statul te plateste...

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Ianuarie 21, 2012, 02:03:42 AM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

ofera albinelor tale DULCOFRUCT, si staul iti returneaza contravaloarea lui...

DULCOFRUCT: este un stimulent adjuvant in combaterea varozei, folosit in alimentatia albinelor, obtinut prin HIDROLIZA ENZIMATICA (NU chimica), din porumb NEMODIFICAT GENETIC.

produs decontat prin PNA

http://forum-anunturi.apiardeal.ro/index.php?topic=518.msg1831#msg1831

restul discutiilor acolo
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Obombo

Am si eu o curiozitate. Cum ajuta siropul asta la combaterea varrozei?

pharaonu75

Intrebarea asta i-am adresat-o si eu domnului Dumitriu, distribuitor Apiinvert!
Pana acum niciun raspuns!
Parerea mea este ca initial,  contra unor comisioane grase (ca doar suntem in Romania), a fost introdus pe lista un anume sirop sau hrana pentru albine, bineinteles fraudulos si pentru a putea fi decontat de stat, deci a mari profitul producatorului/vanzatorului.
Apoi au aparut pe piata si altii, cu produse similare, iar factorii de decizie nu au mai avut incotro, au trebuit sa introduca si aceste produse pe lista... bineinteles tot motivati in dulcele stil romanesc!

Siropul nu are nicio legatura cu combaterea varroa... este doar o gaselnita!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

ba este o legatura cu combaterea varooa , numai initiatii o cunosc .

pharaonu75

Ia initiaza-ne sau ilumineaza-ne si pe noi!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

asa numai pentru clientii mei !

pharaonu75

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 22, 2012, 11:27:27 PM
  asa numai pentru clientii mei !

=)) =))
M-ai omorat!
Asta este o metoda de a-ti procura clientii!

Dar nu crezi ca daca vei spune in gura mare pe forum de ce/cum combate acel sirop varroa vei avea mai multi clienti?
Nu crezi ca daca lumea va intelege mecanismul va dori sa cumpere?

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 22, 2012, 11:17:42 PM
Intrebarea asta i-am adresat-o si eu domnului Dumitriu, distribuitor Apiinvert!
Pana acum niciun raspuns!
Parerea mea este ca initial,  contra unor comisioane grase (ca doar suntem in Romania), a fost introdus pe lista un anume sirop sau hrana pentru albine, bineinteles fraudulos si pentru a putea fi decontat de stat, deci a mari profitul producatorului/vanzatorului.
Apoi au aparut pe piata si altii, cu produse similare, iar factorii de decizie nu au mai avut incotro, au trebuit sa introduca si aceste produse pe lista... bineinteles tot motivati in dulcele stil romanesc!

Siropul nu are nicio legatura cu combaterea varroa... este doar o gaselnita!

daca eu si dragos te "luminam" la braila, ce pierzi?
cu dovezi indubitabile...
ai? faraoaneeee
si pariu sa si distribuitorul din slobozia de la tine le cunoaste si daca mai vrei il luam si pe radu pandrea sa ne sustina teoria si ... deja esti in inferioritate
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pharaonu75

Nu pierd nimic.. dimpotriva, castig! :D

bee_lover

Pharaoane, dupa ce afli te intrebam noi pe tine, ca doar tu nu ai nici un motiv economic sa nu ne zici  =))

ALBINEL 1984

ca orice hrana administrata la albine ar rezulta intensificarea pontei ,intrebarea dincolo de reclama este calitatea produsuli in comparatie cu zaharul sau derivatele acestuia, sper sa nu fie doar pretul si decontarea si sa netrezim ca hranim cu ceva dulce fara efect pozitiv  :nod:

filip

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 22, 2012, 11:19:18 PM
ba este o legatura cu combaterea varooa , numai initiatii o cunosc .
Daca crapa albina ,crapa si varroua.
Asigurati stupii inainte :D
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Daca taceai filozof ramaneai !  :nebun:
  Filip te pricepi la albine exact ma pricep eu la gaini .

CRISTI M

Pai am vazut ca te pricepi si la gaini , ... la transat , creaca la creaca si cotor la cotor . Am uitat  , si nici nu o arzi ... pe gratar .

Cat despre sirop ..... , avem de ales :- sa cumparam suventionat ( mult mai scump  )
                                                           - sa-l luam nesuventionat  (la juma` de pret )

Oare se merita sa-l luam suventionat ? Daca iar se depaseste plafonul ?

D006

Aveti grija ce cumparati ! anul treut un procesator care a fost incantat de pretul mic la o zeama dulce a luat o tzeapa de 40 tone !