Stupina . Poze . Gabush86

Creat de gabush86, Ianuarie 31, 2012, 07:21:50 PM

« precedentul - următorul »

gabush86

Care intelege germana . Ce am obs. mai interesant e agresivitatea albinelor , si ramele port botci fara gratii haneman ,,,, bine totul e diferit , sunt curios daca are asa ceva cineva in romania ,, nu cred :)).

filip

Inceputul filmului e asa:
CUM DAI TEAPA unor NOVICI cu roi la pachet?
Raspunsul e simplu:
Scuturi albina din magazie si faci roi la pachet.
:D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

mape 48-petru manea

Citat din: filip din Februarie 05, 2012, 01:23:34 PM
Inceputul filmului e asa:
CUM DAI TEAPA unor NOVICI cu roi la pachet?
Raspunsul e simplu:
Scuturi albina din magazie si faci roi la pachet.
:D
nu este chiar asa ---in magazie sunt si albine mai tinere care "proceseaza " nectarul adus de culegatoare
daca mai scuturi si 2 rame cu puiet necapacit este OK

filip

Nuantele fac diferenta intodeauna.
Un roi la pachet prin scuturare NU sti exact ce albina are.
Iar daca esti incepator si nu-i oferi 3-4 rame cu puiet.Poate fi un esec total chiar daca MATCA e GENIALA.
DACA cumparati roi la PACHET e bine sa fiti de fata la scuturare.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

mape 48-petru manea

Nu spun ca nu ai dreptate ----eu ma refeream la un apicultor de buna credinta care vinde roiuri la pachet  :hi:

gabush86

Cred ca ar trebui apreciem per ansamblu ce fac oamenii aia , ca tehnica e nustiu cum , ca noi facem altfel ... asta e alta mancare de peste , dar pana la urma ei chiar produc BANI , e cea ce conteaza pana la urma .

gabush86

Anul trecut s-au descoperit mai multe focare de loca la doar cativa kilometri de unde aduc anual stupii la tei si unde iernam pana acum 6-7 ani , aici si locuiesc, imi era usor sa ii aduc la culesul asta de aici , anul asta ma gandesc serios sa nu mai vin ... preventiv , dar nici n-as vrea sa pierd un cules f important ... .
http://www.bzi.ro/apicultorii-afectati-de-loca-americana-vor-fi-despagubiti-244695

gabush86

De maine plec pentru 5 zile la cursurile pentru masura 141 , sper sa nu ma plictisesc
locatia :
http://maps.google.ro/maps/place?q=Casa+Elena,+Gura+Humorului&hl=ro&cid=11484582820106198282

pharaonu75

Ajungi "acasa" la Postasu!
Poate iesiti la o pizza d-aia cu nume ciudat! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gabush86

Are cumva in zona pe acolo pitzza " Mananci azi si mori maine " ??    :D

POSTASUL

Citat din: gabush86 din Februarie 11, 2012, 08:24:41 PM
Are cumva in zona pe acolo pitzza " Mananci azi si mori maine " ??    :D
chiar vii in zona ??? iesti cazat la casa elena??
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

gabush86

Da, maine pe la 5 - 6 dupa amiaza sper sa ajung , voi fi acolo pana vineri ! 

POSTASUL

am inteles , :rotfl:  ajungi maine si stai in zona pana la o vineri   =))  :hi:   o sa ne intalnim sigur  :nod: stau aproape de Casa Elena  :hi:

pharaonu75

Mie ce imi iese pentru ca v-am facut lipeala?
Aud?
Nimic, nimic?
:rotfl: =)) :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Februarie 11, 2012, 08:55:30 PM
Mie ce imi iese pentru ca v-am facut lipeala?
Aud?
Nimic, nimic?
:rotfl: =)) :rotfl:
o coca cola  :rotfl:  f40 ??