic de pus in locul lui boc udrea si restul-acum il gasesti providential pe tipul asta care nici el nu crede in asazisul guvern pe care il face din moment ce nu si-a dat inca demisia de la SIE.
Il mai vrei si in locul lui besescu alt neinlocuibil.
O dai ca la ploiesti dupa cum i se scoala lui "il lider maximo", alt maestru al dialogului de unul singur.

breaking news -si-a dat porumbelul demisia de la SIE
                          se poate oare guvern fara coana leana din plescoi?
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Alutus

Citat din: pedro din Februarie 08, 2012, 10:55:55 AM
Istoricul le spunea atunci jurnaliştilor că, dacă ar fi preşedintele ţării, l-ar pune premier pe diplomatul român. ,,Aş avea încredere să-l pun premier pe Mihai Răzvan Ungureanu. E după părerea mea cel mai bun ministru de externe pe care l-am avut. Deştept, avea o uşurinţă de reprezentare a ţării foarte bună...", a răspuns Djuvara /quote]

Va sugerez sa mai invatati si alte limbi straine, mai de aproape,  nu cele banale pe care le stiu toti chelnerii. Cred ca ati sesizat pretul majoritatii Parlamentare. Nu ati sesizat ca partenerul cheie (citeste balama) al prea intelectualului nu are nici un pic de respect fata de catatenii majoritari?
Sa nu uiti Darie!

pedro

In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

Alutus

S-a irosit si ultima sansa . Meteoritul rata tinta, trecu pe langa Bucuresti cu vreo trei saptamani in urma si sa duse-n drumul lui.
Sa nu uiti Darie!

sherifu dan

Boris Elțin a vrut sa se salveze aducandul pe Putin de la seviciile secrete,
Hosni Mubarak a facut la fel, Chiorul incearca acelasi lucru, dar cu siguranta o sa aiva soarta celor doi, de ce e frica nu scapa!

Alutus

Iar Putin aducand un om de paie. Anul acesta se anunta si la noi o mare productie de pleava.
Sa nu uiti Darie!

jonny_it

Unde is basistii?  :rotfl:

Stiati ca nenea asta a condus Uniunea Tineretului Comunist intre (1985-1990)? 
Deci nu orice comunist de rand cum a fost Basescu si altii, asta a fost sef(adevarat ca la juniori) dar tot pe acolo ..
Si pt dragos care tot zicea ca moldovenii sunt nespalati: baiatul asta e din Iasi, cum poti sa il simpatizezi?!   :)

jenica67

Basescu nu a fost un comunist oarecare. A fost directorul Navrom. Toti directorii, care conduceau firme mai mari de 5.000    sau 10.000 de angajati, erau membrii Marii Adunaru Nationale. Ex de la noi in Resita directorii CSR si UCMR - Vasile Uscat. Ei acum sa stiti ca Navrom, avea 30-35.000 de angajati. Asa ca, chiar daca ia fost dosit dosarul, asta este sigur.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

Nea Costica din Buzau

Citat din: jonny_it din Februarie 15, 2012, 07:10:46 PM
Unde is basistii?  :rotfl:

Stiati ca nenea asta a condus Uniunea Tineretului Comunist intre (1985-1990)? 
Deci nu orice comunist de rand cum a fost Basescu si altii, asta a fost sef(adevarat ca la juniori) dar tot pe acolo ..
[Si pt dragos care tot zicea ca moldovenii sunt nespalati: baiatul asta e din Iasi, cum poti sa il simpatizezi?!   :)
]
Simplu, il trateaza cu ; ARIEL ACTIVE GEL CAPSULES. [mai departe nu copiez ca nu stiu ce inseamna].  :rotfl: =)) :rotfl: =)) ps nu sunt de acord cu niciun fel de discriminare!!! [ R S este la granita dintre, Muntenia si Moldova!!!  :uimit:  :nono:  :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

stefan1

Stiti ca tatal lui Ilie Nastase era din Ramnicu-Sarat? Unii zic ca ar fi fost tigan. Eu nu cred. Stie cineva amanunte?
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)