Nea Costica din Buzau

Creat de Nea Costica din Buzau, Ianuarie 19, 2012, 03:39:28 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Nea Costica din Buzau

Va salut din nou!!  :hi:
In seara aceasta am sa postez niste poze cu conserve facute de tanti Lili, din fructe si legume obtinute de nea Costica din livada si gradina. Am sa va scriu o ordine calendaristica, [ cand se culeg], a fructelor si legumelor folosite la aceste conserve, cu mentiunea ca ; mazarea, fideluta, urzicile, stevia, mararul, patrunjelul etc sunt conservate altfel.
Incepem cu capsunile, urmeaza, mazarea, visinile, ciresile, caisele, castraveciorii, fideluta [ fasole pastai], rosii etc.
Atentie protejati femeile insarcinate!! :rotfl:, ma refeream la poze!! :yahoo_cry:
ps Traian asteapta pana maine postarea cu metoda lui nea Gica pt invertirea zaharului, aplicata de mine, pozele sunt descarcate pe pc ul de la servici. :hi:
Cine are dezordine in atelier [camera, birou], are mintea ordonata!!

POSTASUL

Citat din: cristi ciuc din Februarie 21, 2012, 07:37:25 PM
Nea Costică, în paharul ăla de lângă pungi lichidul nu pare invertit 100% :nod:
daaaaaa    si mie ami da canoane  :cool: ca nam voie sa ma uit nici la un pahar gol  !!   :rotfl:  :rotfl:  :hi:  dar poate era motorina in paharul ala   :roll:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Nea Costica din Buzau

Avertizare!!  :uimit: Cer protectie din partea adminului, sunt terorizat de ,,teroristi"  :rotfl: =)) care trag din toate pozitiile inspre mine, cu proportii disproportionale [ Doamne ce am putut sa scriu !!!!!  ^:)^ =D>]
ps era acolo pt postas, dar nu-i pt cine se pregateste, ci pt cine se nimereste!!! :nono:
Mari ,, banditi" mai sunteti, Doamne,Doamne unde m-am bagat!!!  :rotfl: :rotfl:....Asa va vreau vigileti!!!  =D>  :hi:

Nea Costica din Buzau

Pt admin; postasul nu e ,,terorist" :hi:  :rotfl:, a avut un canon si acum i-am dat o derogare, fiind post;  ^:)^ sa se uite si el la un pahar de vin, .... cu vin  :rotfl: =)) =)).
Sa traiesti barosane!! si sa aduci vesti bune tuturor!!!  ^:)^ =D>

Nea Costica din Buzau

Daca au incetat ,,atacurile", o sa continu-i cu cateva poze cu conserve. Borcanele care le vedeti contin ; compoturi, gemuri,dulceturi, siropur etc i- zarzavaturi, muraturi, bulioane, suc de rosii etc. :hi:

pharaonu75

La cate borcane cu gemuri si compoturi am vazut in pozele astea, sigur cand voi mai ajunge pe la rude, pe la Berca, iti fac o vizita! :yes:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Citat din: Nea Costica din Buzau din Februarie 21, 2012, 08:37:12 PM
Daca au incetat ,,atacurile", o sa continu-i cu cateva poze cu conserve. Borcanele care le vedeti contin ; compoturi, gemuri,dulceturi, siropur etc i- zarzavaturi, muraturi, bulioane, suc de rosii etc. :hi:
nea Costica sa fie sanatoasa tanti Lili ca e gospodina mare  :hi:  si apropo in legatura   cu  aceste poze , am si eu o intrebare  !!!??? pot sa vin in vizita  pe la dv ; eu cu  Pharaonu si  cu Florin Braileanu  ,, daca nu te superi  ma mai gandesc la cativa prieteni  ...  :uimit:  :rotfl:  :hi:

pharaonu75

Si eu si Florin suntem mari amatori de dulciuri, mai ales daca sunt facute in casa.
Asa ca gemurile, compoturile si dulceturile sunt in mare pericol.

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Februarie 21, 2012, 08:51:06 PM
Si eu si Florin suntem mari amatori de dulciuri, mai ales daca sunt facute in casa.
Asa ca gemurile, compoturile si dulceturile sunt in mare pericol.
si mie cemi mai ramane ??  =))

pharaonu75

Damigeana cu vin si sticlele de Borsec!

POSTASUL

Citat din: pharaonu75 din Februarie 21, 2012, 08:55:27 PM
Damigeana cu vin si sticlele de Borsec!
eee ce sa va zic  ca voua nu va place borsecul   =))

Nea Costica din Buzau

[La cate borcane cu gemuri si compoturi am vazut in pozele astea, sigur cand voi mai ajunge pe la rude, pe la Berca, iti fac o vizita! :yes:
[/quote]]
Sa traiesti Dane!!! :hi:. Vreau sa te asigur pe tine si pe ceilalti forumisti, ca ce am prezentat eu aici pe Apiardeal, este real , totul este din gradina, totul este natural. Repet, singurul scop al meu este sa ajut semenii mei [ mai ales copii] sa consume alimente si bauturi cat mai naturale.
Iar in ceeace priveste vizita...., te-ai exprimat gresit; iti facem o vizita!!!  :yahoo_cry: ^:)^ =D>.
Asa sa te ajute Dumnezeu!!  :hi:

Nea Costica din Buzau

Ui-te cum isi cauta singur canoane postasul,,pe la dv "[ trec cu vederea].
De acord cu dorinta ta, da, cu o conditie; agata si un ardelean, si un oltean etc, sa fie unirea principatelor completa!!  :rotfl: =)) =D>. Sa fiti iubiti!!!  :hi:

orbanstefan64

nea costica.................undei ii usturoiul din zeama aia de ceapa?????