Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

RazvanTi

e o adaptare "cu ce-o fi" dupa adapatoarele pentru pui.
in alea se infileteaza o sticla de2 litri si sta tot asa cu capul in jos.
dezavantajul acestui adapator totusi e ca tre sa fii acolo la un 2 zile maxim sa pui apa.
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

Nea Costica din Buzau

Citat din: RazvanTi din Martie 30, 2012, 07:19:17 PM
e o adaptare "cu ce-o fi" dupa adapatoarele pentru pui.
in alea se infileteaza o sticla de2 litri si sta tot asa cu capul in jos.
dezavantajul acestui adapator totusi e ca tre sa fii acolo la un 2 zile maxim sa pui apa.
Salut Razvane!!  :hi: Sa-ti traiasca , cel cu ochii ca margelutile, si sa va iubeasca!!
Ai dreptate, trebuie sa le vizitezi mai des , la mine nu e cazul, dar poti sa-l adaptezi la pet de 5l. sanatate!!!
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: pharaonu75 din Martie 30, 2012, 03:55:33 PM
Foarte ingenios adapatorul... si specific romanesc! =)) :bravo: =))
Cititi si va uimiti dragi colegi!!!  :uimit: Am reusit sa-l sesibilizez pe Dan  :yes:  :thanks:

RazvanTi

mulumim de urari!
avem un anisor si mai bine doreste-ne picioare de fier ca nu mai vrea neam sa stea in carut. A descoperit acu vre-o 2 saptamani ca poate sa mearga (putea de pe la 8 luni da ii era frica sa stea in picioare  :razz: ) si acum alergaturi frate  :lol:
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: RazvanTi din Aprilie 04, 2012, 08:55:08 AM
mulumim de urari!
avem un anisor si mai bine doreste-ne picioare de fier ca nu mai vrea neam sa stea in carut. A descoperit acu vre-o 2 saptamani ca poate sa mearga (putea de pe la 8 luni da ii era frica sa stea in picioare  :razz: ) si acum alergaturi frate  :lol:
Sa va traiasca si sa fiti sanatosi sa va bucurati impreuna, =D> :bravo:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

orbanstefan64

sa i dea Dumnezeu sanatate si voua la fel!!!!
:hi: :hi: :hi:

Nea Costica din Buzau

Salutare la toata lumea!!!  :hi:
Va rog ca cineva [din oltenia, bucovina, ardeal, Ungaria  :smile:], sa ma lamureasca in legatura cu un comportament nefiresc al albinelor la urdinis; vineri si sambata a fost activitate mare la urdinis, dar mai mult de jumatate din albine nu nimereau placa de zbor, si ajungeau sub stup. Cei drept, vremea alterna, cand mai cald cand mai rece mai. Le-am marit spatiu de aterizare, de data asta nimereau mai bine, dar dupa aterizare se odihneau putin si apoi intrau pe urdinis.
Erau foarte multe cu polen dar si fara si as dori sa stiu daca pot fii recunoscute, intr-n fel care au nectar ?. ps1 nu am facut poze am fost f ocupat, multumesc anticipat!!  :hi:
ps2 aici poate sa ia lectii oricine de ordinea din stupina [poza 2]  :rotfl: :rotfl: =)) =))

POSTASUL

nea Costica de data asta mai inervat rau  =))  in legatura cu poza 2 , dar sa o luam cu inceputul , sambata nu am observat nici un comportament  anormal la albinutele mele , am mai postat la pagina mea , carau polen de se prapadeau si nimereau urdinisul foarte bine , deci nici o problema , leam urmarit cam 20-25 de minute ,lucru care pe mine ma relaxeaza , nustiu pe altii !!    :smile:   acum despre poza 2 ce pot sa va spun ....... ma intelegeti dv. fara  prea multe explicatii , cred ca din cauza  drapelului nu nimereau albinutele urdinisul   :rotfl: lea ti dat un nou reper , dar un reper bun   :bravo:  si acum sa l citez pe donu  dr. Gavrila   D. dintr o posatre ; SUNTETI UN ROMAN   neaos   :bravo: sa nu ma inteleaga alti gresit  pentruca avem si colegi de alte nationalitati care sunt mai ROMANI  decat cei de origine , asa ca va doresc  sa fiti sanatos dv si dna. Lili   :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Citat din: Nea Costica din Buzau din Aprilie 09, 2012, 03:33:29 PM
...
ps2 aici poate sa ia lectii oricine de ordinea din stupina [poza 2]  :rotfl: :rotfl: =)) =))

