Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

Nea Costica din Buzau

[Extraordinară fotografia cu termometrul, Nea Costică!
Să sperăm că vine şi primăvara, dar trebuie să ai în vedere şi ceva mieluşei (pentru botezuri), pe care să-i asezonezi, după ce vor fi trecut pe la grătar, cu minunatele conserve de iarnă, pe care le-ai pregătit.
O bere Ciuc oricând o dau şi eu :nod:
[/quote]]
Multumesc mai Cristi!!E si meritul albinei ca a saltat ,,nivelul fotografului''.
Mai Cristi, le-am mai zis ; o sa consume si ei prin reprezentantul lor, adica eu  =)) =)) =)).
Sa fiti sanatosi si voi si eu!!  ^:)^ =D>
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

miere dulce

Sa stii sa lupti cand vrei sa ai                                                                                                                     Sa nu regreti cand pierzi sau dai                                                                                                                Sa poti urca,cand altii te coboara                                                                                                               Sa poti sa-nduri cand altii te inseala !                                                                                                        LA MULTI ANI !nea Costica !

Nea Costica din Buzau

[Sa stii sa lupti cand vrei sa ai                                                                                                                     Sa nu regreti cand pierzi sau dai                                                                                                                Sa poti urca,cand altii te coboara                                                                                                               Sa poti sa-nduri cand altii te inseala !                                                                                                        LA MULTI ANI !nea Costica !]
Mulltumesc pt urare, si pt versurile intelepte, sa fii sanatosa intre ,,florile'' tale. Nea Costica va daruieste niste ghiocei [acuma infloriti] din gradina lui. Sa fiti sanatosi!!!

Nea Costica din Buzau

Citat din: Nea Costica din Buzau din Martie 15, 2012, 09:03:33 PM
[Sa stii sa lupti cand vrei sa ai                                                                                                                     Sa nu regreti cand pierzi sau dai                                                                                                                Sa poti urca,cand altii te coboara                                                                                                               Sa poti sa-nduri cand altii te inseala !                                                                                                        LA MULTI ANI !nea Costica !]
Mulltumesc pt urare, si pt versurile intelepte, sa fii sanatosa intre ,,florile'' tale. Nea Costica va daruieste niste ghiocei [acuma infloriti] din gradina lui. Sa fiti sanatosi!!! ps am uitat de poza, scuze!!

Nea Costica din Buzau

Va salut!! :hi: In seara de 14 martie am facut o verificare la stupi sa vad daca au consumat turtele. Am stupi cu fund fix 12 rame cat 12 rame 1/2, la care le-am pus folie peste rame cu fanta in partea cu urdinis, pt a evita curentii pe puiet. Am ridicat podisoarele [nu s-au simtit deranjate fiind protejate de folie], si am constatat urmatoarele; doi terminasera turtele cumparate si au inceput la turtele facute de mine, iar a-l treilea a inceput si el turta cumparata[alba]. Postez si poze, scuze de calitatea precara, era seara. ps va rog spuneti-misi mie cum le zice la turtele acelea albe, si ce contin ele, pt ca nu le-am cumparat eu, si pe ambalaj nu au nicio eticheta, merci!!  :hi:

orbanstefan64

nea costica ai uitat sa le bagi tacimurile :rotfl: :rotfl:
sanatate multa!!!!!! :hi: :hi:

dorindafi

pai daca ai dat banii shi nu shtii ce-ai luat ,noi deunde sa shtim  :roll:
sa nu fie etnobotanice ca sunt interzise   =))
CODUL  e   LEGEA
         0763650092

romikele

Citat din: Nea Costica din Buzau din Martie 16, 2012, 12:19:50 PM
... spuneti-mi si mie cum le zice la turtele acelea albe, si ce contin ele, pt ca nu le-am cumparat eu, si pe ambalaj nu au nicio eticheta, merci!!  :hi:

Seamana cu apifondantul hrana pentru albine de la SC Popas SRL Buzau

Nea Costica din Buzau

Va salut!!!  :hi: Vazand ca-i cald si bine, Duminica am umblat si eu  la stupii mei. Am dat afara pernele pline cu foi de porumb de dupa diafragma, am facut loc si am luat la mana  rama cu rama.
Ce am gasit [constatat]; familia care nu a consumat nici anul trecut Apifondantul [recunoscut de Romikete], nu s-a atins de el nici anul acesta. Celelalte doua familii a lins si turtele facute de mine, dupa cum vedeti in poze. Am vazut toate trei regine, una am prins-o in poza iar alta pe jumatate. Puiet capacit putin, dar aveau toate trei. Hrana cca trei rame de fiecare in mai multe rame. Albine parca mai multe decat au intrat la iernat!!!  :sad:

Nea Costica din Buzau

Ce am facut;
am luat toate ramele la mana, le-am curatat cu cutitul crescaturile de ceara[ sa traiasca cine m-a invatat  =D>] si le-am asezat astfel;
lipite de peretele de la vest al stupului una doua rame cu miere capacita, rama puiet capacit partial, rame miere capacita, rama miere decapacita pe ambele parti diafragma. La cel care nu a papat turta de niciun fel si la inca unul am pus hranitorul cu sirop 1/1[zahar invertit, ceai si un pic de suc de ceapa] cam 400ml. La cel de al treilea i-am pus turta care nu a consumat-o primul, folie podisoare, lavete tesute capace, si o cruce pe pipt pt slavirea ce-lui de sus ^:)^

POSTASUL

sati traiasca albinutele sa fie sanatoase  :bzz: si apropo ; frumoasa regina   :nod:  sa nu fie deochi  :hi:  :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

ion patrut

daca le-ai pus suc de ceapa le-ai pus si un prosop sa se stearga la ochi? :rotfl: (o gluma acum pe seara)

pharaonu75

Si un pachet de guma ORBIT, ca sa nu le miroasa trompa a ceapa? =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

RazvanTi

sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

ion patrut

eu am zis-o na-m zis-o dar cu orbitu mai dat pe spate !!!!!!!!!!!! buna ce sa zic numai sa nu se supere nea costica pe noi :D