Aha!
Pai bine mai Nea Costica, ai sticle de apa minerala in stupina si il certai pe Stefan pentru ca avea si el asa ceva in atelier? :uimit: :uimit:

Eu am capcane de viespi din pet-uri de Pepsi, pentru ca apa minerala este cam rara pe la mine! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

ion patrut

chestia cu aterizatu sub stupi s-a intamplat si la mine de ce nu stiu nici eu referitor la organizarea din stupina nota 10 drapelul face toti banii

romikele

Citatnota 10 drapelul face toti banii

Asa e, altii isi fac griji din cauza vantului, iar lui nea` Costica i se falfaie.  :rotfl:

bucovineanu

Citat din: ion patrut din Aprilie 09, 2012, 05:46:11 PM
chestia cu aterizatu sub stupi s-a intamplat si la mine de ce nu stiu nici eu referitor la organizarea din stupina nota 10 drapelul face toti banii
Nu e nimic anormal ca o parte dintre albine sa aterizeze sub stupi in aceasta perioada atunci cand se intorc incarcate cu polen sau nectar de la camp. E vorba de albine batrane, slabite, care au iernat si acum isi traiesc ultimele ore din viata

jonny_it

Citat din: bucovineanu din Aprilie 09, 2012, 06:14:11 PM
Citat din: ion patrut din Aprilie 09, 2012, 05:46:11 PM
Nu e nimic anormal ca o parte dintre albine sa aterizeze sub stupi in aceasta perioada atunci cand se intorc incarcate cu polen sau nectar de la camp. E vorba de albine batrane, slabite, care au iernat si acum isi traiesc ultimele ore din viata

Si vantul poate avea un efect asemanator.
Nu trebuie sa uitam ca acum pentru cateva bobite de polen albinele parcurg distante mai mari si in conditii nefavorabile fata de perioada de vara.

Nea Costica din Buzau

Citat din: POSTASUL din Aprilie 09, 2012, 05:22:49 PM
nea Costica de data asta mai inervat rau  =))  in legatura cu poza 2 , dar sa o luam cu inceputul , sambata nu am observat nici un comportament  anormal la albinutele mele , am mai postat la pagina mea , carau polen de se prapadeau si nimereau urdinisul foarte bine , deci nici o problema , leam urmarit cam 20-25 de minute ,lucru care pe mine ma relaxeaza , nustiu pe altii !!    :smile:   acum despre poza 2 ce pot sa va spun ....... ma intelegeti dv. fara  prea multe explicatii , cred ca din cauza  drapelului nu nimereau albinutele urdinisul   :rotfl: lea ti dat un nou reper , dar un reper bun   :bravo:  si acum sa l citez pe donu  dr. Gavrila   D. dintr o posatre ; SUNTETI UN ROMAN   neaos   :bravo: sa nu ma inteleaga alti gresit  pentruca avem si colegi de alte nationalitati care sunt mai ROMANI  decat cei de origine , asa ca va doresc  sa fiti sanatos dv si dna. Lili   :hi:  :hi:]]

Sa traiesti Petrica !! :hi: stiam eu ca ai ochi ,,incisivi'' si stii sa citesti o poza, multumesc pt urari si pt tanti !! :hi:
ps am citit pm, cu toata plcerea, dar sa iesim din muncile de primavara, macar primele. Acelasi respect pt familia ta!!  =D> :hi:

tassevasi

Citat din: romikele din Aprilie 09, 2012, 05:59:15 PM
Citatnota 10 drapelul face toti banii

Asa e, altii isi fac griji din cauza vantului, iar lui nea` Costica i se falfaie.  :rotfl:

Asa e ,i se falfie  pe sub stupi , normal ar fi sa puna un steag alb de pace,ca sa nimereasca si cele batrine si obosite scindurica . :rotfl: :rotfl:
  Sa fi sanatos Costi  :hi: :hi: